LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Είδες; Προσπαθούσες να μας "σπάσεις" το club τόσο καιρό και τώρα θέλεις να γίνεις επίτιμο μέλος :laugh:

Τα σπασίματα είναι πολύ έντονα στα γυρίσματα της κάμερας αριστερά-δεξιά, εκεί κάνουν ΜΠΑΜ.

Είδες; Προσπαθούσες να μας "σπάσεις" το club τόσο καιρό και τώρα θέλεις να γίνεις επίτιμο μέλος :laugh:

Τα σπασίματα είναι πολύ έντονα στα γυρίσματα της κάμερας αριστερά-δεξιά, εκεί κάνουν ΜΠΑΜ.
Μια χαρα επαιζε ρε συ......και δεν ειναι τελικα απο τον player......ξηλωσα την 37αρα απο το υπνοδωματιο και συγκρινα.......μαλλον χαλασε.

Παιζει μονο οτι ειναι με 30 καρε και αυτα καπου καπου ξεφευγει λιγακι......

Την τυχη μου μεσα καποιος μου την ματιαξε .....

Και δεν μιλαμε για γυρισματα καμερας δεξια - αριστερα.....πανω - κατω....παντου σπαει και πολυ μαλιστα που δεν βλεπεται!!!!!!

Τι να πω.....ευτυχως ειναι ακομη στην εγγυηση:flipout::flipout::flipout:
Θα την βρω την ακρη..:grandpa:

Δώστε οδηγίες τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας που έχουμε LG 7000...
Πως θα τις γυρίσουμε πίσω... Αν και εγώ την πήρα από την Λάρισα και είμαι από άλλον γειτονικό νομό, αλλά από κατάστημα ELECTRONET...
Θα πάμε στο κατάστημα ή στην LG?
Σας διαβάζω κάθε μέρα και είμαι ο σιωπηλός του forum...
Δώστε οδηγίες για μία μαζική επιστροφή έτσι για να δουν αν αξίζει το AVCLUB!!!!
Όπως κάνουμε για την μαζική αγορά να γίνει και για μια μαζική επιστροφή στην LG.....
Περιμένω την αγόρασα εδώ και 2 μήνες την 37LG7000 και μ' αυτά που διάβασα φρίκαρα... αν και ο ίδιος δεν την δοκίμασα διότι δεν έχω τα μέσα εκτός από PC...

καλημερα σας. ειμαι και εγω κατοχος μιας 37lg7000. το forum το βρηκα τυχαια πριν πεντε μερες οταν εκανα search για να δω ποσο κοστιζει τωρα η tv.ειδα οτι μιλατε ολοι για τα ιδια προβληματα που ειχα παρατηρησει κι εγω αλλα δεν ηθελα να παραδεχτω.
ειμαι τεχνικος οικιακων συσκευων και στο παρελθον εχω συνεργαστει με πολλες εταιρειες του ειδους ως εξουσιοδοτημενο service και ξερω πανω κατω τη φιλοσοφια του πραγματος.η βλαβη που αντιμετοπιζουμε ολοι στην ουσια δεν ειναι βλαβη αλλα κατασκευαστικο λαθος στο h/w τησ τηλεορασης (οτιδηποτε αλλο θα ειχε λυθει με το update οικονομικα και ανωδινα για την αντιπροσωπια).σιγουρα η lg γνωριζει για τα προβληματα μας αφου καθε κληση πελατη στο service καταχωριτε απο το κεντρο εξυπηρετησης, διανεμετε στα κατα τοπους εξουσιοδοτημενα συνεργεια και απο εκει ενημερωνετε για την αποκατασταση της βλαβης. αυτα που γραφετε στο φορουμ για αντικατασταση απλα ξεχαστε τα. οσα χρονια κανω τη δουλεια δεν εχω δει να γινετε καμια αντικατασταση παρα μονο επισκευη ή σε καποιες περιπτωσεις που το προβλημα ηταν κατασκευαστικο αλαζαμε καποιο ανταλακτικο με αλλο βελτιωμενο (π.χ. καποια πλυντηρια οταν το νερο που περνανε απο το δικτυο ηταν πανω απο 30 βαθμους δεν καναν προπλυση. το προβλημα αυτο ηταν σε ολα τα πλυντηρια που φορουσαν τον ιδιο εγκεφαλο.παρολα αυτα λιγοι πελατες διαμαρτυρηθηκαν γι αυτο γιατι σε λιγες περιοχες το νερο του δικτιου ειχε αυτες τις θερμοκρασιες ή γιατι λιγοι ηταν αυτοι που το καταλαβαν αφου το προγραμμα της πλυσης τελειονε κανονικα και τα ρουχα ηταν καθαρα εστω και χωρις προπλυση.το εργοστασιο μολις καταλαβε για το προβλημα (απο κλησεις των καταναλωτων στα service) αμεσως κατασκευασε εκεφαλο με αλλο κωδικο παραγγελιας και συνεχισε τη παραγωγη με τον καινουριο. μεχρι να γινει ομως αυτο ειχαν πουληθει καποιες χιλιαδες κομματια.απο τα τελευταια επισκευη εγινε μονο σε οσους πελατες εντοπισαν το προβλημα ακομη και σε αυτους που η εγγυηση ειχε ληξει (ενοητε δωρεαν). με εμας συμβαινει κατι αντιστοιχο αφου λιγοι θα δοκιμασουν να συνδεσουν hd πηγη η pc για να καταλαβουν το προβλημα και δεν μιλαω για εμας απο το φορουμ αλλα γενικα για ολους τους αγοραστες.
προτινω λοιπον να κινηθουμε ως εξης
να κανουμε μια λιστα με τα γνωστα προβληματα της τηλεορασης και να επικοινωνησουμε ολοι μαζι στο service την ιδια μερα και ωρα λεγοντας τα ιδια ακριβως πραγματα.σιγουρα αυτο θα πιεσει λιγο την εταιρεια και θα καταλαβει οτι δεν εχει να κανει με πελατες προβατα και οτι μερικοι αγοραστες ξερουν τι εχουν πληρωσει (εις γνωση τους) για ενα προιον και τι πρεπει να περιμενουν απο αυτο.

Στέφανε, δε μπορούν να το επισκευάσουν γιατί απλά δεν έχουν κομμάτια :laugh:

Έχει καταργηθεί από τον Φεβρουάριο η τηλεόραση, δε μπορούν να κάνουν τπτ άλλο.

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Όχι, έχει και στις Component και στις HDMI πρόβλημα ανεξαρτήτως της συσκευής που έχεις πάνω.

Τα ίδια μου κάνει και στο xbox 360 με hdmi.

Έχω πει ότι:

Το στιγμιαίο μαύρισμα με την ετικέτα pc ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ σε συσκευές που δουλεύουν στα 24,30 hz. Αν δηλαδή έχετε blue ray ή PS3 ρυθμισμένο στα 24p λογικά δε θας κάνει τπτ όταν αλλάζετε ετικέτα.

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ όταν έχεις οποιαδήποτε άλλη ετικέτα εκτός του PC.

Κοινώς, δε βλέπεις ΤΠΤ με σωστά χρώματα, λεπτομέρειες στην εικόνα κλπ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ με ρυθμίσεις αυτό.

Αυτό τσεκαρισμένο σε συνδέσεις HDMI και Component ( Nintendo wii)

Γι αυτό φωνάζω και ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΩ ότι..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ (με κλειστό το true motion :laugh: )
SRY αλλα στη δικη μου TV δεν αλλαζει τπτ η αλλαγη ετικετας. Η εικονα που παιρνω απο BD η DVD ειναι ευκρινεστατη, πεντακαθαρη με αψωγα χρωματα.
Σε καποιες ταινειες BD μονο ειδα "κοκο" κατι το οποιο ηταν απο την παραγωγη της και μονο(2 ελληνικης διανομης). Τα σπασιματα βεβαια ειναι υπαρκτα εστω και στο low, αλλα αυτο ηδη το ξερουμε ολοι.
Φιλικα Δημητρης

εχεις πολυ δίκιο.
Απλα για να μαζευτουν πολλοί θα πρέπει πρώτα να καταλάβουν όλοι το πρόβλημα και μετα να το αναπαράγουν.

Lost - Δεν είναι ευκρινέστατη και πεντακάθαρη...αυτό το λες γιατί δεν έχεις δει την εικόνα όταν μαυρίζει η οθόνη και αλλάζει με ετικέτα PC ώστε να κάνεις σύγκριση. Έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα το φως το αληθινό.

Το έχω πει 100000 φορές παιδιά, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ θα πρέπει η συσκευή να παίζει στα 50,60 hz.

Lost - Δεν είναι ευκρινέστατη και πεντακάθαρη...αυτό το λες γιατί δεν έχεις δει την εικόνα όταν μαυρίζει η οθόνη και αλλάζει με ετικέτα PC ώστε να κάνεις σύγκριση. Έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα το φως το αληθινό.

Το έχω πει 100000 φορές παιδιά, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ θα πρέπει η συσκευή να παίζει στα 50,60 hz.
GARRET,δεν ειναι η μονη TV που εχω δει HD, εχω σοβαρη εμπειρια απο sony,samsung και μπορω να καταλαβω αν αυτο που βλεπω ειναι ευκρινες και ποιοτικο γενικοτερα.
Εχει σημασια για μενα, να καταλαβουμε ποια ειναι τα γενικα προβληματα της TV, και ποια τα πιο ειδικα για καποιους ατυχεστερους κατοχους.
Το βασικο γενικοτερα προβλημα της TV ειναι οτι δεν δουλευει σωστα το truemotion και κατοπιν η τιμη δυναμικης αντιθεσης(50000:1), που κατα την γνωμη μου ειναι παραπλανιτικη. Το λεω γιατι η W4000 διαφημιζε 30000:1 και τα πραγματικα νουμερα σε σχεση με την 7000, ηταν διπλασια.

Στέφανε, δε μπορούν να το επισκευάσουν γιατί απλά δεν έχουν κομμάτια :laugh:

Έχει καταργηθεί από τον Φεβρουάριο η τηλεόραση, δε μπορούν να κάνουν τπτ άλλο.

και δηλαδη εμεις που την αγορασαμε απλα τη φαγαμε?
οχι ρε φιλε αυτο δεν το δεχομε

απλα ας κανει καποιος μια λιστα με τα σοβαροτερα προβληματα και ας κανουμε ολοι μας ενα τηλεφωνακι στην lg 801 11 200 900 αστικη χρεωση πανελλαδικα.
δεν ειναι και τοσο δυσκολο αυτο

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΓΙΑ BLUE RAY, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΚΛΠ????
Ετσι για να μιλαμε για τα ιδια πραγματα????:furious3:

Ίσα-ίσα Στέφανε, θα αναγκαστούν να μας δώσουν πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων, αυτό λέω.

Το είπε και το σέρβις τους οτι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να φτιαχτεί.

Lost - Δε με ακούς και λες τα δικά σου. Γιατί δε δοκιμάζεις και εσύ όπως τόσα άλλα άτομα αυτά που σου λέω. ΟΛΕΣ κάνουν τα ίδια. Δοκίμασε πρώτα όσα προτείνουμε και μετά πες μας τα αποτελέσματα.

ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΗΔΗ ότι έχει προβλήματα ευκρίνειας και το λέει και το review του Άγγλου.... μη ξαναλέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Νομίζεις ότι είναι σωστή η απεικόνιση αλλά χάνεις αρκετά στις λεπτομέρειες. Έτσι νόμιζα και εγώ λέμε.

Ρε φιλος ελληνικα μιλαμε. Στη χρηση που σου αναφερω παραπανω, εκτος σπασιματων, εχεις αλλο θεμα?? Ναι η οχι??
Οπου χρηση=Blue ray η DVD, 24p on, truemotion low.

και δηλαδη εμεις που την αγορασαμε απλα τη φαγαμε?
οχι ρε φιλε αυτο δεν το δεχομε

απλα ας κανει καποιος μια λιστα με τα σοβαροτερα προβληματα και ας κανουμε ολοι μας ενα τηλεφωνακι στην lg 801 11 200 900 αστικη χρεωση πανελλαδικα.
δεν ειναι και τοσο δυσκολο αυτο

ΣΥΜΦΩΝΩ

:grandpa::grandpa::grandpa:

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ρε φιλος ελληνικα μιλαμε. Στη χρηση που σου αναφερω παραπανω, εκτος σπασιματων, εχεις αλλο θεμα?? Ναι η οχι??

Εσύ πρέπει να μιλάς κινέζικα, δε γίνεται αλλιώς. Ειδικά εσύ, γιατί στο έχουμε πει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές.

Ναι, λέμε, ΕΚΤΟΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΩΝ δεν έχεις ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, χάνεις στις λεπτομέρειες.

Δεν ασχολούμαι άλλο και το έχω πει πολλές φορές και εγώ και ο Neo και άλλα παιδιά ΚΑΙ το review του Άγγλου και οι τεχνικοί της LG. Aλλά δε θέλετε να καταλάβετε 1-2 άτομα.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΕΚΤΟΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΩΝ δεν έχεις ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, χάνεις στις λεπτομέρειες

Εμένα στα 50Hz δεν το κάνει. Το έχω πει 3 φορές. :p To 3.04 έχω σε 7000.

Θυμάμαι ότι το είχες πει αλλά εγώ είχα 3.07 αρχικό και μετά 3.22. Τέσπα, αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι αν δε σου μαυρίσει και αλλάξει τις ρυθμίσεις, ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Το ξέρω. Οπότε δεν αλλάζει κάτι. Τουλάχιστον εσύ έχεις και μια extra επιλογή. Σπασίματα ή είδωλα. :p