Μια χαρα επαιζε ρε συ......και δεν ειναι τελικα απο τον player......ξηλωσα την 37αρα απο το υπνοδωματιο και συγκρινα.......μαλλον χαλασε.Είδες; Προσπαθούσες να μας "σπάσεις" το club τόσο καιρό και τώρα θέλεις να γίνεις επίτιμο μέλος
Τα σπασίματα είναι πολύ έντονα στα γυρίσματα της κάμερας αριστερά-δεξιά, εκεί κάνουν ΜΠΑΜ.
SRY αλλα στη δικη μου TV δεν αλλαζει τπτ η αλλαγη ετικετας. Η εικονα που παιρνω απο BD η DVD ειναι ευκρινεστατη, πεντακαθαρη με αψωγα χρωματα.Όχι, έχει και στις Component και στις HDMI πρόβλημα ανεξαρτήτως της συσκευής που έχεις πάνω.
Τα ίδια μου κάνει και στο xbox 360 με hdmi.
Έχω πει ότι:
Το στιγμιαίο μαύρισμα με την ετικέτα pc ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ σε συσκευές που δουλεύουν στα 24,30 hz. Αν δηλαδή έχετε blue ray ή PS3 ρυθμισμένο στα 24p λογικά δε θας κάνει τπτ όταν αλλάζετε ετικέτα.
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ όταν έχεις οποιαδήποτε άλλη ετικέτα εκτός του PC.
Κοινώς, δε βλέπεις ΤΠΤ με σωστά χρώματα, λεπτομέρειες στην εικόνα κλπ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ με ρυθμίσεις αυτό.
Αυτό τσεκαρισμένο σε συνδέσεις HDMI και Component ( Nintendo wii)
Γι αυτό φωνάζω και ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΩ ότι..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ (με κλειστό το true motion)
GARRET,δεν ειναι η μονη TV που εχω δει HD, εχω σοβαρη εμπειρια απο sony,samsung και μπορω να καταλαβω αν αυτο που βλεπω ειναι ευκρινες και ποιοτικο γενικοτερα.Lost - Δεν είναι ευκρινέστατη και πεντακάθαρη...αυτό το λες γιατί δεν έχεις δει την εικόνα όταν μαυρίζει η οθόνη και αλλάζει με ετικέτα PC ώστε να κάνεις σύγκριση. Έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα το φως το αληθινό.
Το έχω πει 100000 φορές παιδιά, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ θα πρέπει η συσκευή να παίζει στα 50,60 hz.
Στέφανε, δε μπορούν να το επισκευάσουν γιατί απλά δεν έχουν κομμάτια![]()
Έχει καταργηθεί από τον Φεβρουάριο η τηλεόραση, δε μπορούν να κάνουν τπτ άλλο.
και δηλαδη εμεις που την αγορασαμε απλα τη φαγαμε?
οχι ρε φιλε αυτο δεν το δεχομε
απλα ας κανει καποιος μια λιστα με τα σοβαροτερα προβληματα και ας κανουμε ολοι μας ενα τηλεφωνακι στην lg 801 11 200 900 αστικη χρεωση πανελλαδικα.
δεν ειναι και τοσο δυσκολο αυτο
Ρε φιλος ελληνικα μιλαμε. Στη χρηση που σου αναφερω παραπανω, εκτος σπασιματων, εχεις αλλο θεμα?? Ναι η οχι??
Οπου χρηση=Blue ray η DVD, 24p on, truemotion low.
Ρε φιλος ελληνικα μιλαμε. Στη χρηση που σου αναφερω παραπανω, εκτος σπασιματων, εχεις αλλο θεμα?? Ναι η οχι??
Οπου χρηση=Blue ray η DVD, 24p on, truemotion low.
Εμένα στα 50Hz δεν το κάνει. Το έχω πει 3 φορές.Το έχω πει 100000 φορές παιδιά, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ θα πρέπει η συσκευή να παίζει στα 50,60 hz.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.