GEORGE M.
Supreme Member
γεια σας παιδια ειμαι ο Γιωργος και ειμαι ενας απο τους τυχερους που αγορασαν την lg7000 (37). μακαρι να βρεθη μια ακρη και να ηρεμησουμε ολοι μας.
Ετοιμάστειτε για +1 μήνα ακόμα.
Μίλησα πριν λίγο με το ΙΝΚΑ να δω τι γίνεται με την καταγγελία και είπανε ότι..
1 -Το Υπουργείο Ανάπτυξης τους παίρνει τηλέφωνο να κάνει παρέμβαση.
2 - Μετά από 10 μέρες τους στέλνει επιστολή.
3 - Αν περάσουν άλλες 10 μέρες χωρίς απάντηση, τους στέλνει κι άλλη επιστολή
4 - Μετά απο αυτό τους στέλνει επιστολή με ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
Στα επι του θέματος, μίλησα ξανά με τον Κορεάτη υπεύθυνο στην Ελλάδα και μου είπε πως είδε το ιστορικό μου και περιμένει κάποιες απαντήσεις από το τεχνικό τμήμα στην Κορέα και πως σε 1-2 μέρες θα έχει τις απαντήσεις.
Όταν του είπα γιατί το κάνει αυτό αφού ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος στην Ελλάδα λέει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ, μου είπε ότι ήθελε να ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες επειδή δεν είναι τεχνικό κλπ.
Καληνύχτα και καλή τύχη μας βλέπω. Έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ !
Πετρο παρε τα λεφτα σου πισω χωρις δευτερη κουβεντα.Λυση δεν προκειται να βρεθει.
Καλησπέρα σε όλους. !
Εγω έχω δώσει την Δικιά μου LG42 6000scarlet (αγορά τον Οκτώβριο) για Service απο την Πέμπτη, και περιμένω να δώ τι θα γίνει !!!!
Με όλα αυτά που διαβάζω εδω, έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά !!!!
Θα τους πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται !!!
Σημειώνω οτι το δικό μου πρόβλημα ήταν οτι δεν άναβε σωστά την Δεύτερη φορά τη ΤV.
O Τεχνικός που την πήρε ειπε οτι μάλλον θέλει αλλαγή όλη η Πλακέτα (δεν ήταν το τροφοδοτικό)
Αντικατάσταση είπαν οτι ΔΕΝ κάνουν, αυτο ισχύει ????, γιατι διαβάζω διάφορα.
Πάντος μέχρι να φανεί το Πρόβλημα έπαιζε ΣΟΥΠΕΡ !
(με PS3-HDMI, DVDplayer-Scart, LaptopPC-HDMI kai Multymedia HardDisk)
Δεν νομίζω να έκανα κάτι ιδιαίτερο με τις Συνδέσεις.
Άπλα αγόρασα καλό καλώδιο HDMI (v1.2).
Και γενικά (μπορεί να μην γνωρίζω πόλλα απο τεχνικά χαρακτηριστικά) απο το αποτέλεσμα έμεινα Παρα πολυ Ικανοποιημένος. !
Δεν είδα σε ταινία πρόβλημα ποτέ, ούτε σπασίματα εικόνας, ούτε κολήματα κ.λ.π.
Καλησπέρα σε όλους. !
Εγω έχω δώσει την Δικιά μου LG42 6000scarlet (αγορά τον Οκτώβριο) για Service απο την Πέμπτη, και περιμένω να δώ τι θα γίνει !!!!
Με όλα αυτά που διαβάζω εδω, έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά !!!!
Θα τους πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται !!!
Σημειώνω οτι το δικό μου πρόβλημα ήταν οτι δεν άναβε σωστά την Δεύτερη φορά τη ΤV.
O Τεχνικός που την πήρε ειπε οτι μάλλον θέλει αλλαγή όλη η Πλακέτα (δεν ήταν το τροφοδοτικό)
Πάντος μέχρι να φανεί το Πρόβλημα έπαιζε ΣΟΥΠΕΡ !
(με PS3-HDMI, DVDplayer-Scart, LaptopPC-HDMI kai Multymedia HardDisk)
Αυτο σκοπευουμε να το αλαξουμε.
Συνεχισε να διαβαζεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.