Καλημέρα αγαπητοί συμπάσχοντες. Καιρός είναι να δράσουμε ομαδικά. Λοιπόν η πρότασή μου:
Γράφουμε ένα γράμμα, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στο οποίο αναφέρουμε με
διεξοδικό, τεχνικό και αφοπλιστικό τρόπο τα όσα η τηλεόραση υποσχέθηκε και δεν κάνει. Επί προσθέτως αναφερόμαστε και σε συγκεκριμένα ονόματα και επισκέψεις στο service δίνοντας την εντύπωση ότι το έχουμε ψάξει και όχι ότι είναι απλά ένα καπρίτσιο! Τέλος αναφέρουμε την απαίτησή μας για
επισκευή και κάλυψη των προδιαγραφών, την αντικατάσταση ή την αποζημείωση σύμφωνα με τις παραγράφους του συγκεκριμένου νόμου. Δεν αναφέρουμε προβλήματα που έχουν συμβεί μεμονομένα και πιθανώς αποτελούν βλάβες που θα διορθωθούν από το service. Τα γράμματα αυτά τα αποστέλουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα (LG, Υπουργείο, Υπ. Καταναλωτή, ΙΝΚΑ) και όπου αλλού θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν γνωστά ακόμα και σε εφημερίδες και περιοδικά (γιατί δεν έχουμε στείλει ακόμα γράμμα στο Hitech και στον Ήχο

και φυσικά στην μαμά LG στην Ευρώπη αλλά και στην Κορέα. Ταυτόχρονα το δημοσιεύουμε και σε ξένα φόρα για να "ξυπνήσουμε" και τους άλλους εκεί που κοιμούνται. Τα γράμματα τα υπογράφουμε
ΟΛΟΙ, με όνομα, ημερομηνία αγοράς, μοντέλο και σειριακό αριθμό. Όσο πιό πολλοί τόσο το καλύτερο. Το μαγαζί αγοράς καθώς και η τιμή που αγοράστηκε η κάθε τηλεόραση δεν νομίζω πως είναι απαραίτητα σε αυτή την φάση. Φυσικά η κίνηση αυτή θα θεωρηθεί αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς τηλεοράσεων από την συγκεκριμένη εταιρία και αυτό είναι που θα πονέσει πιο πολύ! Αν και μετά από αυτήν μας την κίνηση δεν γίνει κάτι, έ τότε θα την χαρίσω στην μάνα μου να βλέπει ειδήσεις και Έρωτα σε 47άρα!
Αν υπάρχει κάποιο νομικό κόλλημα σχετικά με αυτό το γράμμα ας πουν αυτοί που ξέρουν περισσότερα σε αυτόν τον τομέα.
Το ποιός ή ποιοί θα συντάξουν τα γράμματα θα το δούμε.
Ελπίζω να συμφωνήσετε. Φυσικά και άλλες γνώμες είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Φιλικά,
Γιάννης