LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Παιδιά το εχουμε πει δεκάδες φορές.. Τα προβλήματα αυτά που παρουσιάζει η σειρά 7000 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ με firmware upgrade απλά γιατί δεν οφείλονται στο λογισμικο της συσκευής.

...For a new tv this isnt really acceptable,why dont lg just bite the bullet abd do a product recall on this tv....LG never again for me...

Η μόνη λύση... Θα τσούξει λίγο την LG αλλά είναι η μόνη λύση για να ανταπεξέλθει την δυσφήμιση... Αλήθεια, έχει κανείς στοιχεία για τις πωλήσεις τηλεοράσεων το πρώτο τρίμηνο του 2009; Έχει καταλάβει η LG ότι δεν μπορεί να παίζει με την υπομονή και την ανοχή του κόσμου; Κάποιοι που έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μαγαζιά-αλυσίδες έχουν κάποια στοιχεία αν ο κόσμος έχει επηρεαστεί από γνώμες δυσαρεστημένων ιδιοκτητών της εν λόγω φίρμας;
Γιάννης

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

...For a new tv this isnt really acceptable,why dont lg just bite the bullet abd do a product recall on this tv....LG never again for me...

Η μόνη λύση... Θα τσούξει λίγο την LG αλλά είναι η μόνη λύση για να ανταπεξέλθει την δυσφήμιση... Αλήθεια, έχει κανείς στοιχεία για τις πωλήσεις τηλεοράσεων το πρώτο τρίμηνο του 2009; Έχει καταλάβει η LG ότι δεν μπορεί να παίζει με την υπομονή και την ανοχή του κόσμου; Κάποιοι που έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μαγαζιά-αλυσίδες έχουν κάποια στοιχεία αν ο κόσμος έχει επηρεαστεί από γνώμες δυσαρεστημένων ιδιοκτητών της εν λόγω φίρμας;
Γιάννης
Φίλε Γιάννη δεν νομίζω η LG να ενδιαφέρεται για τους 17 (γιατί τόσοι μαζευτήκαμε με τις προβληματικές) ουτε για τους άλλους 100 που την ψάχνουν και ίσως επηρεαστούν. H εταιρία έχει κάνει στροφή στους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό για να βλέπουν Αυτιά σε full HD.
Δεν εξηγείτε αλλίως το γεγονός ότι ρίξαν στην αγορά μια TV (το κορυφαίο τους μοντέλο) με τόσο σοβαρά και εμφανή προβλήματα.

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Την σήμερον ημέρα με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, με την οικονομική κρίση να μαστίζει εταιρίες και καταναλωτές, με τα εργοστάσια να κλείνουν ή να υπολειτουργούν και με την μεγάλη δύναμη που έχει η μεταφορά πληροφορίας σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους εν δυνάμει αγοραστές σίγουρα θα ιδρώσει το αυτί κάποιων υπεύθυνων... Το κακό είναι πως και στις μέρες μας μεγάλο μέρος από αυτήν την πληροφόρηση είναι κατευθυνόμενη και πληρωμένη... Ας ελπίσουμε ότι η εδώ αντιπροσωπεία σεβόμενη τον εαυτό της θα δώσει λύση.
Φιλικά,
Γιάννης

Μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση με το τι προβλήματα έχουν τα νέα μοντέλα της lg.

Aφού τα παιδιά παραπάνω ανέφεραν ότι διορθώνει το lag του ήχου με την αλλαγή του καναλιού...

Aφού τα παιδιά παραπάνω ανέφεραν ότι διορθώνει το lag του ήχου με την αλλαγή του καναλιού...

Οντως φιλε μου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο προβλημα μπροστα στα αλλα που εχει.
ΤεςΠα.....αν το εχει κανεις ας το ανεβασει.....η lg ως γνωστο δεν τα δινει ελευθερα στο νετ.

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Φίλε Γιάννη δεν νομίζω η LG να ενδιαφέρεται για τους 17 (γιατί τόσοι μαζευτήκαμε με τις προβληματικές) ουτε για τους άλλους 100 που την ψάχνουν και ίσως επηρεαστούν. H εταιρία έχει κάνει στροφή στους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό για να βλέπουν Αυτιά σε full HD.
Δεν εξηγείτε αλλίως το γεγονός ότι ρίξαν στην αγορά μια TV (το κορυφαίο τους μοντέλο) με τόσο σοβαρά και εμφανή προβλήματα.

Ας δέιξομυε λίγη συγκράτηση σε χαρακτηρισμούς όπως αδαείς κλπ.
Αφού ήταν τόσο σοβαρά και εμφανή τα προβλήματα, και δεν είσαι και από τους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό να βλέπουν Αυτιά σε Full HD, πώς όταν αγόρασες την TV δεν πρόσεξες τα προφανή προβλήματα και πόσταρες το ακόλουθο (στις 27-1-2009) -πιθανώς επιρεάζοντας και άλλους στην αγορά τους? :

Από σήμερα είμαι και γώ κατοχός μίας 42LG7000
Σύντομά αναφέρω
Θετικά :
-Πολυ καλό Ασπρό και Μαύρο
-Άριστη εικόνα σε HD
-Κάλη κατασκευή
-Δυνατότητες διασύνδεσής
Αρνητικά :
-Δύσχρήστο μένου
-Όλα τα καλούδια (clear voise κλπ) είναι άχρηστα αφού δεν βλέπεις κάμοια διαφορα.
-Κάκη στίρηξη στη βάση (μπαλαντζάρει πολύ)
-Μέτρια απεικόνιση Τηλεοπτικού σήματος.
-Έλειψη χρήσιμων λειτουργειών (PIP-PAP κλπ)
Συμπέρασμα :
Άν την θέλετε για τηλεοπτικό πάρτέ μία φθηνότερη
Για χρήση Games - ΗD άξίζεί τα λεφτά της

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ας δέιξομυε λίγη συγκράτηση σε χαρακτηρισμούς όπως αδαείς κλπ.
Αφού ήταν τόσο σοβαρά και εμφανή τα προβλήματα, και δεν είσαι και από τους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό να βλέπουν Αυτιά σε Full HD, πώς όταν αγόρασες την TV δεν πρόσεξες τα προφανή προβλήματα και πόσταρες το ακόλουθο (στις 27-1-2009) -πιθανώς επιρεάζοντας και άλλους στην αγορά τους? :

Φίλε μου spalam
Όπως διαβάζεις ήταν η πρώτη μέρα που είχα την TV
και δεν την είχα συνδέσει ακομά με PC ούτε και είχα
ψαχτεί περί 24p - 100hz.
αν διάβασες όλα όσα έχω γράψει (μάλλον αυτό έκανες)
θα καταλάβαινες ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν.
θέωρώ όμως ότι η εν λόγω εταιρία έριξε στην αγορά ένα προβληματικό
(ή αν θέλεις που δεν ανταποκρίνεται σ´αυτά που τάζει) προϊον και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το ότι την απέσυρε σε μόλις 4 μήνες κυκλοφορίας.
Έχεις δεί ποτέ εσύ κάτι παρόμοιο ?
και εμείς οι "τυχεροί" που την πήραμε τι κάνουμε τώρα?
Θεώρώ τον εαυτό μου εξαπατημένο και δικαιούμε να φωνάζω.....

Και για να ειμαι δικαιος και εγω την ειχα 2 μηνες και δεν ειχα δωση βαση στα προβληματα που ειχε.Αν καποιος με ρωταγε θα του ελεγα οτι ειναι η καλλητερη TV που υπαρχη.Μολις τα ανακαλυψα τρελαθηκα και ευτυχως δεν πηρα κανεναν στον λαιμο μου.Οταν εψαχνα για λυσεις επεσα πανω στη φαση του ΡOWER BUY και προσπαθησα να το αποτρεψω οπως μπορουσα.Δεκτηκα ομως επιθεσης οπως "εμεις ειμαστε κολλημενη και οτι και να λες αυτη θα παρουμε" "βριζω την ΤVουλα" "οτι γραφω μονο αρνητικα για την TV" κ.α.

Υστερα απο αγωνες και συνεχες επικοινωνιες με GARRET kalergman που ηταν η μονη που εδειξαν ενδιαφερον και δεν εμειναν μονο σε ποσταρισματα κατορθωσαμε να της ξεφορτωθουμε και να παρουμε αυτες που κανουν οτι δεν κανει η LG.

Τελος οντος μερικη εχουν "ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ" και ευτυχως δεν ειμαι ενας απο αυτους.(Οταν ελεγα μην την παρετε εχει προβλημα μερικη συνεχιζαν να λενε οτι παιζει τζαμι)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Last edited:
neo και εγω ημουν ενας απο αυτους που σου "επιτεθηκα"(αμφισβητησα πιο σωστα) αρχικα.
Το θεμα ειναι οτι λογικο να εισεπρατες μια αντιδραση αφου ηδη ειχαν γινει
μεσα στο powerbuy μερικα κρουσματα(σπασμωδικα)αποπροσανατολισμου του κοσμου.
Αντιθετως δεν νμζω μολις αρχισες με απτες αποδειξεις να ανοιγεις τα ματια ολων να σου εναντιωθηκε κανεις απο "εμας" του power..
Χαιρομαι πραγματικα που πηρες μια tv ανταξια των προσδοκιων σου.
Οσο για το αν αγωνιζομαστε μονο με ποσταρισματα,συγνωμμη αλλα καποιοι ανθρωποι δεν ειναι με διαρκη προσβαση σε internet,
ουτε εχουν την tv στο σπιτι που μενουν..
καποια πραγματα δεν ειναι δυνατα απο ολους με λιγα λογια.
Κλεινοντας σας αξιζουν μπραβο για την ολη προσπαθεια-τρεξιμο σας,αντι να στεκεσαι στο ποιος ενδιαφερθηκε πραγματικα,
να σταθεις στο οτι ησουν ο πρωτοπορος μιας παρα πολυ καλης προσπάθειας που θα βοηθησει δεκαδες συνανθρωπους σου.
Εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης.
Φιλικα,Χρηστος.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αντιθετως δεν νμζω μολις αρχισες με απτες αποδειξεις να ανοιγεις τα ματια ολων να σου εναντιωθηκε κανεις απο "εμας" του power..

Αν διαβασεις θα δεις οτι και αυτο εγινε.
(Οτι εχω ελλατωματικο κομματι,οτι δεν την εχω ρυθμιση καλα.μαλλον φταιει το καλωδιο μου κ.α)

Προσωπικά γιε εμένα η sony είναι οτι χειρότερο σε lcd full hd τηλεοράσεις. Χίλιες φόρες philips, samsung & lg.

Τέλος ο garret έχει μαγαζί ή κάτι τέτοιο?