Φίλε Γιάννη δεν νομίζω η LG να ενδιαφέρεται για τους 17 (γιατί τόσοι μαζευτήκαμε με τις προβληματικές) ουτε για τους άλλους 100 που την ψάχνουν και ίσως επηρεαστούν. H εταιρία έχει κάνει στροφή στους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό για να βλέπουν Αυτιά σε full HD....For a new tv this isnt really acceptable,why dont lg just bite the bullet abd do a product recall on this tv....LG never again for me...
Η μόνη λύση... Θα τσούξει λίγο την LG αλλά είναι η μόνη λύση για να ανταπεξέλθει την δυσφήμιση... Αλήθεια, έχει κανείς στοιχεία για τις πωλήσεις τηλεοράσεων το πρώτο τρίμηνο του 2009; Έχει καταλάβει η LG ότι δεν μπορεί να παίζει με την υπομονή και την ανοχή του κόσμου; Κάποιοι που έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μαγαζιά-αλυσίδες έχουν κάποια στοιχεία αν ο κόσμος έχει επηρεαστεί από γνώμες δυσαρεστημένων ιδιοκτητών της εν λόγω φίρμας;
Γιάννης
τι να το κανεις?????Θα μπορούσε κάποιος να postάρει το καινούριο firmware?
Aφού τα παιδιά παραπάνω ανέφεραν ότι διορθώνει το lag του ήχου με την αλλαγή του καναλιού...
Φίλε Γιάννη δεν νομίζω η LG να ενδιαφέρεται για τους 17 (γιατί τόσοι μαζευτήκαμε με τις προβληματικές) ουτε για τους άλλους 100 που την ψάχνουν και ίσως επηρεαστούν. H εταιρία έχει κάνει στροφή στους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό για να βλέπουν Αυτιά σε full HD.
Δεν εξηγείτε αλλίως το γεγονός ότι ρίξαν στην αγορά μια TV (το κορυφαίο τους μοντέλο) με τόσο σοβαρά και εμφανή προβλήματα.
Από σήμερα είμαι και γώ κατοχός μίας 42LG7000
Σύντομά αναφέρω
Θετικά :
-Πολυ καλό Ασπρό και Μαύρο
-Άριστη εικόνα σε HD
-Κάλη κατασκευή
-Δυνατότητες διασύνδεσής
Αρνητικά :
-Δύσχρήστο μένου
-Όλα τα καλούδια (clear voise κλπ) είναι άχρηστα αφού δεν βλέπεις κάμοια διαφορα.
-Κάκη στίρηξη στη βάση (μπαλαντζάρει πολύ)
-Μέτρια απεικόνιση Τηλεοπτικού σήματος.
-Έλειψη χρήσιμων λειτουργειών (PIP-PAP κλπ)
Συμπέρασμα :
Άν την θέλετε για τηλεοπτικό πάρτέ μία φθηνότερη
Για χρήση Games - ΗD άξίζεί τα λεφτά της
Ας δέιξομυε λίγη συγκράτηση σε χαρακτηρισμούς όπως αδαείς κλπ.
Αφού ήταν τόσο σοβαρά και εμφανή τα προβλήματα, και δεν είσαι και από τους αδαείς που θέλουν κάτι φτηνό να βλέπουν Αυτιά σε Full HD, πώς όταν αγόρασες την TV δεν πρόσεξες τα προφανή προβλήματα και πόσταρες το ακόλουθο (στις 27-1-2009) -πιθανώς επιρεάζοντας και άλλους στην αγορά τους? :
Neof1z τι πηρες αν επιτρεπεται?
Αντιθετως δεν νμζω μολις αρχισες με απτες αποδειξεις να ανοιγεις τα ματια ολων να σου εναντιωθηκε κανεις απο "εμας" του power..
Προσωπικά γιε εμένα η sony είναι οτι χειρότερο σε lcd full hd τηλεοράσεις. Χίλιες φόρες philips, samsung & lg.
Τέλος ο garret έχει μαγαζί ή κάτι τέτοιο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.