Αυτο κατι μου θυμιζει.
:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:
Το είπα και το ξαναλέω.
Υποκλίνομαι μεγαλειότατε ^^ :worshippy::worshippy::worshippy:
Αυτο κατι μου θυμιζει.
:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:
neo,μπορεις να κανεις upload ενα βιντεο που δοκιμαζεις την sony αναλογο με αυτο που δοκιμάζατε την LG?
οχι το βιντεο που δοκιμαζουμε τις tv full HD.
Ενα βιντεο καταγραφης της αποδοσης της Sony με full HD υλικό..
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Vragias.....![]()
![]()
![]()
Είσαι...απεριόριστος ρε φίλε, o 1ς στα 10,000,000 !!![]()
![]()
Τώρα πρέπει να πεις περισσότερα και να ποστάρεις ανοιχτά πώς τα καταφέρατε να κάνετε την LG να σας κόψει πιστωτικό τιμολόγιο, όχι να υπεκφεύγεις και να μιλάς κωδικοποιημένα. Καλά σου λέει ο fits.
Φιλικά στο λέω και νομίζω ότι αυτό είναι ηθικά σωστό. Στο κάτω κάτω εσύ άνοιξες - ανέδειξες το ζήτημα.
Πες τις εξυπνάδες σου στο άλλο νήμα με τις Samsung, εδώ σε μάθαμε.![]()
ρε παδεία διαβάσω εδώ στο forum για τα προβλήματα που έχετε με την lg 7000 σας πληροφορώ ότι έχω την 32 και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα το ανοίγω από το πρωί μέχρι το βραδυ και δεν μου παρουσίασε κάτι,το έχω 4 μήνες περίπου....
Καλησπερα φιλε, μαλλον κανεις λαθος για τα 100hz...και η 32 που έχω 100hz είναι.........
ρε παδεία διαβάσω εδώ στο forum για τα προβλήματα που έχετε με την lg 7000 σας πληροφορώ ότι έχω την 32 και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα το ανοίγω από το πρωί μέχρι το βραδυ και δεν μου παρουσίασε κάτι,το έχω 4 μήνες περίπου....
Καλησπερα φιλε, μαλλον κανεις λαθος για τα 100hz...
Καλησπερα φιλε, μαλλον κανεις λαθος για τα 100hz...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.