LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

A Και κάτι τελευταίο! Ρε Neof1z τι έπαθες? Έκανες καμιά αναβάθμιση firmware και συ? Στα τελευταία μηνύματα σου βλέπω από ελάχιστα ως καθόλου ορθογραφικά!
Σχόλιο εντελώς φιλικά και για πλάκα ε - μη με παρεξηγήσεις -bye-

Spalam Εμένα δεν μου βγάζει 85 σελίδες αλλά 22 σελίδες άρα μήπως κάνεις κάπου λάθος?

Ρε παιδιά εντέλει μπορούμε να κάνουμε κι εμείς κάτι με την 32lg7000 που έχουμε ή η 32αρα έκδοση της τηλεόρασης δεν έχει προβλήματα?

αλλά αν είναι όντως έτσι (σπασίματα τόσο έντονα εμφανίζονται εκεί που πριν δεν υπήρχαν ) τότε μιλάμε για βλάβη hardware - αστοχία - και όχι για τις γνωστές αδυναμίες 100Hz και 24p για τις οποίες μιλάμε τόσο καιρό.

Aκομη ετσι ειναι ....οποιος θελει ερχεται και την βλεπει.....ουτε να κρυψω εχω τιποτα αλλα ουτε και στροφη 180 μοιρων εκανα χωρις λογο.

Και δεν μιλαω για τα σπασιματα που κανουν ολες με ανοιχτο το truemotion(τα οποια ειχα επισημανει απο την αρχη).......μιλαω για κολληματα ακομη και σε τηλεοπτικο και επαναφορα μετα απο 1-2 δευτερολεπτα.
Οσο αφορα τωρα για την κινηση που εκανα να μαζευτουνε 20 ανθρωποι οι περισσοτεροι με 7000 ,το εκανα για τον λογο που η lg κανανε οτι δεν τρεχει τιποτε.

Και για να φυγει καθε αμφιβολια απο πανω μου αποχωρω απο την 20αδα .
Απλα η δικη μου θα επισκευαστει να επανελθει στην αρχικη της κατασταση και τελος.
Καλημερα και παντα με αγαπη.

Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Επιτέλους! Μα δεν μπορούμε να είμαστε για μια φορά ενωμένοι; Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι ότι ΟΛΟΙ στην αρχή είχαμε να πούμε καλά λόγια για τις τηλοράσεις μας μιας και ερχόμασταν οι περισσότεροι από CRTs με αλπά παραδεκτή ποιότητα εικόνας. Μόλις λοιπόν είδαμε εικόνα υψηλής ανάλυσης και μάλιστα στις 42-54-52 ίντσες μας έπεσαν τα σαγόνια! Αυτό όμως δεν μηδενίζει για κανένα λόγο τα κουσούρια της. Είναι σαν να σου δίνουν να οδηγήσεις μετά από ένα 600άκι Fiat (απλά παράδειγμα το φέρνω) ένα τουρμπάτο Audi με 120 άλογα. Όμως σου κρύβουν ότι η ονομαστική ισχύ του είναι τα 200 άλογα άλλά για κάποιο λόγο είναι πεθαμένα τα υπόλοιπα...
Άρα, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί που είδαν ή δεν είδαν, που εκθείασαν ή δε εκθείασαν, που ύμνησαν ή καταδίκασαν την τηλεόραση από την αρχή. Υπάρχουν εξαπατημένοι ιδιοκτήτες που ή βλέπουν τις ατέλιές της, τις αναλύουν, τις καταγράφουν, τις παρουσιάζουν και στους υπόλοιπους ή απλοί χρήστες που μπορούν να ζήσουν με αυτές και ίσως είναι πιο ευτυχισμένοι...
Σταματήστε λοιπόν τις αντιπαραθέσεις, όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα της τηλεόρασης θα παρακαλέσω να μην ξαναγράψουν εκτός αν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό για αυτήν και όχι για άλλους συνφορουμίτες. Φίλε Ζαφείρη θα σε παρακαλέσω πολύ να συγρατήσεις την ορμή σου και να μην αποχωρήσεις τώρα, την τελευταία φάση μιας προσπάθειας που εσύ ήσουν από τους προτεργάτες της. Αυτά τα ολίγα.
Φιλικά,
Γιάννης

Συμφωνώ απόλυτα με τον jpaudio. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσουμε να μαλώνουμε τώρα που πλησιάζουμε στην πηγή. Ζαφείρη μην τα παρατάς τώρα. Είναι κρίμα και για τον dikemon που κάνει τόση προσπάθεια και διαπραγματεύεται για 20+ άτομα. Αν υπάρχουν συνέχεια αλλαγές και μειώσεις των ατόμων, από την LG θα θεωρήσουν ότι μπορεί και να τη βγάλουν καθαρή και θα μας κάνουν περισσότερα κόλπα και καθυστερήσεις.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Spalam Εμένα δεν μου βγάζει 85 σελίδες αλλά 22 σελίδες άρα μήπως κάνεις κάπου λάθος?

Δεν ξέρω - έγω στο παρόν thread βλέπω 87 πλεον. Ίσως έχει να κάνει με τις προσωπικές ρυθμίσεις και πόσα μηνύματα να εμφανίζονται ανά σελιδα. Εν πάσει περιπτώσει μερικά μηνύματα πιο πίσω θα βρεις την απάντηση για το firmware.
Εδώ είναι: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=85

Νομίζω κάνει για όλη την σειρά 7000 αλλά μην το διακυνδυνεύσεις. Μπορεί να την μπλοκάρεις χάνοντας την εγγύηση. Στο κάτω κάτω δεν διορθώνει τίποτα από τα σοβαρά κουσούρια της οπότε περίμενε.
Γιάννης

να σου πω την αλήθεια δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα με την 32 αλλα λέω μήπως και περνάει τίποτα καινούριο...

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

για την 32 lg 7000 κάνει η αναβάθμιση 3.24 η τσάμπα την κάνουμε???
Εγώ πάντως την πέρασα και μια χαρά είναι όλα.
Ίσα - ίσα γίνεται πολύ ποιο γρήγορη εναλλαγή καναλιών απ' ότι πριν.

Και τελικά αυτό που οι περισσότεροι έχετε κάνει ωστε να σας γίνει πίστωση τα λεφτά για μια νέα τηλεόραση lg ή επιστροφή χρημάτων μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς με την 32" έκδοση της σειράς 7000.

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εγώ πάντως την πέρασα και μια χαρά είναι όλα.
Ίσα - ίσα γίνεται πολύ ποιο γρήγορη εναλλαγή καναλιών απ' ότι πριν.

Και τελικά αυτό που οι περισσότεροι έχετε κάνει ωστε να σας γίνει πίστωση τα λεφτά για μια νέα τηλεόραση lg ή επιστροφή χρημάτων μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς με την 32" έκδοση της σειράς 7000.

Δεν αφορα της 32"αρες η πιστωση η επιστροφη.Ειναι για 37" και ανω.Οποτε ξεχασε το.

off topic,
Και στη Sοny το μανουαλ λεει ξεκαθαρα οτι οταν χρησιμοποιεις PC μεσω HDMI η VGA καποιες λειτουργιες δεν δουλευουν μεταξη αυτου και το MOTION FLOW (το αντιστοιχο Τruemotion της LG)

Δηλαδή ενοείς οτι με HTPC σαν πηγή στο HDMI δεν λειτουργούν τα 100Hz στην w5500;

Αν είναι έτσι να πάρω την v5500 να γλιτώσω και τα παραπάνω φράγκα.

Επειδή δεν πρόκειτε να αγοράσω κάτι τέτοιο -bye-, επιβεβαιώνεις πως με μια απλή ati με hdmi δεν θα δω 100Hz.

Κάτσε δλδ με ένα desktop ή laptop της σειράς που έχουν έξοδο HDMI δεν λειτουργούν τα 100 HZ σε καμία TV? (τουλάχιστον τις γνωστές sony, samsung)

off topic,
Δηλαδή ενοείς οτι με HTPC σαν πηγή στο HDMI δεν λειτουργούν τα 100Hz στην w5500;

Υπάρχει συσκευή που να έχει συνδέσει κάποιος απο hdmi στις τηλεοράσεις μας ή κάποιας άλλης εταιρίας που να δίνει 1080p@100Ηz και να το αναφέρει πατώντας ok όπως γίνεται στις δικιές μας;

Εγώ το ανώτερο που έχω περάσει μέσω hdmi είναι 60Hz και μάλιστα σε μικρότερη ανάλυση(1280x***) παίζει μέχρι 75.

Ειδικά η ΑΤι στο control panel αναφέρουν ποιος είναι ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης που ανίχνευσαν στη συσκευή που συνθέθηκαν.

Ψιλομούφα τα 100Hz(Με το real cinema δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή διαφορά, είτε σε αναλογικό είτε σε ψηφιακό σήμα). Μάλλον αναφέρονται σε εσωτερική διαμόρφωση της συσκευής παρά σε δυνατότητα εισόδου.

Οχι τα γραφουν και τα μανουλ.Και της LG αυτο ηταν το προβλημα.Οτι το Trumotion σε ετικετα PC-HDMI λεει οτι ειναι OFF αλλα ουσιαστικα ειναι ON και δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Βασικά έχω δοκιμάσει με on και χαμηλό ή υψηλό και όντως μπορείς να το απενεργοποιήσεις αν θέσεις την είσοδο σε pc. τουλάχιστον με τη μέθοδο που περιγράφεται εδώ μέσα σε κάποιο ποστ.

Δηλαδή με ταινία 24p να παίζει άλλαζα Hz απο 24 σε 60 για να μου δώσει την επιλογή για το true motion και άλλαζα κατα βούληση στα 60Hz μεταξύ off,low,max και στο off όντως ηταν κλασσική η κίνηση όπως παίζει και στο μονιτορ του pc μου.

42LG6100 here, 3.25 firmware.

Πάντως παραπάνω απο 60Hz δεν δίνει επιλογή η ati.