αλλά αν είναι όντως έτσι (σπασίματα τόσο έντονα εμφανίζονται εκεί που πριν δεν υπήρχαν ) τότε μιλάμε για βλάβη hardware - αστοχία - και όχι για τις γνωστές αδυναμίες 100Hz και 24p για τις οποίες μιλάμε τόσο καιρό.
Spalam Εμένα δεν μου βγάζει 85 σελίδες αλλά 22 σελίδες άρα μήπως κάνεις κάπου λάθος?
Εγώ πάντως την πέρασα και μια χαρά είναι όλα.για την 32 lg 7000 κάνει η αναβάθμιση 3.24 η τσάμπα την κάνουμε???
Εγώ πάντως την πέρασα και μια χαρά είναι όλα.
Ίσα - ίσα γίνεται πολύ ποιο γρήγορη εναλλαγή καναλιών απ' ότι πριν.
Και τελικά αυτό που οι περισσότεροι έχετε κάνει ωστε να σας γίνει πίστωση τα λεφτά για μια νέα τηλεόραση lg ή επιστροφή χρημάτων μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς με την 32" έκδοση της σειράς 7000.
Και στη Sοny το μανουαλ λεει ξεκαθαρα οτι οταν χρησιμοποιεις PC μεσω HDMI η VGA καποιες λειτουργιες δεν δουλευουν μεταξη αυτου και το MOTION FLOW (το αντιστοιχο Τruemotion της LG)
off topic,
Δηλαδή ενοείς οτι με HTPC σαν πηγή στο HDMI δεν λειτουργούν τα 100Hz στην w5500;
Αν είναι έτσι να πάρω την v5500 να γλιτώσω και τα παραπάνω φράγκα.
Επειδή δεν πρόκειτε να αγοράσω κάτι τέτοιο, επιβεβαιώνεις πως με μια απλή ati με hdmi δεν θα δω 100Hz.
off topic,
Δηλαδή ενοείς οτι με HTPC σαν πηγή στο HDMI δεν λειτουργούν τα 100Hz στην w5500;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.