Καλημέρα, όταν το στήσεις θα εκτιμούσα εντυπώσεις από τον Adaptec 71605h σε Win 8.1
Σε ευχαριστώ για την πρόταση..
Περιμένω ένα εξάρτημα για να ρίξει τις στροφές όλου το NZXT Hub ... αν δεν μου κάνει θα δοκιμάσω και τη λύση που προτείνεις..
Αντιστάσεις θα βρεις πολλών ειδών.
Οι Noctua έρχονται με δύο αντιστάσεις μπλε και μαύρη (low / mid)
Γίνεται δηλαδή να δοκιμάσεις αντιστάσεις για να κόψεις στροφές σε κάποιο ανεμιστήρα, πάντα με προσοχή γιατί ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να μη ξεκινά από τα 7V.
Περίπου ενα δυο ευρώ έχει ένα ποτενσιόμετρο ρυθμιζόμενης αντίστασης.
Γενικά κάθε ΙΜΗΟ ανεμιστήρας θα χρεώστη τη δική του τάση και μικρορύθμηση
Καλούς πειραματισμούς![]()
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε κάτι που θέλει κόλληση? ....
Αν ναι, δεν παίζει... λόγω απειρίας ..![]()
αντιστάσεις έτοιμες όχι χειροποιητες μην ανησυχείς
λ.χ. οι Noctua περιλαμβάνουν δύο στη συσκευασία
![]()
Τα λέει - Ultra Low Noise Adapter - Low Noise Adapter
Η nanoxia αντίστοιχα περιλαμβάνει
![]()
Για μικρό ποτ φθηνό στα δυο ευρώ υπάρχει αυτό
![]()
Και θα βρεις και nanoxia και άλλες μάρκες
Καλημέρα, όταν το στήσεις θα εκτιμούσα εντυπώσεις από τον Adaptec 71605h σε Win 8.1
Καλορίζικο. Φοβερό το κουτί. Νομίζω τα 120 terra ειναι αρκετά![]()
Οι adapters αυτοί, στα πόσα V ρίχνουν την τάση (αν το λέω σωστά) γιατί στα 7V δεν δουλευαν οι ανεμιστήρες ...
(σημειώνω ότι τον adaptor 12V -> 7V τον έβαλα στην αρχή δηλαδή Ρεύμα - Adaptor - ΝΖΧΤ Hub - ανεμιστήρες.) - εκτός αν είναι λάθος αυτό που έκανα :worshippy:
αυτούς τους βάζω στην αρχή του ΝΧΖΤ Hub? άρα όλοι οι ανεμιστήρες τροφοδοτούνται με χαμηλότερη τάση? ή πριν από κάθε ανεμιστήρα χωριστα?
Για δες και αυτή τη λύση της Phobya,
Δεν είναι ρυθμιζόμενα ποτ, αλλά έχει μπόλικες θύρες
http://www.thewatercoolingshop.co.uk/phobya-multi-fan-splitter-70124.html
http://www.watercoolinguk.co.uk/p/Phobya-Multi-Fan-Splitter_18281.html
Δε βολεύουν.(θέλω να ρίξω 10 ανεμιστήρες στα 7v)..
Τελικά όμως συνάδελφε είχες δίκιο στο εξής..
όταν έβαλα το 12V-7V adaptor σε ανεμιστήρα και όχι πριν το NZXT Hub - αυτός δούλεψε κανονικά σε λιγότερες στροφές...
άρα τελικά από ότι φαίνεται η λύση είναι 10 κομμάτια Phobya adaptors 12v-7v (ένα για κάθε fan)
Το καλωδιομάνι είναι το μόνο σίγουρο, καλή επιτυχία με το χτένισμα της μακαρονάδας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.