LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αυτή την ιστορία με το τελευταίο firmware (26/9) που χάνει τις ρυθμίσεις του μενου και τα γυρνάει όλα στα αγγλικά, μόνο σε μένα συμβαίνει; Κανείς άλλος το έχει δει;;

Και σε εμένα συμβαίνει και με τσάντισε και ξαναγύρισα στο δωράκι, λόγω του προαναφερόμενου προβλήματος και λόγω του μεγέθους των υποτίτλων.

Houston, we have a problem...
Έχω τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή (με δωράκι) εδώ και τρεις μήνες περίπου και ενώ τον χρησιμοποιώ συχνότατα ως media player, δεν είχα κάνει ποτέ εγγραφή.
Χθες λοιπόν που τον άφησα μόνο του να μου γράψει μια ταινία, διαπίστωσα ότι κατάφερε να γράψει μόνο την πρώτη μισή ώρα και μετά έκλεισε. Έτσι άρχισαν τα πειράματα.
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει δύο εξωτερικούς δίσκους χωρίς τροφοδοσία (έναν 500άρη σχετικά καινούργιο και έναν 80άρη αρχαίο) και δύο στικάκια (ένα 16gb Verbatim αργό και ένα OCZ 4gb που πάει σφαίρα).
Κάθε φορά η ίδια συμπεριφορά, γράφει από 5 ως 20 λεπτά το πολύ και μετά, ξαφνικά σβήνει. Δεν σταματάει απλά να γράφει, κλείνει η συσκευή, όταν επιχειρώ προγραμματισμένη εγγραφή μέσω EPG. Όταν απλά πατάω REC, πάλι σταματάει να γράφει μετά από 5 - 20 λεπτά, αλλά χωρίς να τίθεται εκτός λειτουργίας.
Και τα 4 μέσα που δοκίμασα είναι φορμαρισμένα σε NTFS, με πολύ ελεύθερο χώρο διαθέσιμο.

Οποιαδήποτε ιδέα ή συμβουλή, είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη...

Οταν κανω εγγραφή σε αυτό τον δέκτη, μπορώ παράλληλα να πλοηγηθώ στις εγγράφες μου και να δω κάτι αλλο που έχω ήδη γράψει;

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αυτά ειναι κόλπα των Ali...

Κάτι προσπαθεί να κάνει ο Ferguson T65 αλλα δεν τα πολυκαταφέρνει.

Last edited by a moderator:

Συγγνώμη αλλά οταν εννόεις δεν τα πολυκαταφέρνει και προσπαθει τι ακριβως εννοείς; Μπορεις σε παρακαλώ να με βοηθήσεις; Ευχαριστω πολύ

Καποιος ALI με καλυτερο μενου και EPG απο τους CRYPTO υπάρχει; Ευχαριστω πολυ.

Το κολπο με το ξεβαψιμο του τζαμακιου μπροστα απο τον δεκτη υπερυθρων θα πιασει λετε και σ αυτον τον δεκτη; Θα βελτιωθει καθολου η ληψη και η εμβελεια;

Συγγνώμη αλλά οταν εννόεις δεν τα πολυκαταφέρνει και προσπαθει τι ακριβως εννοείς; Μπορεις σε παρακαλώ να με βοηθήσεις; Ευχαριστω πολύ

Καποιος ALI με καλυτερο μενου και EPG απο τους CRYPTO υπάρχει; Ευχαριστω πολυ.
Όλοι οι ALI το ίδιο μενού και EPG έχουν. Απλά κάποιοι έχουν άλλα χρώματα, αλλά την ίδια δομή. Το ίδιο συμβαίνει και στους M-Star. Είναι σήμα κατατεθέν του επεξεργαστή τους.

Το κολπο με το ξεβαψιμο του τζαμακιου μπροστα απο τον δεκτη υπερυθρων θα πιασει λετε και σ αυτον τον δεκτη; Θα βελτιωθει καθολου η ληψη και η εμβελεια;
Έχουν γράψει κάποιοι συνφορουμίτες ότι βοηθάει πολύ. Δοκίμασε το.

Παιδια, εμενα ο δεκτης αρχιζει και τα παιζει ως media player. Οταν βαζω να δω μια σειρα, τουλαχιστον μια φορα, μου σταματαει το βιντεο και γραφει οτι "δεν εχει εισαχθει usb" και δεν κραταει στη μνημη σε ποιο σημειο εχει σταματησει η αναπαραγωγη. Οποτε πρεπει να το τρεξω για να βρω το σημειο. Θα παρω τηλεφωνο στο e-shop, που το ειχα παρει, αλλα απ'οτι βλεπω δεν φερνει πλεον το συγκεκριμενο δεκτη και ουτε υπαρχει αντιπροσωπεια της συγκεκριμενης εταιρειας στην Ελλαδα οποτε φοβαμαι μην μου πουν να μου το κανουν αντικατασταση με καποιο αλλο. Σε αυτην την περιπρωση τι θα μου προτεινατε;... γιατι εχω βολευτει πολυ με τον συγκεκριμενο ως media player.

Δεν νομίζω να είναι θέμα γενικά δέκτη, αλλά λογισμικού. Σαν να έχει μπερδευτεί κάπου το λογισμικό. Θα πρότεινα να περάσεις πάλι το λογισμικό, ή κάποιο άλλο μήπως το ίδιο λογισμικό δεν το θεωρήσει αλλαγή και δεν στρώσει. Και μετά ίσως πάλι αυτό που θέλεις τελικά να έχεις.

Μου το εκανε με το "δωρακι" μου το κανει και με την τελευταια αναβαθμιση.

Δοκίμασε και με άλλο στικάκι ή εξωτερικό σκληρό αν έχεις. Επίσης κάνε ένα φορματ το στικάκι μέσω του δέκτη. Κάτι μπορεί να παίζει με το στικάκι. Είναι αρκετά γρήγορο. Προσπαθείς να παίξεις "βαριά" αρχεία?

Παιδια, εμενα ο δεκτης αρχιζει και τα παιζει ως media player. Οταν βαζω να δω μια σειρα, τουλαχιστον μια φορα, μου σταματαει το βιντεο και γραφει οτι "δεν εχει εισαχθει usb" και δεν κραταει στη μνημη σε ποιο σημειο εχει σταματησει η αναπαραγωγη. Οποτε πρεπει να το τρεξω για να βρω το σημειο. Θα παρω τηλεφωνο στο e-shop, που το ειχα παρει, αλλα απ'οτι βλεπω δεν φερνει πλεον το συγκεκριμενο δεκτη και ουτε υπαρχει αντιπροσωπεια της συγκεκριμενης εταιρειας στην Ελλαδα οποτε φοβαμαι μην μου πουν να μου το κανουν αντικατασταση με καποιο αλλο. Σε αυτην την περιπρωση τι θα μου προτεινατε;... γιατι εχω βολευτει πολυ με τον συγκεκριμενο ως media player.

Αγαπητέ, εξάντλησε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης κάποιας λύσης, διότι άμα το επιστρέψεις eshop, όπως έκανα εγώ ο βλάκας :slapface: επειδή χάλασε το τηλεχειριστήριό του, θα βρεθείς με το πολύ κατώτερο LV6TBOXHD-A.

Αυτο φοβαμαι και εγω.Καταλαβα οτι προς τα εκει παει το πραγμα για αυτο ρωταω μηπως και βρω καποια λυση.

Δοκίμασε και με άλλο στικάκι ή εξωτερικό σκληρό αν έχεις. Επίσης κάνε ένα φορματ το στικάκι μέσω του δέκτη. Κάτι μπορεί να παίζει με το στικάκι. Είναι αρκετά γρήγορο. Προσπαθείς να παίξεις "βαριά" αρχεία?

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω δοκιμασει και δευτερο στικακι και το εκανε παλι. Θα δοκιμασω να κανω φορματ, αν και ειχα κανει προσφατα και στα δυο. Ευχαριστω!

Κοιτα, αν τελικα δεν λειτουργησει τιποτα απο αυτα που σου ειπαν οι γκουρου του ειδους εδω στο forum και αναγκαστεις να τον αλλαξεις και αφου εισαι συνηθισμενος σε Mstar θα ελεγα οτι ο Τ65 της ferguson ειναι ο,τι πρεπει(αφου το θες και media player)

Αφού συνεχίζεται η συνεργασία με την lifeview, τον -Α θα του δώσουν μάλλον.
Το θέμα είναι, να φταίει η πλακέτα ή το καλώδιο (συμπεριλαμβάνω εδώ και το βύσμα. Η πλακέτα δεν φτιάχνεται, αλλά τα άλλα γίνονται.

Ποιες διαφορες βλεπετε μεταξυ του συγκεκριμενου δεκτη και του ferguson; Ποιον θεωρειτε καλυτερο;

Υπαρχει θεμα στο forum οπου θα σε διαφωτισει πληρως. Για μενα το βασικοτερο ειναι το καλο τ/κ και η μεταλλικη κατασκευη. Αλλα εχει και πολυ καλο f/w, ομως πλεον και της lifeview το f/w εχει αρχισει να συμβαδιζει με του fergie...