LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σήμερα πέρασα το τελευταίο fw (lv6-osd-a-2012-09-27), μετα την αναβάθμιση δεν έχασε τη σειρά των καναλιών και δεν μου ζήτησε συντονισμό ... Είναι φυσιολογικό ?

Το update το πήρε πάντως, με τις καινούργιες λειτουργιες...

Μετά το mail που έστειλα με τα προβλήματα που συλλέξαμε, τους έστειλα ένα συμπληρωματικό επειδή δεν φαινόταν η εγγραφή του Timeshift αν επιλέξουμε να διατηρηθεί, δεν μπορούσαν να επιλεχθούν οι λευκοί υπότιτλοι με το δεξί βελάκι και ζήτησα να εμφανισθεί στο μενού η επιλογή «Standby LoopThrough».

Η απάντηση για το Timwshift είναι Αναπαράγεται στο «Βίντεο», όχι στο «Εγγραφές».
Τα υπόλοιπα διορθώθηκαν με το νέο firmware 9-10-12!

Μάλιστα... πριν 5 λεπτά το έβαλα... καπάκι αναβάθμιση :guitarist:

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν είναι υπέροχος δέκτης; Δεν προλαβαίνεις να βάλεις την μια αναβάθμιση και βγαίνει νεότερη! :D

Last edited by a moderator:

Αγαπητέ, εξάντλησε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης κάποιας λύσης, διότι άμα το επιστρέψεις eshop, όπως έκανα εγώ ο βλάκας :slapface: επειδή χάλασε το τηλεχειριστήριό του, θα βρεθείς με το πολύ κατώτερο LV6TBOXHD-A.
Ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι. Ο καθένας φυσικά έχει τα γούστα του, αλλά μας διαβάζει και πολύς κόσμος που δεν ξέρει πολλά πράγματα και προσπαθεί να μάθει. Ας μην δίνουμε λάθος εντυπώσεις.
Ο LV6TBOXHD-A δεν είναι πολύ κατώτερος. Είναι απλά διαφορετικός. Ο ένας είναι M-Star και ο άλλος ALI. Και ο LV6TBOXHD-A είναι από τους καλύτερους ALI. Άρα θάβεται ολόκληρη η κατηγορία των ALI. Αφού έχεις τον LV6TBOXHD_V2 είναι φυσικό να σου αρέσει, και όλοι οι M-Star. Αν όμως σου αρέσουν οι ALI, ο LV6TBOXHD-A δεν είναι καθόλου κατώτερος. Φιλικά όλο αυτό, όχι από ανάγκη να υπερασπιστώ τους ALI, αλλά όπως είπα για να μην δίνονται λάθος εντυπώσεις σε φίλους που δεν έχουν πολλές γνώσεις.
Για μένα η πρώτη σκέψη όταν ψάχνεις για δέκτη είναι HD ή SD. Σε πολλούς δεν μπαίνει καν τέτοιο ερώτημα βέβαια.
Η επόμενη σκέψη είναι M-Star ή ALI. Μετά οι διαφορές είναι μικρές στα όρια κάθε κατηγορίας. Γιαυτό το πρώτο που θα έπρεπε να γράφεται στα χαρακτηριστικά ενός δέκτη είναι ο επεξεργαστής του. Αλλά ακόμα και τώρα υπάρχουν sites δεκτών που δεν γράφουν καν επεξεργαστή, ενώ γράφονται στον ειδικό τύπο του χώρου δοκιμές δεκτών χωρίς να αναφέρεται καν ο επεξεργαστής!

Σήμερα πέρασα το τελευταίο fw (lv6-osd-a-2012-09-27), μετα την αναβάθμιση δεν έχασε τη σειρά των καναλιών και δεν μου ζήτησε συντονισμό ... Είναι φυσιολογικό ?

Το update το πήρε πάντως, με τις καινούργιες λειτουργιες...
Είναι φυσιολογικά για κάποια firmware. Κάνε όμως καλου-κακού μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Η απάντηση για το Timwshift είναι Αναπαράγεται στο «Βίντεο», όχι στο «Εγγραφές».
Ποια είναι αυτά τα υπόλοιπα που διορθώθηκαν; Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσο συχνές αναβαθμίσεις :p
Δεν είναι υπέροχος δέκτης; Δεν προλαβαίνεις να βάλεις την μια αναβάθμιση και βγαίνει νεότερη! :D
Έχμ...μήπως θέλει κανείς να ανταλλάξει τον ΒΟΧ του με ένα καινούριο Τ65; ;)

Μετά το mail που έστειλα με τα προβλήματα που συλλέξαμε, τους έστειλα ένα συμπληρωματικό επειδή δεν φαινόταν η εγγραφή του Timeshift αν επιλέξουμε να διατηρηθεί, δεν μπορούσαν να επιλεχθούν οι λευκοί υπότιτλοι με το δεξί βελάκι και ζήτησα να εμφανισθεί στο μενού η επιλογή «Standby LoopThrough».

Πάω να το κατεβάσω, δεν με αφήνεικαι μου βγάζει αυτό:

ESET Endpoint Antivirus
Access denied
Details:
Web page: http://www.petit-fichier.fr/2012/10/10/lv6-osd-a-2012-10-09/lv6-osd-a-2012-10-09.rar
Comment: Access to the web page was blocked by ESET Endpoint Antivirus. The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

Open ESET KnowledgeBase | www.eset.com

Συμβαίνει και σε άλλους;

Ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι. Ο καθένας φυσικά έχει τα γούστα του, αλλά μας διαβάζει και πολύς κόσμος που δεν ξέρει πολλά πράγματα και προσπαθεί να μάθει. Ας μην δίνουμε λάθος εντυπώσεις.
Ο LV6TBOXHD-A δεν είναι πολύ κατώτερος. Είναι απλά διαφορετικός. Ο ένας είναι M-Star και ο άλλος ALI. Και ο LV6TBOXHD-A είναι από τους καλύτερους ALI. Άρα θάβεται ολόκληρη η κατηγορία των ALI. Αφού έχεις τον LV6TBOXHD_V2 είναι φυσικό να σου αρέσει, και όλοι οι M-Star. Αν όμως σου αρέσουν οι ALI, ο LV6TBOXHD-A δεν είναι καθόλου κατώτερος. Φιλικά όλο αυτό, όχι από ανάγκη να υπερασπιστώ τους ALI, αλλά όπως είπα για να μην δίνονται λάθος εντυπώσεις σε φίλους που δεν έχουν πολλές γνώσεις.
Για μένα η πρώτη σκέψη όταν ψάχνεις για δέκτη είναι HD ή SD. Σε πολλούς δεν μπαίνει καν τέτοιο ερώτημα βέβαια.
Η επόμενη σκέψη είναι M-Star ή ALI. Μετά οι διαφορές είναι μικρές στα όρια κάθε κατηγορίας. Γιαυτό το πρώτο που θα έπρεπε να γράφεται στα χαρακτηριστικά ενός δέκτη είναι ο επεξεργαστής του. Αλλά ακόμα και τώρα υπάρχουν sites δεκτών που δεν γράφουν καν επεξεργαστή, ενώ γράφονται στον ειδικό τύπο του χώρου δοκιμές δεκτών χωρίς να αναφέρεται καν ο επεξεργαστής!

Αγαπητέ tolias, σεβαστή η απόψή σου.

Και εγώ από τη σκοπιά ενός ατόμου χωρίς πολλές γνώσεις στους αποκωδικοποιητές ανέφερα ότι ο LV6TBOXHD-A είναι πολύ κατώτερος από το προήγουμενο μοντέλο LV6TBOXHD-2, αφού ως κάτοχος και των δύο μπορώ να έχω μια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη βάσει των δικών μου παρατηρήσεων.

Όταν αναγκάστηκα να επιστρέψω τον LV6TBOXHD-2 (τεχνολογίας Μ-Star) με HDMI 1,3 (ονομαστικά, αφού δεν μπορώ αυτό να το τεστάρω), coaxial, πολύ καλή υλοποίηση του aspect ratio σε CRT τηλεόραση 4:3, εύχρηστο μενού, πολύ καλό EPG, πολύ συχνές αναβαθμίσεις, και μου τον αντικαθιστούν με τον LV6TVBOXHD-A (τεχνολογίας ΑLI) με HDMI 1,2, χωρίς coaxial, πολύ κακό aspect ratio στην ίδια τηλεόραση, δύχρηστο EPG, καμία αναβάθμιση έως τώρα (απλά περιμένουμε να εισακουστεί ο Talos_2002), δεν μπορώ να πω ότι αυτοί οι δύο αποκωδικοποιητές είναι διαφορετικοί. Για μένα η συγκεκριμένη υλοποίηση του ALI είναι μια υποβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη με τον M-STAR.

Το μόνο θετικό που έχω βρει έως τώρα στον συγκεκριμένο ALI είναι η κάπως ταχύτερη μετάβαση από το ένα κανάλι στο άλλο.

Φιλικά πάντα :ernaehrung004:

......
Συμβαίνει και σε άλλους;

Το είχαμε συζητήσει και πριν λίγες μέρες αυτό. Μάλλον το NOD είναι πολύ ευαίσθητο ή έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο site λόγω της ανταλλαγής αρχείων που γίνεται εκει.

Με Avast! μπαίνω κανονικά.

Εντυπώσεις;
Μέγεθος και θέση υποτίτλων σε σχέση με το δωράκι?

Δυστυχώς όσο αφορά στους υπότιτλους, δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο επίσημα firmwares.
Εξακολουθούν να εμφανίζονται πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα στις CRT τηλεοράσεις να κόβονται οι "ουρές" των γραμμάτων της δεύτερης σειράς. Όταν υπάρχει μόνο μία γραμμή, ευτυχώς εμφανίζεται λίγο πιο ψηλά, χωρίς να χάνεται κάτι. Φαντάζομαι πως στις Plasma, LCD και LED δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα.
Το μεγάλο μέγεθος εξακολουθεί να είναι λίγο μικρότερο από το αντίστοιχο του "δώρου", αλλά το θεωρώ ευανάγνωστο στην 32άρα μου.
Το (κατ' επιλογή) φόντο των υποτίτλων παραμένει... τράτζικ καθώς είναι τεράααστιο (και όχι "έξυπνο" όπως στο δωράκι, ώστε να περιορίζεται μόνο στις διαστάσεις της κάθε γραμμής).
Το βασικότερο πρόβλημα νομίζω πως παραμένει η έλλειψη ευδιάκριτου περιγράμματος των χαρακτήρων, οι οποίοι είναι αρκετά δυσανάγνωστοι όταν πέφτουν πάνω σε φωτεινή, ανοιχτόχρωμη εικόνα. Το μόνο που θα ήθελα να βελτιωθεί είναι αυτό, αλλά μην είμαι και αχάριστος...
Μπάι δε γουέι, αναγκάστηκα να αντικαταστήσω το "δωράκι" γιατί ανακάλυψα ότι αυτό ευθυνόταν για το σταμάτημα (σε τυχαία σημεία) κατά τις εγγραφές και γι αυτό τρώγομαι κι εγώ να διορθωθούν λίγο ακόμα οι υπότιτλοι.

Πάντως αν και υπάρχουν ακομη μικροπροβλήματα αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ που ακομη ασχολουντε με τον δεκτη ακούνε τους καταναλωτές και βγαζουν νεα firmware
Τοσα πολλα update δεν εχουν ουτε οι μητρικες των Η.Υ

στο μενού η επιλογή «Standby LoopThrough» και «Standby mode» τι ακριβως κανει ?

Είναι φυσιολογικά για κάποια firmware. Κάνε όμως καλου-κακού μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ποια είναι αυτά τα υπόλοιπα που διορθώθηκαν; Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσο συχνές αναβαθμίσεις :p
Εμ.. σωστή παρατήρηση. Αφαιρώντας το Timeshift και το Standby από το τελαυταίο mail που τους έστειλα, μένει μόνο το πρόβλημα με το βελάκι για τους λευκούς υπότιτλους.
Πρέπει να σταματήσω να γράφω στο φόρουμ τόσο αργά το βράδυ...

ESET Endpoint Antivirus
Access denied
Details:
Web page: http://www.petit-fichier.fr/2012/10/10/lv6-osd-a-2012-10-09/lv6-osd-a-2012-10-09.rar
Comment: Access to the web page was blocked by ESET Endpoint Antivirus. The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

Open ESET KnowledgeBase | www.eset.com

Συμβαίνει και σε άλλους;
Ξέχασα ότι χτυπάει το Nod στο site αυτό...

Ελπίζω να βγάλουν αναβάθμιση για τους υπότιτλους. Η λίστα που είχαν πάρει ήταν μεγάλη και κάποια προβλήματα είναι δύσκολα. Μάλλον θα αργήσουν να λυθούν.
Το νέο αυτό λογισμικό είναι για να καλυφθούν αυτά που ανέφερα συμπληρωματικά, καθώς ήταν εύκολα (βελάκι για λευκούς υπότιτλους) ή είδη έτοιμα (loopthrough).

στο μενού η επιλογή «Standby LoopThrough» και «Standby mode» τι ακριβως κανει ?
Η 1η ενεργοποιεί την έξοδο που έχει ο δέκτης για να στείλεις το σήμα της κεραίας και σε άλλη συσκευή.
Κάποιοι παραπονιούνται ότι ο δέκτης τους πρέπει να είναι ανοιχτός για να στέλνουν το αναλογικό σήμα στην τηλεόρασή του. Από την άλλη, με το να είναι μονίμως ενεργή η έξοδος, υπάρχει άσκοπη κατανάλωση ρεύματος.
Ο ΒΟΧ είναι ο 1ος και μοναδικός (απ' όσο γνωρίζω) που έχει τέτοια επιλογή.

Η 2η επαναφέρει τον δέκτη σε αναμονή μετά από διακοπή ρεύματος.
Αυτό είναι καλό για την κατανάλωση, αλλά κακό για τις προγραμματισμένες εγγραφές, καθώς χάνεται το ρολόι με την διακοπή ρεύματος και δεν ξεκινάει τις εγγραφές.

Αγαπητέ tolias, σεβαστή η απόψή σου.

Και εγώ από τη σκοπιά ενός ατόμου χωρίς πολλές γνώσεις στους αποκωδικοποιητές ανέφερα ότι ο LV6TBOXHD-A είναι πολύ κατώτερος από το προήγουμενο μοντέλο LV6TBOXHD-2, αφού ως κάτοχος και των δύο μπορώ να έχω μια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη βάσει των δικών μου παρατηρήσεων.

Όταν αναγκάστηκα να επιστρέψω τον LV6TBOXHD-2 (τεχνολογίας Μ-Star) με HDMI 1,3 (ονομαστικά, αφού δεν μπορώ αυτό να το τεστάρω), coaxial, πολύ καλή υλοποίηση του aspect ratio σε CRT τηλεόραση 4:3, εύχρηστο μενού, πολύ καλό EPG, πολύ συχνές αναβαθμίσεις, και μου τον αντικαθιστούν με τον LV6TVBOXHD-A (τεχνολογίας ΑLI) με HDMI 1,2, χωρίς coaxial, πολύ κακό aspect ratio στην ίδια τηλεόραση, δύχρηστο EPG, καμία αναβάθμιση έως τώρα (απλά περιμένουμε να εισακουστεί ο Talos_2002), δεν μπορώ να πω ότι αυτοί οι δύο αποκωδικοποιητές είναι διαφορετικοί. Για μένα η συγκεκριμένη υλοποίηση του ALI είναι μια υποβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη με τον M-STAR.

Το μόνο θετικό που έχω βρει έως τώρα στον συγκεκριμένο ALI είναι η κάπως ταχύτερη μετάβαση από το ένα κανάλι στο άλλο.

Φιλικά πάντα :ernaehrung004:
Φίλε llias_1971 πάντα φιλικά μιλάμε, και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό γίνεται και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί στην ουσία το ίδιο λέμε! Ότι εσύ προτιμάς τους M-Star ενώ εγώ τους ALI. Αυτά που επισημαίνεις είναι χαρακτηριστικά των ALI που σε εσένα δεν αρέσουν. Αλλά αυτό είναι μόνο προσωπική άποψη. Το γούστο καθενός είναι σεβαστό, αλλά ότι δεν συμβαδίζει με τα δικά μας γούστα δεν σημαίνει ότι είναι κατώτερο. Ιδίως όταν διαβάζουν και άλλοι που προσπαθούν να καταλάβουν απλά κάποια πράγματα. Γιαυτό, αυτό που λέω είναι, άλλο πράγμα η επισήμανση των διαφορών, και άλλο πράγμα είναι ο χαρακτηρισμός και ίσως η απαξίωση μίας ολόκληρης κατηγορίας γιατί δεν συμβαδίζει με τα δικά μας γούστα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Kostas_Y. Φανατικός οπαδός των M-Star, αλλά ποτέ δεν έχει μιλήσει απαξιωτικά για τους ALI, ή να αποτρέψει κάποιον από την αγορά του. Και εγώ είμαι οπαδός των ALI, επειδή πολλοί ρωτούν κάποια πράγματα που δεν ξέρουν φαίνεται ότι ασχολούμαι συνεχώς με τους ALI, αλλά πάντα γράφω σε ένα θέμα την διαφορά με τους M-Star και πιθανών καλύτερη απόδοση των M-Star. Πολλές φορές έχω γράψει "έτσι δουλεύει ο ALI, αλλά στην περίπτωση σου δουλεύει καλύτερα ένας M-Star".
Και αν ρωτάς τι καλύτερο έχουν οι ALI, έχω ήδη γράψει ότι προτιμώ το γρηγορότερο zapping, τις ρυθμιζόμενες μπάρες και παράθυρα σε χρόνο και διαφάνεια, την καλύτερη διαχείριση των αρχείων, τον πιο πλήρη έλεγχο των εγγραφών (σε ορισμό χρόνου εγγραφής, ταυτόχρονη παρακολούθηση εγγραφής και εγγραφή άλλου αρχείου), την πιο ομαλή εκκίνηση αναπαραγωγής μετά από κίνηση ff ή fb. Kαι κυρίως ότι δεν χάνουν τα κανάλια, κάτι που επιμένει σε πολλούς M-Star. Και άλλες λεπτομέρειες. Και φυσικά αναγνωρίζω και την ανωτερότητα των M-Star σε άλλους τομείς.
Γιαυτά τα συγκεκριμένα που αναφέρεις. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει η Θύρα HDMI 1.3 με την 1.2. Στην τηλεόραση μου δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά.
Coaxial είναι ένα από τα θετικά των M-Star. Ο BOX-A όχι μόνο δεν έχει, αλλά και να είχε δεν θα πέρναγε DTS. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί αφορά μόνο τους κατόχους ενισχυτή, και εγώ δεν έχω.
Aspect ratio αντίθετα οι ALI έχoυν καλύτερη υλοποίηση από αρκετούς M-Star. Η επιλογή 16:9 δίνει πάντα το σωστό aspect ratio, κάτι που πολλοί M-Star δεν το κάνουν. Αυτό που λες βέβαια για τις CRT τηλεοράσεις είναι τα 16:9 κανάλια να φαίνονται σε οθόνη 4:3 χωρίς μπάρες πάνω και κάτω. Δηλαδή παραμόρφωση της εικόνας, και κατηγορούνται οι ALI ότι δεν καταφέρνουν σωστή παραμόρφωση. Αλλά και πάλι υπάρχουν και άλλες 3 επιλογές εκτός από την 16:9, με διαφορετικά αποτελέσματα.
Το EPG είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του ποια κατηγορία προτιμάμε. Είναι δύσχρηστο μόνο για αυτούς που έχουν συνηθίσει το EPG των M-Star. Δηλαδή είναι απλά διαφορετικό. Εγώ που έχω συνηθίσει το EPG των ALI δεν μου φαίνεται καθόλου δύσχρηστο. Αν ο πρώτος σου δέκτης είναι ALI μπορεί να βρεις δύσχρηστο το EPG των M-Star.
Αναβάθμιση είναι φυσικό να μην υπάρχει, αφού ο δέκτης βγήκε το καλοκαίρι και το λογισμικό που έχει πάνω έχει ημερομηνία Ιούλιος 2012. 3 μήνες δηλαδή μόνο. Απλά με τον talos_2002 προσπαθούμε το επόμενο λογισμικό να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θέλουμε.
Συμπέρασμα, άλλο διαφορετικό, και άλλο κατώτερο. Ελπίζω να μην νευρίασες τώρα με την απάντηση μου, αλλά δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Απλά αν διάβαζα εγώ τώρα την άποψη σου χωρίς να είχα γνώση, πιθανών να απέρριπτα τον BOXHD-A και ίσως όλους τους ALI. Αλλά το προσωπικό γούστο είναι το κυριότερο, γιατί ενώ έχω άλλους 2 δέκτες σε λειτουργία (έναν M-Star 7828 και έναν NEC) κατά 90% χρησιμοποιώ τον BOXHD-A. Γιαυτό είπα να είμαστε εγκρατείς, γιατί μας διαβάζουν και άλλοι που πιθανών να μην ξέρουν.
Sorry για το off topic, αλλά μου έχει κάνει κάτι εντύπωση και θα ήθελα να ρωτήσω. On topic λοιπόν πάλι.

Μου έχει κάνει εντύπωση ότι στον BOXHDV_2 σας άρεσε πολύ το λογισμικό του Ferguson T65. Αλλά ο ίδιος T65 δεν άρεσε και τόσο πολύ, και ο Kostas_Y (που έχει ξεψαχνίσει τους δύο δέκτες) προτιμάει το λογισμικό του BOXHDV_2 στον Τ65! Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι το λογισμικό του BOXHDV_2 δουλεύει καλύτερα στον Τ65. Πως γίνεται αυτό; Ή μήπως το ίδιο δουλεύει και απλά υπάρχει απογοήτευση για τον T65;

Μακρυά απο μένα κάθε είδους φανατισμοί :smile:

Αν μου έλεγες οτι οι ALi έχουν καλή εικόνα, θα είχα αγοράσει ήδη. Το σκέφτομαι απο τότε που είδα επιλογές 1080p24/1080p30/1080p50/1080p60 σε κάποιο μενού. Απο τη στιγμή όμως που η εικόνα τους είναι προβληματική σε οτιδήποτε εκτός απο CRT, δεν πρόκειται να τους τιμήσω.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, τα λογισμικά των ΒΟΧ & Τ65 έχουν φτάσει στο ίδιο επίπεδο. Πριν ένα μήνα προτιμούσα τον ΒΟΧ με λογισμικό Τ65 αλλά τώρα προτιμώ Τ65 με λογισμικό ΒΟΧ! Φαίνεται οτι το λογισμικό του ΒΟΧ προσφέρει καλύτερη λήψη ενώ αυτό του Τ65 είχε κάποιες επιλογές που τωρα πια υπάρχουν και στον ΒΟΧ.

Άρα έχει βελτιωθεί το λογισμικό του BOX. Και έχει φτάσει τον Τ65. Ενδιαφέρον.
Δυστυχώς υπάρχει το πρόβλημα με την εικόνα των ALI και εσύ με την εμπειρία που έχεις μάλλον θα το διακρίνεις. Αφού κατάφερες να δεις διαφορά εικόνας ανάμεσα σε M-Star 7828 και 7818, σίγουρα θα δεις και εδώ. Γιατί δεν μπορούν να δουν όλοι το πρόβλημα. Επίσης για αυτόν τον ALI που διάβασα κάπου αλλού ότι σκέφτεσαι, δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχει το ίδιο θέμα. Και έχει και μικρούς υπότιτλους.

O BOX πλέον έχει επιλογές όπως η διάρκεια infobar και η ρύθμιση Standby LoopThrough που δεν υπάρχουν στον Τ65, το λογισμικό του οποίου το θεωρούσαμε ως το πιο πλήρες πριν 1-2 μήνες. Θα τους το κλείσει το μαγαζί ο Άγγελος με τις συνεχείς αναβαθμίσεις ;)

:offtopic:Το φαντάζομαι οτι και ο Τ90 εχει τα κουσούρια των υπόλοιπων ALi. Η ερώτηση μου ήταν περισσότερο εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα, για να ξέρω τι έχει στο οπλοστάσιο του ο...ανταγωνισμός :smile:

Το μέγεθος των υποτίτλων δεν με απασχολεί. Στο HTPC π.χ. οι υπότιτλοι που έχω είναι 50% μικρότεροι απο αυτούς του ΒΟΧ.

Τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια, αναρωτιεμαι, να βαλουν ενα changelog αρχειο μαζι με το αρχειο αναβαθμισης; Να ξερουμε και μεις τι αναβαθμιζουμε... Οχι οτι εχω παραπονο, προς Θεου, με τοσο συχνες αναβαθμισεις αλλα καλο θα ηταν...