apostolis89, Highlander, επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο δέκτης κατά το άνοιγμά του;
Κάνατε κάποιες αλλαγές των ρυθμίσεων την προηγούμενη φορά που του χρησιμοποιήσατε;
Φιλε το εχω το τηλεχειριστηριο αλλα δεν μπορω να το ρυθμισω με των Lifeview boxhd, στο βιβλιαρακι με τους κωδικους δεν εχει των εν λογο αποκωδικοποιητη.Yπάρχει ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης του Lidl, που παίζει αυτό τον καιρό. Είναι συμβατό με το τον Lifeview boxhd;
Ρε παιδια ξερουμε αν με το official f/w υπαρχει η δυνατοτητα αναπαρωγης ηχου OGG και vorbis(καταραμενο One Piece); Με το δωρακι OGG επαιζε...
Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε mp4. Είναι αδελφάκια τα δύο αυτά container.Ρε παιδιά, τα Κουτιά σας παίζουν αρχεία .M4V;
Ο Τ65 και οι 7828 που έχω δεν...
Έχεις link;Λοιπον, βρηκα μια ακρη(απανταω μονος μου στο post μου!). Δε ξερω αν το ogg ειναι το container και το vorbis το codec, παντως japannes vorbis φαινεται να παιζει.
Πρέπει να είναι MP4 αλλα φτιαγμένο σε MAC. Οι λεπτομέρειες εικόνας και ήχου είναι παρόμοιες με μια συνηθισμένη ματρόσκα.Τι αρχειο ειναι αυτο;;;!!! Πρωτη φορα το βλεπω. Αν εχεις κανα link να κατεβασω τετοιο αρχειο να δοκιμασω, ευχαριστως...
Αυτό κάνω αλλά ρώτησα απο περιέργεια, μήπως είναι έλλειψη στο fw του Τ65.Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε mp4. Είναι αδελφάκια τα δύο αυτά container.
Ρε παιδιά, τα Κουτιά σας παίζουν αρχεία .M4V;
Ο Τ65 και οι 7828 που έχω δεν...
Και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Έχουν πέσει πολύ οι δουλειές του Άγγελου.Γενικά δεν βλέπω πολλή κίνηση στην κατηγορία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.