LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

O BOX πλέον έχει επιλογές όπως η διάρκεια infobar και η ρύθμιση Standby LoopThrough που δεν υπάρχουν στον Τ65
Δεν πίστευα ότι θα το έβρισκε και κάποιος άλλος χρήσιμο να υπάρχει η επιλογή για το LoopThrough. Νόμιζα ότι θα φαινόταν υπερβολικό. Χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους.

Θα τους το κλείσει το μαγαζί ο Άγγελος με τις συνεχείς αναβαθμίσεις ;)
:D Χααχαχαχαχα!!! Ευχαριστώ για το ωραίο σχόλιο!
Ελπίζω πως όχι! Θέλω να βγάλουν αναβαθμίσεις και για τον -Α!

Το μέγεθος των υποτίτλων δεν με απασχολεί. Στο HTPC π.χ. οι υπότιτλοι που έχω είναι 50% μικρότεροι απο αυτούς του ΒΟΧ.
Άουτς! Τώρα καταλαβαίνω γιατί θέλουν να βλέπουν ταινίες στους δέκτες!

Τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια, αναρωτιεμαι, να βαλουν ενα changelog αρχειο μαζι με το αρχειο αναβαθμισης; Να ξερουμε και μεις τι αναβαθμιζουμε... Οχι οτι εχω παραπονο, προς Θεου, με τοσο συχνες αναβαθμισεις αλλα καλο θα ηταν...
Μήπως ξέρουν κι εκείνοι...

Last edited by a moderator:

Δεν πίστευα ότι θα το έβρισκε και κάποιος άλλος χρήσιμο να υπάρχει η επιλογή για το LoopThrough. Νόμιζα ότι θα φαινόταν υπερβολικό. Χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους.
Ό,τι έχεις, καλό είναι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί :smile:

:D Χααχαχαχαχα!!! Ευχαριστώ για το ωραίο σχόλιο!
Ελπίζω πως όχι! Θέλω να βγάλουν αναβαθμίσεις και για τον -Α!
Εννοούσα οτι θα κλείσεις της Ferguson το μαγαζί αν συνεχιστούν οι βελτιώσεις στο λογισμικό του ΒΟΧ ;)

Άουτς! Τώρα καταλαβαίνω γιατί θέλουν να βλέπουν ταινίες στους δέκτες!
Κατ' επιλογή είναι το μέγεθος. Δεν θέλω να με ενοχλούν όταν βλέπω ταινίες ή σειρές. Οι υπότιτλοι το MicroHD π.χ. μου φαίνονται ενοχλητικά μεγάλοι.
Έτσι κι αλλιώς, μια ματιά τους ρίχνω για επιβεβαίωση όσων άκουσα.

Έτσι κι αλλιώς, μια ματιά τους ρίχνω για επιβεβαίωση όσων άκουσα.

Μωρε και γω ετσι το κανω, το προβλημα ομως "εμφανιζεται" οταν θελει να δει κι αλλος μαζι μου ταινια που ειτε δε βλεπει πολυ καλα τα γραμματα ειτε δε μπορει να "πιασει" τα αγγλικα... Γι αυτο καλο θα ηταν να τους μεγαλωσουν λιγουλακι ακομα, οχι πολυ, και να τους ανεβασουν 5 χιλιοστα πιο πανω...

Το μέγεθος των υποτίτλων δεν με απασχολεί. Στο HTPC π.χ. οι υπότιτλοι που έχω είναι 50% μικρότεροι απο αυτούς του ΒΟΧ.

Βαλε τον KMPlayer (windows).
Ρυθμιζεις σε οποιοδηποτε μεγεθος, στοιχιση, υψος, κτλ...
Βασικα ο καλυτερος player...
Παιζει τις πιο δυσκολες ματροσκες με... Celeron 5ετιας... στο πολυ χαλαρο.

Thanks αλλά προτιμώ PotPlayer :smile:
Όπως έγραψα και πιο πάνω, το μέγεθος δεν είναι θέμα software αλλα προσωπικής προτίμησης. Το XBMC που χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά μπορεί να βγάλει πολύ μεγάλους υπότιτλους.

Πάλι βγήκαμε off-topic...

:offtopic:Το φαντάζομαι οτι και ο Τ90 εχει τα κουσούρια των υπόλοιπων ALi. Η ερώτηση μου ήταν περισσότερο εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα, για να ξέρω τι έχει στο οπλοστάσιο του ο...ανταγωνισμός :smile:
Από ότι βλέπω όμως βγήκε καινούρια αναβάθμιση σήμερα. Για να δούμε τι καινούριο έχει. Ο audiov σίγουρα θα κάνει καλή δουλειά εκεί.

Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει σε όλους τους δέκτες. Μετά από δύο χρόνια που είχα τον δέκτη χωρίς να ασχοληθώ, χρειάστηκα ξαφνικά το loop trough του F&U 2205. Ευτυχώς που δουλεύει και με κλειστό δέκτη για να δίνω συνέχεια σήμα και στον τρίτο συνδεδεμένο δέκτη μου. Αν είναι να υπάρχει loop trough έτσι θα πρέπει να δουλεύει.

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ρε παιδια το μηχανημα δουλευει τζαμι, αλλα τα καναλια? τι δια? χανονται καθε τρεις και λιγο.. δεν το εχω ξαναδει αυτο.
ΕΝΤΙΤ: για την αριθμηση στο τηλεχειριστήριο μιλαω, οχι στην τηλεοραση.. :D

Last edited:

Ρε παιδια το μηχανημα δουλευει τζαμι, αλλα τα καναλια? τι δια? χανονται καθε τρεις και λιγο.. δεν το εχω ξαναδει αυτο.
Αν δεν το έχεις ξαναδεί, μάλλον είναι ο πρώτος δέκτης με Mstar7818 που περνάει απο τα χέρια σου :smile:

Του έχει περάσεις τα τελευταία firmware;

Του εχω περασει το "δωρακι" κατι μηνες πριν.. οταν τον σεταρησα. Πρωτος δεκτης γενικα κωστα..! :D

Αυτο ειναι το τελευταιο firmware? LV6_OSD_A_2012-10-09.rar

Αυτο ειναι το τελευταιο firmware? LV6_OSD_A_2012-10-09.rar

Ναι, αυτό είναι. Όποιο και να βάλεις απο τα fw που βγήκαν απο το Σεπτέμβριο και μετά θα έχει την επιλογή PMT Off που διορθώνει (συνήθως) το πρόβλημα.

υπάρχει κάποιο άλλο link για να κατεβάσουμε το τελευταίο fw γιατί σε αυτό που αναφέρεται πιο πάνω το πιάνει το ESET και το κόβει

Το ανεβασα στο dropbox.

https://www.dropbox.com/s/9dzt7gxq38h05ai/lv6-osd-a-2012-10-09.rar

Ναι, αυτό είναι. Όποιο και να βάλεις απο τα fw που βγήκαν απο το Σεπτέμβριο και μετά θα έχει την επιλογή PMT Off που διορθώνει (συνήθως) το πρόβλημα.
Οκ το εχει "PMT Ανενεργό" και λογικα θα δουλευει. Thanks κωστή. :smile:

Μετα την τελευταια αναβαθμιση εχω ενα μικροπροβλημα με τους υποτιτλους. Συγκεκριμενα οταν ειναι μεγαλη η προταση μου την κοβει και την πεταει στην κατω σειρα, σπαζοντας λεξεις στη μεση. Το κανει σε κανεναν αλλο; Φανταζομαι οτι αυτο θα αντιμετωπιστει με καινουργια αναβαθμιση...

Nαι, το έχω δει και το έχω αναφέρει παλιότερα. Δεν θυμάμαι όμως σε ποιου δέκτη το firmware το συνάντησα.

Μετα την τελευταια αναβαθμιση εχω ενα μικροπροβλημα με τους υποτιτλους. Συγκεκριμενα οταν ειναι μεγαλη η προταση μου την κοβει και την πεταει στην κατω σειρα, σπαζοντας λεξεις στη μεση. Το κανει σε κανεναν αλλο; Φανταζομαι οτι αυτο θα αντιμετωπιστει με καινουργια αναβαθμιση...
Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση που δεν υπήρχε το πρόβλημα;
Βγάλε από μια φωτογραφία πως εμφανίζονται σε κάθε μία από αυτές τις 2 αυτές αναβαθμίσεις, να τους τις στείλω να δούνε το πρόβλημα.

Βασικα παρατηρησα οτι συμβαινει και στις δυο τελευταιες αναβαθμισεις(27-9, 9-10).Θα το βγαλω και θα σου τις στειλω.

Χμμμ, εδώ και τρεις ημέρες έχω το τελευταίο firmware (9/10/12) και μου έχει γυρίσει από μόνο του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (και στη γλώσσα και στα υπόλοιπα settings) δύο φορές.
Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;

Α, ναι συμβαινει και αυτο. Στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι και το LCN. Οποτε θελει να ρυθμισεις τη σειρα των καναλιων απο την αρχη.

Ναι, αυτό με την επαναφορά του LCN είναι το πιο σπαστικό. Αν μου το ξανακάνει τόσο σύντομα, θα γυρίσω στο προηγούμενο firmware που δεν μου το έκανε καθόλου, όσο καιρό το είχα.
Εκτός αν εισακουστούν οι... προσευχές μας και κυρίως η επιμονή ανθρώπων όπως ο Άγγελος (και άλλων βέβαια) και προκύψει κανένα νέο firmware που να βελτιώνει λίγο ακόμα τους υπότιτλους.
Ε, έτσι που κακομάθαμε, ζητάμε συνέχεια...
Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια που έχουν προσφέρει όλοι εδώ μέσα.

apostolis89, Highlander, επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο δέκτης κατά το άνοιγμά του;
Κάνατε κάποιες αλλαγές των ρυθμίσεων την προηγούμενη φορά που του χρησιμοποιήσατε;