LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

To "νέο" (που λέει ο λόγος) κανάλι ART. αναστατώνει τις ζωές σας (αν μένετε Αττική).

apostolis89, Highlander, επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο δέκτης κατά το άνοιγμά του;
Κάνατε κάποιες αλλαγές των ρυθμίσεων την προηγούμενη φορά που του χρησιμοποιήσατε;

Ναι, και τις δύο φορές διαπίστωσα τις αλλαγές κατά το άνοιγμα του το πρωί, δηλαδή αφού είχε παραμείνει αρκετές ώρες κλειστός.
Αφού πέρασα το firmware 9/10/12, έκανα από την αρχή όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μετά από δύο μέρες (χωρίς να έχω κάνει καμία αλλαγή ή αναζήτηση καναλιών) ανοίγοντας τον το πρωί, παρατήρησα ότι οι ρυθμίσεις είχαν αλλάξει από μόνες τους. Ξαναέκανα τις δικές μου ρυθμίσεις (μεταξύ αυτών και την τοποθέτηση των καναλιών στις θέσεις της προτίμησης μου, καθώς η ενεργοποίηση του LCN μου τις άλλαξε) και την επόμενη μέρα το πρωί, μόλις τον άνοιξα διαπίστωσα ότι είχε επανέλθει και πάλι στις εργοστασιακές. Έβαλα και πάλι τις δικές μου ρυθμίσεις και έκλεισα και άνοιξα το μηχάνημα μερικές φορές για λίγα λεπτά, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Πέρα από το να επαναφέρω τις ρυθμίσεις στις προτιμήσεις μου, δεν έκανα καμία άλλη αλλαγή στο ενδιάμεσο. Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει αύριο το πρωί που θα τον ξανανοίξω.

Yπάρχει ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης του Lidl, που παίζει αυτό τον καιρό. Είναι συμβατό με το τον Lifeview boxhd;

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Yπάρχει ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης του Lidl, που παίζει αυτό τον καιρό. Είναι συμβατό με το τον Lifeview boxhd;
Φιλε το εχω το τηλεχειριστηριο αλλα δεν μπορω να το ρυθμισω με των Lifeview boxhd, στο βιβλιαρακι με τους κωδικους δεν εχει των εν λογο αποκωδικοποιητη.
Ισως να κανω και εγω καποιο λαθος, αν και δεν νομιζω εχω δοκιμασει ακομα και με αντιγραφη του κωδικου που εχει το πρωτοτυπο τηλεχειριστηριο του Lifeview boxhd και παλι δεν λειτουργει.

Last edited by a moderator:

Εννοείς ότι προσπάθησες να του κάνεις εκμάθηση πλήκτρο-πλήκτρο από το Τ/Χ του ΒΟΧ και δεν λειτουργεί? Ίσως κάτι κάνεις λάθος. Έχει 150 ελεύθερες θέσεις μνήμης. Μήπως δεν "κλείνεις" τη διαδικασία ή κάτι άλλο?

Ρε παιδια ξερουμε αν με το official f/w υπαρχει η δυνατοτητα αναπαρωγης ηχου OGG και vorbis(καταραμενο One Piece); Με το δωρακι OGG επαιζε...

Τι αρχειο ειναι αυτο;;;!!! Πρωτη φορα το βλεπω. Αν εχεις κανα link να κατεβασω τετοιο αρχειο να δοκιμασω, ευχαριστως...

Ρε παιδια ξερουμε αν με το official f/w υπαρχει η δυνατοτητα αναπαρωγης ηχου OGG και vorbis(καταραμενο One Piece); Με το δωρακι OGG επαιζε...

Λοιπον, βρηκα μια ακρη(απανταω μονος μου στο post μου!). Δε ξερω αν το ogg ειναι το container και το vorbis το codec, παντως japannes vorbis φαινεται να παιζει.

Ρε παιδιά, τα Κουτιά σας παίζουν αρχεία .M4V;

Ο Τ65 και οι 7828 που έχω δεν...
Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε mp4. Είναι αδελφάκια τα δύο αυτά container.

Λοιπον, βρηκα μια ακρη(απανταω μονος μου στο post μου!). Δε ξερω αν το ogg ειναι το container και το vorbis το codec, παντως japannes vorbis φαινεται να παιζει.
Έχεις link;

Τι αρχειο ειναι αυτο;;;!!! Πρωτη φορα το βλεπω. Αν εχεις κανα link να κατεβασω τετοιο αρχειο να δοκιμασω, ευχαριστως...
Πρέπει να είναι MP4 αλλα φτιαγμένο σε MAC. Οι λεπτομέρειες εικόνας και ήχου είναι παρόμοιες με μια συνηθισμένη ματρόσκα.
Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε mp4. Είναι αδελφάκια τα δύο αυτά container.
Αυτό κάνω αλλά ρώτησα απο περιέργεια, μήπως είναι έλλειψη στο fw του Τ65.

Έχω το fw του ariva T65 πάνω στον BOX μου (αρκετα ευχαριστημένος), αλλά μια που ακούω καλά πράγματα για αυτο το νέο firmware 9-10-12, μπορει κάποιος να μου πει αν υπάρχει το παρακάτω:

Όταν είμαι στα "Πολυμέσα" (Usb) μπορώ να σβήσω; Βλέπω πχ ένα επεισόδιο, και μετά το σβήνω απο το ίδιο μενου, χωρίς να πάω πίσω σε εγγραφές ή να το βαλω σε PC.

Deal breaker, τοτε. Να σαι καλά, με γλύτωσες 2 fw updates...

Ρε παιδιά, τα Κουτιά σας παίζουν αρχεία .M4V;

Ο Τ65 και οι 7828 που έχω δεν...

Από όσα γνωρίζω, τα αρχεία *.m4v παράγονται από τον encoder του Adobe Premiere Pro όταν επιλέξεις εξαγωγή του *.avi που επεξεργάζεσαι σε Η.264 BluRay. Μπορεί να παράγονται και από άλλα προγράμματα αλλά προσωπικά δουλεύω με το Adobe Premiere Pro.
Ο λόγος μετατροπής είναι γιατί τα αρχεία *.avi έχουν πρωτογενή ποιότητα και είναι τεράστια σε όγκο ενώ τα αρχεία *.m4v διατηρούν πολύ καλή ποιότητα (για BluRay) και είναι κατά πολύ μικρότερα.
Είναι γεγονός ότι τα αρχεία αυτά δεν τα παίζει ο Windows Media Player και δεν έχω δοκιμάσει με τον 2205 που έχω. Θα το προσπαθήσω.

Το Μ4V είναι επινόηση της Apple για να μπορεί να βάζει DRM, σύμφωνα με την Wikipedia. Λογικό λοιπόν να μην παίζει ο WMP τα αρχεία της "αντιπάλου"
Εσωτερικά είναι όμοια με MKV\MP4 και με ένα απλό remux δουλεύουν μια χαρά, απλά είναι λίγο μπελάς.

Παντως εχω παρατηρησει οτι μετα τα τελευταια f/w ο αριθμος των σχολιων ανα ημερα σ αυτο το thread εχει μειωθει δραματικα. Μαλλον επειδη μας κανει ολα τα χατηρια η not...

Πάρε δυνάμεις. 14 Δεκεμβρίου γίνεται το switch off στην Θεσσαλονίκη. Αφορά λιγότερο κόσμο από το switch off του Υμηττού, αλλά σίγουρα θα έρθει πάλι αρκετός κόσμος με ερωτήσεις για τον δέκτη που πρέπει να πάρει. Ετοιμάσου να απαντήσεις πάλι σε όσα έχεις ήδη απαντήσει παλιότερα. Εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ θα καθόμουν να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφτεί.

Εγώ κάθισα και τα διάβασα όταν ξεκίνησα! :-)
Του Χορτιάτη το switch off πάντως μερικοί του χώρου λένε ότι θα είναι μεγαλύτερης έκτασης από την Αθήνα όσον αφορά στην αγορά δεκτών γιατί κυρίως δεν θα υπάρχει αναλογική εναλλακτική όπως στην Αθήνα (Πάρνηθα). Προσωπικά ξέρω 3 άτομα που απλά γύρισαν την κεραία προς Πάρνηθα και δεν ασχολήθηκαν καν με δέκτες.
Γενικά δεν βλέπω πολλή κίνηση στην κατηγορία.
Και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Έχουν πέσει πολύ οι δουλειές του Άγγελου. :-)
Εν μέρει λογικό. Παίρνεις κάτι το σκαλίζεις για λίγο καιρό και μετά απλά κάνεις τη δουλειά σου. Ειδικά αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις δεν το ψάχνεις παραπάνω. Όπως εγώ, έχω "συμβιβαστεί" με τον 8300 την μέτρια εικόνα και τα όποια κουσούρια του. Αναβάθμιση έπαψα να ελπίζω ότι θα βγει και απλά κάνω τη δουλειά μου. Άλλωστε δεν βγαίνουν και πολλοί δέκτες νομίζω και πλέον στους περισσότερους έχουν συζητηθεί τα περισσότερα.