LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σας ζαλησαν οι Πολωνοι αλλα εμας με το v1 μας ξεχασανε ολοι

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Μία ερώτηση, το προβλημα με το remote control conflict με τις τηλεοράσεις LG παραμένει? Δηλαδή θελει αντικατάσταση το remote control (σκεπτομαι να παρω τον lv6tboxhd και με ενδιαφερει αυτο)

Ο LV6TBOXHD δεν έχει κανένα πρόβλημα με της LG.
Απ ότι κατάλαβα είχε θέμα με τον LV6TMPVR4.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Πάντως το αδελφάκι του (ο LV6TMPVR4) σου δίνει την επιλογή να ξεκινήσεις από την αρχή ή από εκεί που σταμάτησε η ταινία.
Θα περίμενα να κάνει το ίδιο και ο LV6TBOXHD...

Το κάνει....

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

1. Καμία συμβατότητα με το Remote της LG.
2. 1 με 2 sec.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το δέκτη LifeView LV6TBOXHD

Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε δυο ερωτήσεις :

1) Αν το τηλεχειριστήριο του LifeView LV6TBOXHD συνεχίζει να έχει θέμα συμβατότητας με τις τηλεοράσεις LG. και

2) πόσος είναι ο χρόνος απόκρισης στην αλλαγή καναλιών .

1. Καμία συμβατότητα με το Remote της LG.
2. 1 με 2 sec. με V3

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

για να γίνει αναβάθμιση του firmware LV6TBOXHD v2 στην έκδοση 2.1 θα πρέπει το στικ να είναι φορμαρισμένο σε fat32
αν το έχετε σε fat η ntfs δεν θα μπορέσει να γίνει αναβάθμιση
έφαγα ένα απόγευμα μέχρι να το καταλάβω

Αφού έχεις την V3 γιατί θες να βάλεις την 2.1 ??? Είναι νεότερη ή δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά....

Να δεις που αν βγει το v3 θα ξεχασουν κ εμας με το v2 :p

Φίλε str1979
Έχω κι εγώ την ίδια έκδοση (V3) όπως γράφει και σε σένα το μενού.
Έκανες μήπως αναβάθμιση με ένα απο τα τελευταία επίσημα Firmware απο το site της Lifeview να μου πείς αν θυμάσαι τη έκδοση σου έγραφε?

Η απορία μου είναι αν τα FW από το επίσημο Site είναι ποιο καινούρια από αυτά που έχουν τα δικά μας δεκτάκια τώρα!
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχει λίγο θαμπή εικόνα μέσο Scart και δεν ξέρω αν θα μου λύσει αυτό το πρόβλημα η αναβάθμιση.

Φίλε str1979
Έχω κι εγώ την ίδια έκδοση (V3) όπως γράφει και σε σένα το μενού.
Έκανες μήπως αναβάθμιση με ένα απο τα τελευταία επίσημα Firmware απο το site της Lifeview να μου πείς αν θυμάσαι τη έκδοση σου έγραφε?

Φιλε μου καπου περδευτηκες

οταν λεω έκδοση "ν3" δεν αναφερομαι στο firmware που φοραει αλλα η συσκευη αλλα στην ιδια την συσκευη
Η εκδοση ν1 του δεκτη ειναι ο πρωτος δεκτης που βγηκε με chip το 7828
Μετα βγηκε η ν2 εκδοση που εχουμε κ εμεις με chip το 7818

Η απορία μου είναι αν τα FW από το επίσημο Site είναι ποιο καινούρια από αυτά που έχουν τα δικά μας δεκτάκια τώρα!Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχει λίγο θαμπή εικόνα μέσο Scart και δεν ξέρω αν θα μου λύσει αυτό το πρόβλημα η αναβάθμιση.
Το επισημο site απο οσο ξερω δεν εχει πιο καινουριο firmware απο αυτα που βγαζουν οι πωλονοι αλλα αυτο μπορει να στο πει καλυτερα ο talos_2002

Τωρα οσο για το προβλημα που εχεις με το scart δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν το εχω δοκιμασει (το εχω συνδεμενο με hdmi)
η αναβαθμιση δεν νομιζω να σε βοηθησει. ισως αν δοκιμαζες αλλο καλωδιο scart καλυτερης ποιοτητας να βελτιωνοταν η εικονα σου

Last edited:

Καλησπέρα talos_2002 !
Ξέρεις να μου πεις αν αυτό το FW έχει Ελληνικό μενού και τι αλλάζει στο δέκτη?
Εμένα γράφει απλά έκδοση λογισμικού 3.0. Λογικά αυτό το FW που πόσταρες είναι αρκετά ποιό καινούριο!

Φιλε μου καπου περδευτηκες

οταν λεω έκδοση "ν3" δεν αναφερομαι στο firmware που φοραει αλλα η συσκευη αλλα στην ιδια την συσκευη
Η εκδοση ν1 του δεκτη ειναι ο πρωτος δεκτης που βγηκε με chip το 7828
Μετα βγηκε η ν2 εκδοση που εχουμε κ εμεις με chip το 7818

Το επισημο site απο οσο ξερω δεν εχει πιο καινουριο firmware απο αυτα που βγαζουν οι πωλονοι αλλα αυτο μπορει να στο πει καλυτερα ο talos_2002

Τωρα οσο για το προβλημα που εχεις με το scart δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν το εχω δοκιμασει (το εχω συνδεμενο με hdmi)
η αναβαθμιση δεν νομιζω να σε βοηθησει. ισως αν δοκιμαζες αλλο καλωδιο scart καλυτερης ποιοτητας να βελτιωνοταν η εικονα σου

:worshippy: Μπέρδεμα με αυτά τα V....Νόμιζα ότι είναι Version.... Thanks...
Άρα το 7818 είναι ποιο νέο από το 7828....

Μία απλή ερώτηση για όποιον ξέρει...

Εμένα ο Δέκτης γράφει έκδοση λογισμικού 3.0 και τον αγόρασα 19/11/2011.
Τα Firmware στο επίσημο Site είναι ποιό νέα απο το δικό μου Firmware?

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς δεν έχω τον δέκτη, απλά ενημερώνω όταν μαθαίνω για κυκλοφορία νέου firmware στην Πολωνία.

Ας προσέξουμε κάτι που περιλαμβάνεται στην περιγραφή της έκδοσης, το OSD! Υπάρχει OSD A, B και C. Αυτά αφορούν τις γλώσσες μενού που περιέχει το firmware.
Οι νέες αναβαθμίσεις για την Πολωνία δεν είναι OSD-A όπως το επίσημο, αλλά μεταφέρθηκαν στο Β, ενώ έχει υπάρξει και C, ανάλογα ποιές άλλες γλώσσες περιλαμβάνονταν. Αυτές έχουν και δική τους αρίθμιση, ξεχωριστή. Δεν αντιστοιχεί δηλαδή η δική τους 2 με την επίσημη, αφού είναι κατά πολύ νεότερα τα Πολωνικά firmware.

Οι κυριότερες βελτιώσες των Πολωνικών είναι η προσθήκη μιας λειτουργίας στο κόκκινο πλήκτρο με την οποία ο δέκτης πάει κατευθείαν στο μενού «πολυμέσα», περισσότερα παιχνίδια και κάποιες διορθώσεις στους υπότιτλους και στην λειτουργία του κόκκινου πλήκτρου. Στο φόρουμ μας έχει αναφερθεί και ταχύτερη αλλαγή των καναλιών αλλά και βελτιωμένη συμβατότητα με ταινίες.

Το επίσημο βγήκε στο τέλος Σεπτεμβρίου και έχει έκδοση OSD-A-V2.1, οπότε όσοι έχετε OSD-A-V3 πρέπει να έχετε νεότερο. Δοκιμάστε αν θέλετε και την λειτουργία του κόκκινου πλήκτρου. Νομιζα πως αναφέρεται η ημερομηνία του κάτω από την έκδοση. Αν δεν φαίνεται, θα πρέπει να φανεί αν αλλάξετε την γλώσσα σε Αγγλικά.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζω αν στο OSD-B έχει μεταφερθεί και η Ελληνική γλώσσα.

Προτείνω, να γράψει κάποιος στη Lifeview ότι έχει έναν δέκτη v2 που τον αναβάθμισε από το επίσημο site στην 2.1 και αγόρασε αργότερα 2ο δέκτη που έχει την 3, οπότε θα ήθελε να του στείλουν να περάσει την 3 και στον παλιό του.

Last edited:

Χαιρετώ το Forum. Έχω ανάγκη την βοήθεια σας. Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη -V2- και σε όσα DVX η MKV του έχω βάλει να παίξει, δεν βλέπει ελληνικούς υπότιτλους (αρχείο srt). Δυστυχώς δεν διάβασα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα (όσο διάβασα το νήμα).
Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης η παίζει κάτι άλλο; Υπόψη ότι έχω κάνει update τα τελευταία firmware.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

talos_2002!
Το γύρισα στα αγγλικά όπως είπες και έβγαλε το εξείς:

Model: LV6-OSD-A-V2.0
SW Version: 3.0
HV Version: 1.0

Τελικά ποιό Firmvare έχω ?
Το 2.0 ή το 3.0 ?
Το V2.0 που βγάζει είναι τελικά ο τύπος του δέκτη και το SW είναι το Firmware? Αν ναι φοράω την 3?

Και πώς θα δώ αν το επίσημο Site έχει ποιο νέο Firmware?:worshippy:

Last edited:

Χαιρετώ το Forum. Έχω ανάγκη την βοήθεια σας. Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη -V2- και σε όσα DVX η MKV του έχω βάλει να παίξει, δεν βλέπει ελληνικούς υπότιτλους (αρχείο srt). Δυστυχώς δεν διάβασα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα (όσο διάβασα το νήμα).
Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης η παίζει κάτι άλλο; Υπόψη ότι έχω κάνει update τα τελευταία firmware.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δες η ονομασία του αρχείο srt να είναι ακριβώς ίδια με την ταινία. Πχ.

big.mkv
big.srt

Μέσα σε φάκελο!