talos_2002
Supreme Member
Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder
Ποιά στοιχεία σε οδήγησαν στη διαπίστωση του κοινού hardware;
Ποιά στοιχεία σε οδήγησαν στη διαπίστωση του κοινού hardware;
Σας ζαλησαν οι Πολωνοι αλλα εμας με το v1 μας ξεχασανε ολοι
Μία ερώτηση, το προβλημα με το remote control conflict με τις τηλεοράσεις LG παραμένει? Δηλαδή θελει αντικατάσταση το remote control (σκεπτομαι να παρω τον lv6tboxhd και με ενδιαφερει αυτο)
Πάντως το αδελφάκι του (ο LV6TMPVR4) σου δίνει την επιλογή να ξεκινήσεις από την αρχή ή από εκεί που σταμάτησε η ταινία.
Θα περίμενα να κάνει το ίδιο και ο LV6TBOXHD...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το δέκτη LifeView LV6TBOXHD
Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε δυο ερωτήσεις :
1) Αν το τηλεχειριστήριο του LifeView LV6TBOXHD συνεχίζει να έχει θέμα συμβατότητας με τις τηλεοράσεις LG. και
2) πόσος είναι ο χρόνος απόκρισης στην αλλαγή καναλιών .
για να γίνει αναβάθμιση του firmware LV6TBOXHD v2 στην έκδοση 2.1 θα πρέπει το στικ να είναι φορμαρισμένο σε fat32
αν το έχετε σε fat η ntfs δεν θα μπορέσει να γίνει αναβάθμιση
έφαγα ένα απόγευμα μέχρι να το καταλάβω
Να δεις που αν βγει το v3 θα ξεχασουν κ εμας με το v2![]()
Φίλε str1979
Έχω κι εγώ την ίδια έκδοση (V3) όπως γράφει και σε σένα το μενού.
Έκανες μήπως αναβάθμιση με ένα απο τα τελευταία επίσημα Firmware απο το site της Lifeview να μου πείς αν θυμάσαι τη έκδοση σου έγραφε?
Το επισημο site απο οσο ξερω δεν εχει πιο καινουριο firmware απο αυτα που βγαζουν οι πωλονοι αλλα αυτο μπορει να στο πει καλυτερα ο talos_2002Η απορία μου είναι αν τα FW από το επίσημο Site είναι ποιο καινούρια από αυτά που έχουν τα δικά μας δεκτάκια τώρα!Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχει λίγο θαμπή εικόνα μέσο Scart και δεν ξέρω αν θα μου λύσει αυτό το πρόβλημα η αναβάθμιση.
Νέο Firmware με ημερομηνία 7-11-11
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/
Φιλε μου καπου περδευτηκες
οταν λεω έκδοση "ν3" δεν αναφερομαι στο firmware που φοραει αλλα η συσκευη αλλα στην ιδια την συσκευη
Η εκδοση ν1 του δεκτη ειναι ο πρωτος δεκτης που βγηκε με chip το 7828
Μετα βγηκε η ν2 εκδοση που εχουμε κ εμεις με chip το 7818
Το επισημο site απο οσο ξερω δεν εχει πιο καινουριο firmware απο αυτα που βγαζουν οι πωλονοι αλλα αυτο μπορει να στο πει καλυτερα ο talos_2002
Τωρα οσο για το προβλημα που εχεις με το scart δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν το εχω δοκιμασει (το εχω συνδεμενο με hdmi)
η αναβαθμιση δεν νομιζω να σε βοηθησει. ισως αν δοκιμαζες αλλο καλωδιο scart καλυτερης ποιοτητας να βελτιωνοταν η εικονα σου
Χαιρετώ το Forum. Έχω ανάγκη την βοήθεια σας. Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη -V2- και σε όσα DVX η MKV του έχω βάλει να παίξει, δεν βλέπει ελληνικούς υπότιτλους (αρχείο srt). Δυστυχώς δεν διάβασα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα (όσο διάβασα το νήμα).
Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης η παίζει κάτι άλλο; Υπόψη ότι έχω κάνει update τα τελευταία firmware.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.