LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπερα και απο μενα.Μια ερωτηση παρελαβα τον δεκτη ολα καλα αλλα εχω προβλημα με αρχεια mkv ενω παιζουν κανονικα σε κανενα δεν εχω ηχο και σε πολλα δεν διαβαζα υποτιτλους η αλλαζουν τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινεις να τους δεις!Προσπαθησα να κανω update μεσω Usb αλλα εκανε επανεκινηση και δεν το παιρνει!Καμια ιδεα?

Δοκίμασε άλλο φλασάκι για την αναβάθμιση και βεβαιώσου ότι του έχει γίνει φορμάτ σε FAT. Καλού-κακού, διαμόρφωσέ το από το μενού του δέκτη.

Δεν αναπαράγει ήχο από ταινίες που ο ήχος είναι σε DTS μορφή, όπως όλοι οι δέκτες.
Οι ταχύτητα εναλλαγής των υποτίτλων εξαρτάται από το αρχείο υποτίτλων. Εκεί περιέχεται το πότε και για πόσο εμφανίζεται ο υπότιτλος.
Αν δεν εμφανίζονται, βεβαιώσου ότι το αρχείο υποτίτλων έχει ολόιδιο όνομα με το αρχείο βίντεο, εκτός φυσικά της κατάληξης.

Ευχαριστω για την απαντηση τελικα το εκανα το update αλλα παλι δεν εχω ηχο εχω δοκιμαση 5-6 αρχεια mkv και δεν εχει πουθενα ηχο ολα dts ειναι?Τι να πω?Πως μπορω να το δω?
Οσο για τους υποτιτλους ενω ειναι .srt ιδια ονομασια και ελληνικοι σε αλλα αρχεια παιζουν μια χαρα και σε αλλα Βγαζει αγγλικα ουτε καν ελληνικα και με πολυ γρηγορη εναλαγη!Ενω στο picohd που εχω ολα τρεχουν μια χαρα..
Εβαλα το update οκτωβριου.Υπαρχει περιπτωση με αλλο update να λυθουν τα προβληματα?

Last edited:

Μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά των αρχείων πολυμέσων με το προγραμματάκι mediaInfo.
Το πρόβλημα με τα αγγλικά αντί ελληνικών δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορεί το αρχείο υποτίτλων να εμφανίζεται στα ελληνικά σε ένα μηχάνημα και στα αγγλικά σε άλλο. Η γλώσσα μπορεί να διαπιστωθεί ανοίγοντας το αρχείο με έναν κειμενογράφο.

Αναμένουμε νέα αναβάθμιση. Σε επικοινωνία που είχαμε πριν 2 μήνες, είπαν ότι δεν θα έβγαινε πριν τα μέσα Μαρτίου, αλλά βλέπω να φτάνουμε τα μέσα Μαΐου πια.

Νέα αναβάθμιση στον Πολωνικό server.
Έχει ημερομηνία 25-4-12, αλλά αφού εγκατασταθεί λέει Ιανουάριος και έκδοση 1.1. Προφανώς δεν έχει ενημερωθεί το κείμενο.

Έχει νέα μετάφραση, που έφτιαξα με τα χεράκια μου και ελπίζω να σας ικανοποιεί περισσότερο από την δική τους. Να σας ζητήσω συγνώμη, επειδή δεν είχα κάποιο δοκιμαστικό firmware να την δω και κάποια κείμενα είναι κάπως άσχημα ή έχουν λάθη, όπως π.χ. ο «οργανωτής καναλιών».
Οποιαδήποτε πρότασή σας επί αυτής, είναι καλοδεχούμενη. Αν έχετε και κάποιο μέτρο σύγκρισης με άλλον δέκτη, θα χαρώ πολύ αν έχω τα σχόλια και συμπεράσματά σας.

Δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες να κοιτάξω για αλλαγές. Μάλλον το Σ/Κ θα ρίξω μια ματιά.
Κοιτάω τη μετάφραση και απογοητεύομαι. :bawling: Χρειάζεται πολλές αλλαγές.

Δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες να κοιτάξω για αλλαγές. Μάλλον το Σ/Κ θα ρίξω μια ματιά.
Κοιτάω τη μετάφραση και απογοητεύομαι. :bawling: Χρειάζεται πολλές αλλαγές.

μηπως να μεγαλωναμε λιιιιγο τους υποτιτλους στο κομματι media player..?

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

καλησπέρα

πιξελιάσμα σε λήψη καναλιών υπάρχει αλλά αρχίζει να γίνεται έντονο όταν το κανάλι δεν έχει καλό σήμα
Σε κανάλια με καλό σήμα το φαινόμενο περιορίζεται αλλά δεν εξαφανίζεται και εντοπίζεται κυρίως σε γρήγορες σκηνές. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Τώρα σαν media player σε αναπαραγωγή SD υλικού το φαινόμενο υπάρχει χωρίς να είναι ενοχλητικά έντονο, αναλογως βαιβαια και τον βαθμο συμπιεσης που εχει υποστει το βιντεο που προβαλεις.
Σε αναπαραγωγη HD τα πραματα ειναι πολυ καλύτερα με αρκετά έως πολύ ικανοποιητική εικονα με ισως μια ιδεα μεγαλυτερη την αισθηση του "κόκκου".

Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι οτι σε ορισμένα βίντεο που του έβαλα να παίξει, κάνει ένα ελαφρύ "σκάλωμα" ανά 1 ή 2 δευτερόλεπτα αν και νομίζω οτι οφείλεται στα Ηz του βίντεο που μάλλον είναι 24. ο συγκεκριμένος δεκτής κλειδώνει στα 50Ηz σε 1080p στην τηλεόραση μου.

Γενικά το μηχανάκι κατα την αποψη μου δεν μπορει να συγκριθει σε ποιοτητα εικονας με ενα pc ΑΛΛΑ για τα 35 ευρω που στοίχιζε όταν τον πήρα είναι κάτι παραπάνω από τίμιο.
Επίσης σημαντικό είναι ότι σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα υπάρχουν αναβαθμίσεις firmware που βελτιώνουν ατέλειες.

Κάποιος άλλος που τον έχει στην κατοχή του ας μας πει κ αυτός τις εντυπώσεις του για να τις διασταυρώσουμε.

Εγώ τον έχω τον δέκτη σχεδόν χρόνο και πιξελιάσματα δεν έχω ούτε στα κανάλια ούτε σε αναπαραγωγή. Είναι άψογος !!!

Δεν βλέπω καμία βελτίωση, πλην ότι μεγάλωσαν τους υπότιτλους. Ακόμα και στη μετάφραση, δεν χρησιμοποίησαν ουσιαστικά τίποτα δικό μου.
Επιπλέον, αφαίρεσαν την λειτουργία του κόκκινου πλήκτρου να ανοίγει κατευθείαν το μενού «Πολυμέσα», αλλά και τα παιχνίδια.

Ολόφρεσκη και αχνιστή, μόλις βγήκε από τον φούρνο πριν λίγο, η νέα έκδοση OSD-A-V3.2, με τη δική μου μετάφραση!

Ότι λάθη έχει, παρακαλώ ενημερώστε με. Δεν ξέρω τι θα μπορέσω να κάνω, αλλά θα προσπαθήσω.
Δεν έχω κοιτάξει τις αλλαγές του λογισμικού αλλά έχει σωστά ελληνικά και παιχνίδια.

Λήψη: LV6_OSD_A_2012-05-24.zip

H 3.2 δεν βλέπω να έχει καμία απολύτως βελτίωση πέραν της μετάφρασης.
Εκείνη που είναι στον Πολωνικό server έχει μεγαλύτερους υπότιτλους και το OSD πληροφοριών κατά την αλλαγή καναλιών παραμένει πολύ λιγότερο στην οθόνη, περίπου τον μισό χρόνο.

H 3.2 δεν βλέπω να έχει καμία απολύτως βελτίωση πέραν της μετάφρασης.
Εκείνη που είναι στον Πολωνικό server έχει μεγαλύτερους υπότιτλους και το OSD πληροφοριών κατά την αλλαγή καναλιών παραμένει πολύ λιγότερο στην οθόνη, περίπου τον μισό χρόνο.

που ειναι η Πολωνική μηπως ξεστραβωθουμε...?

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα αξιόπιστο μηχάνημα και βρήκα το συγκεκριμένο με 41 ευρώ στο e-shop. Να προχωρήσω;

Βεβαίως να προχωρήσεις. Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα, μήπως και το βάλουν παλι στις Crazy Sundays.

Βεβαίως να προχωρήσεις. Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα, μήπως και το βάλουν παλι στις Crazy Sundays.

Άπαιχτη ιδέα. Σατανική σκέψη. Ενθουσιάστηκα. 3x μπράβο!!!

Παλικάρια , είχα ένα ατύχημα με το remote Control και έσπασε εντελώς.....
Τώρα που μπορώ να βρώ ένα remote Control ?

Δοκίμασα ένα Universal που έχω αλλά με κανένα κωδικό δε παίζει..
το Universal που έχω είναι ένα KAL electronics αλλά δεν κάνει....

Αναφέρεται στη προηγούμενη σελίδα.
Κατέβασέ το από εδώ:
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/
Είναι το αρχείο με τη νεότερη ημερομηνία.

ρε μάγκες ξέρει κανείς να μου πει γιατί δε μπορώ να περάσω τη νέα έκδοση; Κάνει ένα restart και δε μου βγάζει μπάρα προόδου ή κάτι τέτοιο.
Κάνω κάτι λάθος;