LifeView LV6TBOXHD

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έτσι πίστευα κι εγώ αρχικά διαγράφοντας αρκετά από τα ύποπτα (ΒιΒ, 06 κλπ).
Έγινε όμως αρκετές φορές το εξής:
- Φορτώνω τη λίστα (τα κανάλια σε σειρά)
- Δε το σκαλίζω περαιτέρω βάζω ERT HD (σειρά παραμένει)
- Γυρνάω στο player να δω μια ταινία
- Επιστρέφω σε TV---> πάνε τα κανάλια

Δες αυτό
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84554-Crystal-Audio-Micro-HD?p=1056531769#post1056531769

Το διάβασα αλλά η εμπειρία μου λέει διαφορετικά.
Για παράδειγμα γράφεις:
και μόλις θέσουμε τον δέκτη μας σε standyby και μετά τον ξανά ανοίξουμε θα έχει χαθεί η σειρά των καναλιών.
Αν ήταν έτσι (όπως είχα γράψει μερικές σελίδες πίσω) η λύση θα ήταν να τον αφήνουμε συνέχεια ανοικτό.

Τώρα δε ξέρω.
Βαρέθηκα άλλες δοκιμές με το συγκεκριμένο δέκτη.
Αααααν φταίει το PMT (κι όχι κάτι άλλο) και ααααν βγει firmware με σχετική επιλογή και αααν η Digea...

Πάντως στο παραδειγμα που ανέφερα πιο πριν η σειρά χάθηκε στην ΕΡΤ ΗΔ.
Τέλος πάντων ...βαρέθηκα!

Last edited:
Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει ή ειναι η πρωτη φορα,αλλα εχω την εντυπωση οτι τα καναλια εχουν αισθητη διαφορα στην σταθμη της εντασης ηχου,και ειναι ενοχλητικο,ειδικα το βραδυ.Η διαφορα δεν μου φαινεται τοσο σε αλλο δεκτη της crypto που εχω στο σαλονι.

Το διάβασα αλλά η εμπειρία μου λέει διαφορετικά.
Για παράδειγμα γράφεις:

Αν ήταν έτσι (όπως είχα γράψει μερικές σελίδες πίσω) η λύση θα ήταν να τον αφήνουμε συνέχεια ανοικτό.

Τώρα δε ξέρω.
Βαρέθηκα άλλες δοκιμές με το συγκεκριμένο δέκτη.
Αααααν φταίει το PMT (κι όχι κάτι άλλο) και ααααν βγει firmware με σχετική επιλογή και αααν η Digea...

Πάντως στο παραδειγμα που ανέφερα πιο πριν η σειρά χάθηκε στην ΕΡΤ ΗΔ.
Τέλος πάντων ...βαρέθηκα!

Ο δέκτης κάνει την νέα σάρωση αφού δεχθεί το PMT Update ανά Χ χρονικό διάστημα μένοντας ανοιχτός και όχι άμεσα αλλά πάντα όταν επανέλθει από standby αφού το έχει πάρει προηγουμένως.Για αυτό το να τον αφήσεις μόνιμα ανοιχτό δεν δίνει λύση.
Κάνοντας poweroff/on τον ωθείς στην σάρωση αν έχει δεχθεί το flag γιαυτό και το ανέφερα αν θέλει κανείς να κάνει γρήγορα τις δοκιμές του.

Εγώ πλέον ησύχασα, δεν μου έχει χαθεί πλέον η σειρά των καναλιών που την έχανα πάντα 2 και 3 φορές την ημέρα.
Έχω χάσει 2, 3 κανάλια από τα περιφερειακά , υιοθετώντας την παραπάνω λύση αλλά δεν χάνω πλέον με τίποτα την σειρά των καναλιών.
Αυτό είναι το προσωρινό μου configuration τόσο σε μένα όσο και σε ηλικιωμένους που αντιμετώπιζαν αυτό το θέμα.
Μόλις λυθεί από αυτούς που πρέπει απλά θα βγάλω από την επιλογή skip τα συγκεγκριμένα κανάλια των δύο συχνοτήτων.

Last edited:

Καλημερα παιδια τελικα και εγω τον παρηγγειλα απο PC1 την Τεταρτη 08/08/2012 τον ειχαν στα 29.90 αλλα ακομα τον περιμενω και οπως φαινετε θα παει απο βδομαδα τι να κανεις επεσα στους πιο γρηγορους απο θεμα αποστολης παλι καλα που ειναι στην καλυτερη τιμη που μπορεσα να τον βρω υπομονη :)

Καλημερα παιδια τελικα και εγω τον παρηγγειλα απο PC1 την Τεταρτη 08/08/2012 τον ειχαν στα 29.90 αλλα ακομα τον περιμενω και οπως φαινετε θα παει απο βδομαδα τι να κανεις επεσα στους πιο γρηγορους απο θεμα αποστολης παλι καλα που ειναι στην καλυτερη τιμη που μπορεσα να τον βρω υπομονη :)

Αν έγραφε "κατόπιν παραγγελίας" στη σελίδα, θα έπρεπε να περιμένεις καθυστέρηση.

Αν έγραφε "κατόπιν παραγγελίας" στη σελίδα, θα έπρεπε να περιμένεις καθυστέρηση.

Οχι αμμεσα διαθεσιμο εγραφε οπως και να 'χει δεν πειραζει απλα λιγο υπομονη θελει απο μερους μου.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Οχι αμμεσα διαθεσιμο εγραφε οπως και να 'χει δεν πειραζει απλα λιγο υπομονη θελει απο μερους μου.

αν ηταν αμμεσα διαθεσιμο και τον εκλεισες τεταρτη και εισαι αττικη σημερα θα πρεπει να τον παραλαβεις!! μπορεις να τους καλεσεις να σε ενημερωσουν!

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

αν ηταν αμμεσα διαθεσιμο και τον εκλεισες τεταρτη και εισαι αττικη σημερα θα πρεπει να τον παραλαβεις!! μπορεις να τους καλεσεις να σε ενημερωσουν!
δεν ειμαι απο αττικη αλλα απο θεσσαλονικη, τους πηρα και τηλεφωνο μου ειπαν οτι το εχει η κουριερ, και τους ειπα να μου δωσουν το τηλεφωνο της κουριερ για να δω αν θα μου το φερουν
σημερα και δεν μου εδιναν το τηλεφωνο :) για να μλησω με την κουριερ.

Ο δέκτης κάνει την νέα σάρωση αφού δεχθεί το PMT Update ανά Χ χρονικό διάστημα μένοντας ανοιχτός και όχι άμεσα αλλά πάντα όταν επανέλθει από standby αφού το έχει πάρει προηγουμένως.Για αυτό το να τον αφήσεις μόνιμα ανοιχτό δεν δίνει λύση.
Κάνοντας poweroff/on τον ωθείς στην σάρωση αν έχει δεχθεί το flag γιαυτό και το ανέφερα αν θέλει κανείς να κάνει γρήγορα τις δοκιμές του.

Εγώ πλέον ησύχασα, δεν μου έχει χαθεί πλέον η σειρά των καναλιών που την έχανα πάντα 2 και 3 φορές την ημέρα.
Έχω χάσει 2, 3 κανάλια από τα περιφερειακά , υιοθετώντας την παραπάνω λύση αλλά δεν χάνω πλέον με τίποτα την σειρά των καναλιών.
Αυτό είναι το προσωρινό μου configuration τόσο σε μένα όσο και σε ηλικιωμένους που αντιμετώπιζαν αυτό το θέμα.
Μόλις λυθεί από αυτούς που πρέπει απλά θα βγάλω από την επιλογή skip τα συγκεγκριμένα κανάλια των δύο συχνοτήτων.

Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποια είναι η παραπάνω λύση...!
τον κλείνεις ?
τον έχεις stand by ?
τι ?

Φίλε SlionB ξέχασες να πεις την λύση :ernaehrung004: Πάντως λες οτι ότι και να κάνεις δεν υπάρχει λύση οπότε ποιά είναι η λύση;

Φίλε SlionB ξέχασες να πεις την λύση :ernaehrung004: Πάντως λες οτι ότι και να κάνεις δεν υπάρχει λύση οπότε ποιά είναι η λύση;

Αν κατάλαβα καλά, η λύση είναι να βγάλετε τις συχνότητες 63 & 65. Αυτές δημιουργούν το πρόβλημα σύμφωνα με τον SLionB.

Μήπως τελικά τζάμπα βρίζαμε την Digea; "Multiplex ATTIKI" βλέπω.

Η DIGEA δεν φταίει σε κάτι
Εχω και άλλους δέκτες οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν έχουν χάσει την σειρά των καναλιών εδω και μήνες που τους έχω
Είναι καθαρά θέμα του δέκτη

Αν κατάλαβα καλά, η λύση είναι να βγάλετε τις συχνότητες 63 & 65. Αυτές δημιουργούν το πρόβλημα σύμφωνα με τον SLionB.

Μήπως τελικά τζάμπα βρίζαμε την Digea; "Multiplex ATTIKI" βλέπω.

Τα 3 multiplexers των περιφερειακών καναλιών (Attiki 1, 2 και 3) είναι προς το παρόν της Digea.Αργότερα λέγεται ότι θα υπάρξει και άλλος πάροχος DVB-T(OPSIS)
Δεν είπα να βγάλετε τις συχνότητες αλλά να κάνετε skip τα κανάλια των 2 multiplexers, μέχρι να βγει το κατάλληλο firmware για τον δέκτη σας ή λυθεί από τον πάροχο.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...cro-HD?p=1056531769&viewfull=1#post1056531769
Εγώ πλέον είμαι ΟΚ με αυτή την λύση.

Last edited:

το κιτρινο μαγαζί επιβεβαιώνει το όνομα του!!!
κάνει τον κινέζο (κιτρινιάρηδες) αφού έχω αφήσει επανηλειμένα σχόλια που αναφέρω το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλα φυσικά δημοσιοποιεί μόνο επιλεκτικά αυτά που θέλει !

το κιτρινο μαγαζί (eshop) επιβεβαιώνει το όνομα του!!!
κάνει τον κινέζο (κιτρινιάρηδες) αφού έχω αφήσει επανηλειμένα σχόλια που αναφέρω το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλα φυσικά δημοσιοποιεί μόνο επιλεκτικά αυτά που θέλει !

Η DIGEA δεν φταίει σε κάτι
Εχω και άλλους δέκτες οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν έχουν χάσει την σειρά των καναλιών εδω και μήνες που τους έχω
Είναι καθαρά θέμα του δέκτη

Η digea φταίει στο ότι αλλάζει το PMT για ψύλλου πήδημα, και ο δέκτης φταίει στο ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Εδώ που δεν εκπέμπουν τα μικρά κανάλια, έχω χάσει τη σειρά 3 φορές σε 3 μήνες ενω στην Αθήνα χάνεται 3 φορές τη μέρα.

το κιτρινο μαγαζί (eshop) επιβεβαιώνει το όνομα του!!!
Το e-shop είναι ενήμερο. Θα αργήσει λίγο να δοθεί λύση, αφού και οι Ιταλοί είναι σε διακοπές.
Έως τότε, αποφύγετε τα μικρά κανάλια, αφού στις συχνότητές τους είναι που γίνονται πολύ συχνά αλλαγές.

Η digea φταίει στο ότι αλλάζει το PMT για ψύλλου πήδημα, και ο δέκτης φταίει στο ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Κώστα εγώ το ΡΜΤ το έμαθα από αυτό τον δέκτη και το πρόβλημα του.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει η Digea. Όποτε και να το κάνει και 1 φορά τη βδομάδα και 1 το μήνα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να χάνει τη σειρά ο δέκτης, έστω και κάθε τόσο (βδομάδα ή μήνα).

Και για ποιο λόγο να είναι μόνιμα ΟΝ στον δέκτη ή να υπάρχει έστω και σε ρύθμιση?
Αν θέλει κάποιος να βάλει την reset σειρά ας ξανακάνει αυτόματη αναζήτηση.
Αν ακούσει ο χρήστης ότι βγήκε κάποιο νέο κανάλι ας κάνει τότε αναζήτηση για αλλαγές (που και πάλι δεν δικαιολογείται να αλλάζει η σειρά). Είναι 100% πρόβλημα του δέκτη.

Το ιδανικό (που δεν είδα να το έχει η καινούργια Samsung, αλλά το έχει η πανακριβη το 2006 Philips που συνέδεσα και τον δέκτη) είναι να υπάρχει αυτόματη και χειρ/τη αναζήτηση, αλλά να υπάρχει και ανανέωση (προσθήκη/αφαίρεση) καναλιών. Που μοιάζει με την αυτομ. αναζήτηση αλλά σου αφαιρεί κανάλια που δεν ισχύουν και σου προσθέτει αριθμητικά μετά τυχόν νέα.

τελικα τους αδικησα στην PC1 σημερα ειχα τηλ. ενημερωνοντας με οτι καποια ωρα σημερα θα μου τον φερουν