Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder
Ποιος ξέρει;
Αν ο δέκτης συγκρίνει την λίστα του με τη λίστα στον αέρα και δεν βρίσκει διαφορά να μην χάνει τη σειρά. Ίσως τη στιγμή που αποθήκευσες εσύ τη λίστα να ήταν η πιο πρόσφατη και να συμβαίνει ακριβώς αυτό.
Ααααν βρω το χρόνο, μπορεί να τον μηδενίσω σε εργαστ. ρυθμίσεις και να κάνω μια εκ του μηδενός σάρωση και να μην τη χάσει μέχρι την επόμενη αλλαγή από την Digea.
Τελικά με τι κάθομαι και ασχολούμαι νυχτιάτικα!
Η θεωρία μου (που φαίνεται να έχει κάποια λογική βάση) έχει και πρακτικά αποτελέσματα.
Αφού μηδένισα στις εργ. ρυθμίσεις, το έβαλα και ξανασκάναρε τα κανάλια από την αρχή.
Άρχισα να αλλάζω τη σειρά "δειλά-δειλά" ετ1,2,3 και δοκίμασα (με την αποδεδειγμένη τεχνική Body in Balance κλπ) να χαλάσω τη σειρά, και αυτό ...δε συνέβει!
Άλλα 3 κανάλια σε νέα σειρά. Body in Balance κλπ Κλείσιμο-Άνοιγμα. Πάλι ΟΚ!
Άλλα 3 . Body in Balance κλπ Κλείσιμο-Άνοιγμα και η σειρά παραμένει!
Ελπίζω να μην βιάστηκα να γράψω αυτές τις γραμμές
και ακολουθήσει σε λίγα λεπτά ή αύριο:BDBDG54:
Για την ώρα όμως είμαστε :elefant:.
(αφορμή να χρησιμοποιήσω κανα περίεργο smiley βρήκα).
Μία ή ώρα θα περάσω και τα υπόλοιπα στην επιθυμητή σειρά (που δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τη σώσουμε) και βλέπουμε. Για την ώρα λοιπόν φαίνεται ότι αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα ονόματα (και ποιος ξέρει τι ακριβώς άλλο) των καναλιών και αποθηκευθεί η λίστα, ο δέκτης δεν κάνει reset τη σειρά.
Υ.Γ.
Κάθισα και πέρασα και τα υπόλοιπα στην επιθυμητή σειρά. Στρεσάροντας το να τα χάσει αρκετές φορές.
Μέχρι στιγμής η σειρά διατηρείται. Ίσως η θεωρία μου να ναι σωστή. Βέβαια είναι νωρίς. Θα δείξει.
Όσοι δεν βαριέστε νομίζω αξίζει να το δοκιμάσετε.
Την ταξινόμηση την έχω στο ΟΝΟΙΔ.