LifeView LV6TBOXHD

Re: Απάντηση: Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Όπως γράφω και 2 ποστς πριν, δυστυχώς δεν επιβεβαιώνεται από μένα τουλάχιστον. Για το δωράκι στείλε ΡΜ στον Talos εφόσον έχεις τον δέκτη.
Τότε η μόνη λογική που υπάρχει είναι να έτυχε να συντονίστηκε o προηγούμενος φίλος σε ώρα που δεν στάλθηκε το PMT Update.

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

δωρακι Νο2 θα δουμε καποια στιγμη? :2thumb22sup: εβαλα το νεο firmware αλλα μου λειπουν τα καλα του "δωρου"

Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

- "Λήψη απο Υμηττό"

- "Για να αλλάξεις σειρά επιλέγεις Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..για να μπεις στο μενού για να αλλάξεις την σειρά αφού έχεις βάλει τα παραπάνω πας MENU-Πρόγραμμα-Εισαγωγή προγράμματος-ΟΚ και βάζεις κωδικό 888888 και κάνεις την αλλαγή που θέλεις.."

Σημερα εκανα ζαπινγκ με το δωρακι ΣΕ ΟΛΑ τα καναλια εκτος απο τα 2 που ΔΕΝ εκπεμπουν μιας που τα εχω σβησεικαι δε χαθηκε καμια σειρα καναλιων

Last edited:
Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

- "Λήψη απο Υμηττό"

- "Για να αλλάξεις σειρά επιλέγεις Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..για να μπεις στο μενού για να αλλάξεις την σειρά αφού έχεις βάλει τα παραπάνω πας MENU-Πρόγραμμα-Εισαγωγή προγράμματος-ΟΚ και βάζεις κωδικό 888888 και κάνεις την αλλαγή που θέλεις.."

Σημερα εκανα ζαπινγκ με το δωρακι ΣΕ ΟΛΑ τα καναλια εκτος απο τα 2 που ΔΕΝ εκπεμπουν μιας που τα εχω σβησει
και δε χαθηκε καμια σειρα καναλιων

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

δωρακι Νο2 θα δουμε καποια στιγμη? :2thumb22sup: εβαλα το νεο firmware αλλα μου λειπουν τα καλα του "δωρου"
Αν σου πω ότι ξέρω, θα σου πω ψέματα... Δεν ξέρω.
Ακόμα είναι πολύ νέα η ιστορία με το PMT. Ίσως αν βγουν περισσότερα firmware με αυτή την επιλογή.
Δεν το αποκλείω, αλλά μην το αναμένετε κι όλας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αν σου πω ότι ξέρω, θα σου πω ψέματα... Δεν ξέρω.
Ακόμα είναι πολύ νέα η ιστορία με το PMT. Ίσως αν βγουν περισσότερα firmware με αυτή την επιλογή.
Δεν το αποκλείω, αλλά μην το αναμένετε κι όλας.
αναμενουμε λοιπον γιατι το νεο firmware περα του PMT δεν λεει κατι! η infobar αργει πολυ να φυγει και δεν εχει και διαφανεια,οι υποτιτλοι αρκετα μικροι, και δεν εχει και επιλογη οταν εχεις ξεκινησει εγγραφη να ορισεις καποια στιγμη ποτε θα σταματησει. :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα παιδιά,

Οφείλω να πώ ότι τον LV6TBOXHD τον επέλεξα διαβάζοντας τις σελίδες του site και ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει καθόλου
για αυτή την επιλογή.
Σαφώς και υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα τα οποία με εκνευρίζουν, όπως όλους, αλλά νομίζω ότι για την τιμή των 32 ευρώ
που πλήρωσα είναι μια τίμια αγορά.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες εις διπλούν (για μια τηλεόραση 32" hd ready και για μια 14" crt)
γιατί το e-shop δεν είχε άλλο μοντέλο άμεσα διαθέσιμο.
Με την αγορά έβαλα το firmware της 01/08 και τώρα αυτό με 17/08 και σε όλο αυτό το διάστημα και μέχρι σήμερα δεν έχω
χάσει την σειρά των καναλιών όπως αναφέρουν άλλοι φίλοι και σημειωτέον μένω στην Αθήνα!!
Κατά την γνώμη μου το μηχάνημα έχει καλά στοιχεία (καλή ποιότητα εικόνας, αξιοπρεπέστατος media player καθώς παίζει
αρχεία avi, mp4, mkv και πρός μεγάλη μου έκπληξη flv!! όπως βέβαια παίζει και mp3 και διαβάζει jpg χωρίς κανένα πρόβλημα),
αλλά έχει και τα αρνητικά του (χρόνος διάρκειας της infobar, κακής ποιότητας τηλεχειριστήριο).
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις δυνατότητες στην εγγραφή ακόμα αλλά οι μέχρι τώρα εντυπώσεις δεν με έχουν κάνει να
μετανιώσω που αγόρασα το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Απάντηση: Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Χμ! Τι να σου πω. Πολύ καλό για σένα, αλλά για μας τους υπόλοιπους περίεργο.

Βλέπεις αυτη την εικόνα ή κάποια άλλη και λες
Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..
not3.jpg

(λέω μπας και είναι κάποιο άλλο φιρμ που λέει αυτό το "Εκτός χρήσης..")

Σίγουρα έχεις αλλάξει τη σειρά των καναλιών ή είναι ίδια με την default που γυρνάει όταν χάνεται η σειρά;
Ποιες είναι οι υπόλοιπες ρυθμίσεις σου;
(π.χ. κάποιος φίλος είχε πει ότι μπορεί να παίζει ρόλο αν η ώρα είναι στο αυτόματο)
(Έχεις το ελληνικό μενού και την Ελλάδα ως χώρα?)
κλπ.

Και αδρά σε ποια περιοχή μένεις; Μπας (λέω τώρα) παίρνεις και από αλλού σήμα.

Για επανέλαβε αυτούς του χειρισμούς μου:
Συντόνισα στα 015 και 016 Mad και MTV (για π.χ. 30" το καθένα). Το γύρισα στο 004 που είχα την ERTHD. Έκλεισα το δέκτη και όταν τον άνοιξα στο 004 πήγε το ALTER.

παιδιά έχω ένα έργο και τους υπότιτλους. Αλλά δεν δείχνουν καθόλου. Σε αντίστοιχο μηχάνημα crystal audio που τα δοκίμασα παίζουν μια χαρά. Το έργο ΔΕΝ είναι matroska.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

παιδιά έχω ένα έργο και τους υπότιτλους. Αλλά δεν δείχνουν καθόλου. Σε αντίστοιχο μηχάνημα crystal audio που τα δοκίμασα παίζουν μια χαρά. Το έργο ΔΕΝ είναι matroska.
Για δες την κωδικοποίηση αν είναι UTF-8 (oxi signature) ή ANSI.
Αυτά παίζουν κανονικά.
Επίσης πες μας και το φιρμγουερ (γιατί καποιο μικροπρόβλημα είχα με το τελευταίο 17/8)

Δοκίμασα και. Utg8 κ ANSI αλλά χωρίς να λειτουργεί. Επίσης τα έκανα και sub απο set τα ίδια

Οσοι δεν εχουν θεμα με σειρα καναλιών & δε φορουν το δωρακι & δε πιανουν απο υμηττο ας αγνοησουν αυτο το μηνυμα

παρτε ολοκληρο videaki με τις ακριβεις ρυθμισεις μου, την ακριβη σειρα των καναλιων μου, το ζαπινγκ που κανω, την εκδοση λογισμικου μου, μεχρι και ρολοι στο καδρο για να μη λετε οτι μονταρω το βιντεο :P (οχι τυχαιο ηταν αυτο)

και αντι να προσπαθειτε να με χαλασετε κοιτατε να φτιαξετε εσεις :P
καντε αυτα που κανω με τις ακριβες ρυθμισεις που εχω και καλη τυχη..

Δεν λεω οτι δε θα μου συμβει ποτε, λεω οτι σιγουρα δε μου εχει συμβει ως τωρα (να χασει τη σειρα) και σιγουρα δε συμβαινει με ενα απλο ζαπινγκ
το video μπορει να το δει μονο οποιος εχει το λινκ εξαιτιας δωρου
http://www.youtube.com/watch?v=tTOSFuTcdBo

Το είδα το βίντεο και ευχαριστούμε για τον κόπο σου.
Αν εξαιρέσεις το RAW HDMI On στον ήχο, (που το γύρισα και αυτό) οι ρυθμίσεις μας είναι ίδιες. (α ναι και το 1080ρ που το έχω 1080ι λόγω της 42" Philips που έχω)
Έκανα 3 δοκιμές (μάλιστα χωρίς να φορτώσω την έτοιμη λίστα που έχω, μπας και παίζει κι αυτή κάποιο ρόλο-αν και αποκλείεται γιατί φίλοι που χάνουν την σειρά δεν την χρησιμοποιούν). Την 1η την έχασε τη σειρά, τη 2η φάνηκε να τα διατηρεί, αλλά όταν το κούρασα λίγο περισσότερο (3η) τα ξαναέχασε.

Τι να πω, είσαι τυχερός! ή παίζει κάτι που δεν θα το μάθουμε εύκολα (ποτέ μην λες ποτέ!).
Σίγουρα ευθύνεται το ΡΜΤ αφού με το τελευταίο φιρμ 17/8 και αυτό απενεργοποιημένο ΔΕΝ χάνεται η σειρά, όσο το δοκίμασα.

Ποιος ξέρει;
Αν ο δέκτης συγκρίνει την λίστα του με τη λίστα στον αέρα και δεν βρίσκει διαφορά να μην χάνει τη σειρά. Ίσως τη στιγμή που αποθήκευσες εσύ τη λίστα να ήταν η πιο πρόσφατη και να συμβαίνει ακριβώς αυτό.
Ααααν βρω το χρόνο, μπορεί να τον μηδενίσω σε εργαστ. ρυθμίσεις και να κάνω μια εκ του μηδενός σάρωση και να μην τη χάσει μέχρι την επόμενη αλλαγή από την Digea.

pas mal
ομως αχρειαστη να ειναι
φυσικα δεν επηρεαζει τις ιδιαιτεροτητες του καθε firmware σωστα?
τη δικη μου ωραια λιστα μπορω να τη σωσω? :P

pas mal
ομως αχρειαστη να ειναι
φυσικα δεν επηρεαζει τις ιδιαιτεροτητες του καθε firmware σωστα?
τη δικη μου ωραια λιστα μπορω να τη σωσω? :P

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά βάσει της περιγραφής είναι άσχετο με το firmware. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ο τρόπος εγκατάστασης. Αν μπορούσαμε να σώσουμε τις λίστες μας ή έστω να κάνουμε εντιτ αυτή του ζοτος, θα είμασταν ευτυχισμένοι λολ

Ποιος ξέρει;
Αν ο δέκτης συγκρίνει την λίστα του με τη λίστα στον αέρα και δεν βρίσκει διαφορά να μην χάνει τη σειρά. Ίσως τη στιγμή που αποθήκευσες εσύ τη λίστα να ήταν η πιο πρόσφατη και να συμβαίνει ακριβώς αυτό.
Ααααν βρω το χρόνο, μπορεί να τον μηδενίσω σε εργαστ. ρυθμίσεις και να κάνω μια εκ του μηδενός σάρωση και να μην τη χάσει μέχρι την επόμενη αλλαγή από την Digea.

Τελικά με τι κάθομαι και ασχολούμαι νυχτιάτικα!
Η θεωρία μου (που φαίνεται να έχει κάποια λογική βάση) έχει και πρακτικά αποτελέσματα.
Αφού μηδένισα στις εργ. ρυθμίσεις, το έβαλα και ξανασκάναρε τα κανάλια από την αρχή.
Άρχισα να αλλάζω τη σειρά "δειλά-δειλά" ετ1,2,3 και δοκίμασα (με την αποδεδειγμένη τεχνική Body in Balance κλπ) να χαλάσω τη σειρά, και αυτό ...δε συνέβει!

Άλλα 3 κανάλια σε νέα σειρά. Body in Balance κλπ Κλείσιμο-Άνοιγμα. Πάλι ΟΚ!
Άλλα 3 . Body in Balance κλπ Κλείσιμο-Άνοιγμα και η σειρά παραμένει!

Ελπίζω να μην βιάστηκα να γράψω αυτές τις γραμμές και ακολουθήσει σε λίγα λεπτά ή αύριο:BDBDG54:
Για την ώρα όμως είμαστε :elefant:.
(αφορμή να χρησιμοποιήσω κανα περίεργο smiley βρήκα).

Μία ή ώρα θα περάσω και τα υπόλοιπα στην επιθυμητή σειρά (που δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τη σώσουμε) και βλέπουμε. Για την ώρα λοιπόν φαίνεται ότι αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα ονόματα (και ποιος ξέρει τι ακριβώς άλλο) των καναλιών και αποθηκευθεί η λίστα, ο δέκτης δεν κάνει reset τη σειρά.

Υ.Γ.
Κάθισα και πέρασα και τα υπόλοιπα στην επιθυμητή σειρά. Στρεσάροντας το να τα χάσει αρκετές φορές.
Μέχρι στιγμής η σειρά διατηρείται. Ίσως η θεωρία μου να ναι σωστή. Βέβαια είναι νωρίς. Θα δείξει.
Όσοι δεν βαριέστε νομίζω αξίζει να το δοκιμάσετε.

Την ταξινόμηση την έχω στο ΟΝΟΙΔ.

καθε φορα του περνουσες λιστα και ΔΕΝ εκανες σαρωση απο το μηδεν?
Εγω απο το pc εχω μαθει οτι οταν κατι δε διορθωνεται με αλλο τροπο κανεις format και reinstall
Δε βρισκω λογο να μην ισχυει αυτο και στα μικρα pcακια που λεγονται αποκωδικοποιητες

Anyway βγαλτου τη πιστη και καλη τυχη :)

Last edited:
Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

καθε φορα του περνουσες λιστα και ΔΕΝ εκανες σαρωση απο το μηδεν?

Τι νόημα έχει η λίστα αν κάθε φορά έκανα σάρωση;
Το φόρτωμα της λίστας είναι 5", η σάρωση -δεν την μέτρησα- είναι πάνω από λεπτό.
Αυτός είναι ο σκοπός της λίστας να επαναφέρεις τα κανάλια ακαριαία από το στικάκι.

το pc εχω μαθει οτι οταν κατι δε διορθωνεται με αλλο τροπο κανεις format και reinstall
Δεν έχω κάνει ποτέ format σε υπολογιστή κι έχω υπολογιστές από την εποχή των ZX80, spectrum και Amstrad CPC464 (που ούτως η άλλως δεν είχαν δίσκους αλλά κοινές κασέτες).

Anyway βγαλτου τη πιστη και καλη τυχη :)
Ευχαριστώ. Θα δούμε.
Όπως είπα τη σειρά τη χάνει σε πολλούς φίλους που δεν ξέρουν καν την ύπαρξη της λίστας. Και ορισμένοι θυμάμαι ξαναέκαναν σάρωση. Μπορεί να ναι συγκυριακό. Κι εγώ τις πρώτες βδομάδες που πήρα τον δέκτη δεν είχα πρόβλημα με τη σειρά.

Υ.Γ. Για την ώρα καλά πάει. Ο χρόνος θα δείξει!