Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder
Δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με εγγραφή απο SD κανάλια, όσο αργό και να ήταν το στικάκι μου. Μόνο με ένα Sandisk Cruzer δεν έχω δοκιμάσει.
Τα 32αρια (ακόμα και τα επώνυμα) μπορεί να είναι αρκετά αργά, ειδικά αν κοστίζουν λίγο. Δεν θα έπρεπε όμως να δημιουργούν πρόβλημα.
Ίσως φταίει αυτό που είπε ο τοlias: ο δέκτης βλέπει μεν το στικάκι για αναπαραγωγή αλλα του πέφτει βαρύ για να γράψει.
Ποιο στικάκι είναι ακριβώς? Γνωρίζεις τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που έχει? Δοκίμασε και με ένα άλλο πιο γρήγορο στικάκι εγγραφή ή καλύτερα κάποιον μικρό εξωτερικό δίσκο (αν δεν έχεις εύκαιρο, δανείσου από κάποιον φίλο). Αν σε δίσκο ή σε γρήγορο στικάκι γράφει κανονικά τότε είναι αργό το στικάκι που ήδη έχεις.
Δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με εγγραφή απο SD κανάλια, όσο αργό και να ήταν το στικάκι μου. Μόνο με ένα Sandisk Cruzer δεν έχω δοκιμάσει.
Τα 32αρια (ακόμα και τα επώνυμα) μπορεί να είναι αρκετά αργά, ειδικά αν κοστίζουν λίγο. Δεν θα έπρεπε όμως να δημιουργούν πρόβλημα.
Ίσως φταίει αυτό που είπε ο τοlias: ο δέκτης βλέπει μεν το στικάκι για αναπαραγωγή αλλα του πέφτει βαρύ για να γράψει.