LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ποιο στικάκι είναι ακριβώς? Γνωρίζεις τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που έχει? Δοκίμασε και με ένα άλλο πιο γρήγορο στικάκι εγγραφή ή καλύτερα κάποιον μικρό εξωτερικό δίσκο (αν δεν έχεις εύκαιρο, δανείσου από κάποιον φίλο). Αν σε δίσκο ή σε γρήγορο στικάκι γράφει κανονικά τότε είναι αργό το στικάκι που ήδη έχεις.

Δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με εγγραφή απο SD κανάλια, όσο αργό και να ήταν το στικάκι μου. Μόνο με ένα Sandisk Cruzer δεν έχω δοκιμάσει.

Τα 32αρια (ακόμα και τα επώνυμα) μπορεί να είναι αρκετά αργά, ειδικά αν κοστίζουν λίγο. Δεν θα έπρεπε όμως να δημιουργούν πρόβλημα.
Ίσως φταίει αυτό που είπε ο τοlias: ο δέκτης βλέπει μεν το στικάκι για αναπαραγωγή αλλα του πέφτει βαρύ για να γράψει.

Δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με εγγραφή απο SD κανάλια, όσο αργό και να ήταν το στικάκι μου. Μόνο με ένα Sandisk Cruzer δεν έχω δοκιμάσει.

Τα 32αρια (ακόμα και τα επώνυμα) μπορεί να είναι αρκετά αργά, ειδικά αν κοστίζουν λίγο. Δεν θα έπρεπε όμως να δημιουργούν πρόβλημα.
Ίσως φταίει αυτό που είπε ο τοlias: ο δέκτης βλέπει μεν το στικάκι για αναπαραγωγή αλλα του πέφτει βαρύ για να γράψει.

Το στικάκι είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553171

Δεν πρέπει να είναι πολύ αργό. Δοκίμασε να το φορμαρεις στον δεκτή και ξανάκανε δοκιμή εγγραφης. Πρόσεξε όμως, μου έχει τύχει φορμάρισμα σε δεκτή κατά ntfs να μην διαβάζεται στο πισι. Οπότε αν δεν καίγεσαι για το ntfs κανε το φορμάρισμα σε φατ.

Ναι, αυτό εννοούσα. Μήπως δεν μπορεί να το δουλέψει σωστά. Διαβάζουμε για δέκτες που διαβάζουν άνετα σκληρούς 1TB αλλά δεν μπορούν να διαβάσουν στικ 32 GB. Οι περισσότεροι δέκτες αντέχουν μέχρι 24GB.
Με αυτά τα στικ δεν είχα ποτέ πρόβλημα:
http://www.plaisio.gr/Computers/storage-media/usb-sticks.htm?Manufacturer=Transcend&CAPACITY=8%20GB
Έχω πάρει τα 3 πρώτα και τα έχω τρελάνει στις δοκιμές και αλλαγές. Φορμαρίσματα ακόμα και πλήρη σε NTFS και exFAT που κάποιοι λένε ότι απαγορεύεται στα στικ. Και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα ή κακή ποιότητα εγγραφής.

Πως μπορω να αποσυντονισω ενα καλάλι ?

Δηλαδη θελω να μην εμφανιζεται οταν κανω το ζαπινγκ των καναλιων.

Βοήθεια παρακαλω πολυ!

Μερικοί δέκτες το λένε και παράκαμψη, το βρίσκεις όταν ρυθμίζεις την λίστα των καναλιών.

Η άλλη επιλογή που σου δίνουν είναι να το διαγράψεις.

Πως μπορω να αποσυντονισω ενα καλάλι ?

Δηλαδη θελω να μην εμφανιζεται οταν κανω το ζαπινγκ των καναλιων.

Βοήθεια παρακαλω πολυ!

Μέσα στο μενού, στη λίστα καναλιών, με το μπλε κουμπί (αν θυμάμαι σωστά) μπορείς να διαγράψεις όποιο κανάλι θέλεις.
Μπορείς και να το κάνεις να μην εμφανίζεται όταν αλλάζεις κανάλια με τα βελάκια μόνο, με την επιλογή για παράληψη.

Με το πράσινο παράκαμψη, με το μπλε διαγραφή (αν θυμάμαι κι εγώ σωστά).
Θα συνιστούσα όμως την παράκαμψη από την διαγραφή. Μην υπάρχει κανα μπλέξιμο με την σειρά των καναλιών στα firmware που δεν έχουν ρύθμιση για το ΡΜΤ (το θεωρήσει π.χ. σαν νέο κανάλι αν το ξαναβρεί και χάσει τη σειρά. Λέω τώρα. Όποιος καεί με το χυλό...).

@evagelos:
Τι έγινε; έπαιξαν οι υπότιτλοι που σου έστειλα;

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αλλά έρχεται κάτι άλλο... Ένα επίσημο firmware με νέες λειτουργίες και όχι μόνο διορθώσεις!
Οπότε κρατήστε τα bug που βρήκατε ώστε να τα ελέγξουμε με το νέο firmware.

Μηπως τωρα που μπηκε η καινουρια βδομαδα εχουμε πληροφοριες για το ποτε θα βγει το πολυαναμενωμενο νεο firmware;;!! Δε μπορω να περιμενω!! :p

Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα θεματάκι που έχω. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το firmware από φορμαρισμένο φλασάκι των 8gb και μου βγάζει το μήνυμα "Το αρχείο αναβάθμισης είναι μεγάλο. Απέτυχε". Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα θεματάκι που έχω. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το firmware από φορμαρισμένο φλασάκι των 8gb και μου βγάζει το μήνυμα "Το αρχείο αναβάθμισης είναι μεγάλο. Απέτυχε". Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει.

το φλασακι ναναι φορμαρισμενο σε fat32 και αν παλι σου κανει το ιδιο καλα θαναι να δοκιμασεις και με ενα αλλο φλασακι!

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μηπως τωρα που μπηκε η καινουρια βδομαδα εχουμε πληροφοριες για το ποτε θα βγει το πολυαναμενωμενο νεο firmware;;!! Δε μπορω να περιμενω!! :p

Δεν θα αργήσει, αλλά όχι σήμερα. Λίγη υπομονή :smile:

Ο δέκτης σου είναι ο BOXHD-A, όχι ο BOXHD.
Δεν υπάρχει αναβάθμιση για τον -Α ακόμη, αφού είναι πολύ νέο μοντέλο.

Σε fat32 το έχω και έχω δοκιμάσει ήδη με 2 φλασάκια, αλλά τζίφος.

Μολίς με ενήμερωσαν μέσω πμ ότι έχω νεότερο μοντέλο από αυτό για το οποίο γράφετε στο θέμα και δεν έχει βγει update.
Συγγνώμη για το μπέρδεμα και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. :)

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έχεις κάτι καλό υπ' όψιν;

Βλέπω κατά καιρούς κάποια μηχανάκια στα καταστήματα που ανέφερα αλλα δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Με καλύπτει ο ΒΟΧ και το HTPC.

Καλύτερα να ρωτήσεις στην κατηγορία των Media Players

Καλημερίζω την παρέα! Μία βοήθεια αν σας έχει τύχει: Πήρα το μηχάνημα πριν 1 μήνα περίπου και έκανε το εξής: Το έβαζα στην πρίζα, άνοιγε απευθείας (πράσινο λαμπάκι), έκανα όλες τις ρυθμίσεις χωρίς πρόβλημα ή κόλλημα, αναπαραγωγή αρχείων κτλ. Μόλις το έκλεινα από το τ/κ δεν ξανάνοιγε. Επρεπε να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην μπρίζα. Το γύρισα στο e-shop και μετά από 10 μέρες περίπου με παίρνει τηλ. ο τεχνικός τους και μου λέει ότι έκανε update το firmware και όλα δουλεύουν καλά (έβαλε την version 2011.09.21). Ερχεται στα χέρια μου πάλι το μηχάνημα, όπως το είπε ο τεχνικός, το πρόβλημα διορθώθηκε και σήμερα που το δοκίμασα με τα πολλά βλέπω ότι γίνεται το εξής: Κάθε φορά που το ανοίγω, εμφανίζεται μια μπλε οθόνη που γράφει OAD UPGRADE και μια μπάρα που μετά από 10-15' φτάνει στο 100% για να μου πει ότι δεν βρέθηκε update (χωρίς να του έχω στικάκι επάνω). Το έχει συναντήσει κανένας αυτό; Δεν γίνεται κάθε φορά που το ανοίγω να περιμένω ένα τέταρτο για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερίζω την παρέα! Μία βοήθεια αν σας έχει τύχει: Πήρα το μηχάνημα πριν 1 μήνα περίπου και έκανε το εξής: Το έβαζα στην πρίζα, άνοιγε απευθείας (πράσινο λαμπάκι), έκανα όλες τις ρυθμίσεις χωρίς πρόβλημα ή κόλλημα, αναπαραγωγή αρχείων κτλ. Μόλις το έκλεινα από το τ/κ δεν ξανάνοιγε. Επρεπε να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην μπρίζα. Το γύρισα στο e-shop και μετά από 10 μέρες περίπου με παίρνει τηλ. ο τεχνικός τους και μου λέει ότι έκανε update το firmware και όλα δουλεύουν καλά (έβαλε την version 2011.09.21). Ερχεται στα χέρια μου πάλι το μηχάνημα, όπως το είπε ο τεχνικός, το πρόβλημα διορθώθηκε και σήμερα που το δοκίμασα με τα πολλά βλέπω ότι γίνεται το εξής: Κάθε φορά που το ανοίγω, εμφανίζεται μια μπλε οθόνη που γράφει OAD UPGRADE και μια μπάρα που μετά από 10-15' φτάνει στο 100% για να μου πει ότι δεν βρέθηκε update (χωρίς να του έχω στικάκι επάνω). Το έχει συναντήσει κανένας αυτό; Δεν γίνεται κάθε φορά που το ανοίγω να περιμένω ένα τέταρτο για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπαρχει και μια πιο τελευταια αναβαθμιση(17-8-12). Δοκιμασε κι αυτη(αν ψαξεις μερικες σελιδες πισω θα βρεις το link)...