LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

τις 2 τελευταιες ημερες,με τον που τον ανοιγω,ψαχνει καναλια.
του περασα το τελευταιο ανεπισημο φιρμ και συνεχιζει να κανει το ιδιο.στο search δεν βρισκει τιποτε...

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το τελευταιο επισημο f/w το δοκιμασες; Δοκιμασε κι αυτο και κανε ξανα μια προσπαθεια...

Last edited by a moderator:

εχουμε καποιο προσφατο?
γιατι το ανεπισημο που του εβαλα εχθες,μου παιζει και καποια avi που πριν δεν τα επαιζε.

Το πιο προσφατο ειναι 9-10-12 και υπαρχει link στη σελιδα 241 στα 2 τελευταια posts. Δοκιμασε το. Εγω ο,τι του εχω βαλει το εχει παιξει....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π, καλό θα είναι αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ώστε να είσαι σίγουρος ότι έχει μπει σωστά η αναβάθμιση.

Μετά απο την αναβάθμηση θέλει reset to factory defaults, οταν επανέλθει βάλε Ελληνικά και scan. Δεν θα ξαναπάει ιταλικά. (Μου το έκανε και εμένα και μετά απο αυτό διορθώθηκε
Ευχαριστώ, το έκανα σήμερα, είμαι περίεργος να δω πώς θα ξημερώσει..

Προγραμματισα χθες 2 εγγραφες, μια στο Nickelodeon και μια στη ΝΕΤ (και οι 2 απο το EPG αλλαζοντας ομως την ωρα ληξης τους)

Οταν γυρισα στο σπιτι ειχε γραψει μονο απο το Nickelodeon και οχι απο την ΝΕΤ. Επισης η εγγραφη απο το Nickelodeon δεν μπορουσε να παιξει. Ξεκινουσε να φορτωνει αλλα δεν επαιζε.

Μετα απο δοκιμες ειδα οτι αν εχεις κλεισει τον δεκτη στο Nickelodeon, δεν ξεκινανε οι εγγραφες (ειτε απο EPG ειτε απο χειροκινητη προσθηκη). Αν εχεις κλεισει τον δεκτη σε καποιο αλλο καναλι απο τα γνωστα, η εγγραφη δεν ειχε προβλημα.

Εχει συμβει και σε σας κατι αντιστοιχο? Σημειωτεον οτι το nickelodeon εχει EPG κανονικο.

FW εχω το δωρακι, μεχρι χθες δεν ειχα αλλο προβλημα στις εγγραφες.

Είναι γνωστό και σοβαρό bug στους περισσότερους Mstar
Το αρχείο απο το Nick εχει κανονικό μέγεθος; Μήπως έφτιαξε απλά ένα αρχείο με μηδενικό μέγεθος;

Τι εννοεις ειναι bug σε Mstar? Μονο για το Nickelodeon? Με τον προηγουμενο Mstar 7828 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα σε εγγραφες.

Το αρχειο απο το Nickelodeon δεν ξερω τι μεγεθος εχει, δεν δειχνει κατι. Θα το δω το απογευμα στο pc.

Έχει συζητηθεί αρκετά στα θέματα δεκτών με Mstar7818. Όταν προγραμματιστεί μια εγγραφή και ο δέκτης κλείσει συντονισμένος σε κανάλι χωρις πληροφορίες EPG, ανοίγει μεν την στην προκαθορισμένη ώρα αλλα δεν πηγαίνει στο προκαθορισμένο κανάλι και δεν γράφει.

Το θεμα ειναι οτι χασαμε τα νεα επεισοδια του Μπομπ Σφουγγαρακη και το κλαμα χτυπησε κοκκινο :flipout:

Έχει συζητηθεί αρκετά στα θέματα δεκτών με Mstar7818. Όταν προγραμματιστεί μια εγγραφή και ο δέκτης κλείσει συντονισμένος σε κανάλι χωρις πληροφορίες EPG, ανοίγει μεν την στην προκαθορισμένη ώρα αλλα δεν πηγαίνει στο προκαθορισμένο κανάλι και δεν γράφει.

Μα το Nickelodeon εχει EPG.

Μα το Nickelodeon εχει EPG.

Είχε πάντα ή τώρα μπήκε; Στη Θεσσαλονίκη δεν είχε.

Ακόμα και να έχει, ίσως δεν εκπέμπει μια παράμετρο που χρειάζεται ο δέκτης.

Υ.Γ. Μην το γελάς, είναι μεγάλη υπόθεση ο Μπομπ!

Δεν θυμαμαι αν ειχε παντα, εχει σιγουρα εδω και 2 μηνες (εκανα εγγραφες στον 7828 σε αλλη TV)

Δε ξερω κατι παραπανω... Ο Αγγελος κατι ειχε πει αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα... Μηπως δε καταλαβα εγω καλα;