LifeView LV6TBOXHD

Το τορεντ του Άγγελου το ανεβάζω στο ADrive και σε δέκα λεπτά θα βάλω το λινκ εδώ για να το κατεβάσει όποιος θέλει. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να κατεβάσετε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=fao2wqoLdRc πατώντας εδώ εμένα σταματάει στις 2 ώρες, 8 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα.

Έτοιμο και το λινκ http://www.adrive.com/public/KMrQm4/1.mp4 για δοκιμάστε. Σε εμένα κοβεται κι αυτό στις 2 ώρες και 8 λεπτά.

Για να κατεβάσετε το βιντεο του Collins πατήστε εδώ

Last edited by a moderator:
Χρειαζόμαστε ένα μικρό αρχείο εγγραφής από κανάλι που δεν εκπέμπει ώρα, ώστε να κοιτάξουν το πρόβλημα της μη έναρξης προγραμματισμένων εγγραφών. Μη ξεχάσουμε το πιο εύκολο!

1 λεπτό εγγραφής φτάνει ; Αν είναι να το κάνω το απόγευμα να το τελειώσουμε κι αυτό.

Επίσης να συμπληρώσω ότι δοκίμασα mkv με εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους. Παίζει κανονικά τους εξωτερικούς, τους εσωτερικούς όμως ενώ τους αναγνωρίζει τους δείχνει για πολύ λίγο χρόνο και δεν μπορείς να τους διαβάσεις. Το δοκίμασα και μέσα σε φάκελο, αλλά και χύμα στο usb, αλλά η συμπεριφορά είναι ίδια.

Δεν ζήτησαν κάποια συγκεκριμένη διάρκεια, αλλά αν γίνεται κάνε τα 2-3. Ο δέκτης δεν ξεκινάει αμέσως την εγγραφή... λίγο μέχρι να αλλάξει κανάλι, λίγο να δει το USB, λίγο να ενημερωθεί για την ώρα κτλ.

Για το πρόβλημα των υποτίτλων, δοκίμασε ένα ακόμη βιντεάκι. Αν συμβαίνει και πάλι, φοβάμαι ότι θα χρειαστούμε να κόψεις ένα δείγμα των πρώτων 5-6 λεπτών του με το mkvMerge και να το ανεβάσεις ώστε να τους το προωθήσω.

terryman, έχεις ήδη κάνει πολλά για να βοηθήσεις και σ'ευχαριστώ!

θα γράψω 5 λεπτά για να είμαστε σίγουροι.

θα το δούμε και με τους υπότιτλους τι παίζει. θα κοιτάξω κι άλλο βιντεο και θα ενημερώσω.

Άγγελε τα είπαμε και στο πμ. Το 'να χέρι, νίβει τ' άλλο ;)

Έχει κανείς δοκιμάσει τον αναγνώστη της kinsgton με τον δέκτη; Είναι usb 3.0 και αναρωτιέμαι αν θα τον υποστηρίζει.

Καλησπέρα παιδιά, σας στέλνω φωτογραφίες της CRT 32'' tv μου (ελπίζω να ανέβουν σωστά, δεν έχω ανεβάσει ξανά εικόνες στο forum...) με ένα πρόχειρο test pattern και υπότιτλους, με την ελπίδα να καταλάβουν οι αρμόδιοι το θέμα με το μέγεθος και τη θέση τους.
Η μία είναι με το πιο πρόσφατο επίσημο firmware, οι άλλες δύο είναι με το δωράκι (το οποίο αναφέρω ως "firmware of other tuner") και επίσης έβαλα και το test pattern, σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να θέλει να το χρησιμοποιήσει.
Ευχαριστώ κι εγώ για ακόμα μια φορά τον Άγγελο και όλους όσους βοηθούν σε ό,τι χρειαστεί.

Attachments

• Other firmware - Subs test 2.jpg
    Other firmware - Subs test 2.jpg
    103 KB · Views: 167
  • 16X9 BARS - HD.jpg
    16X9 BARS - HD.jpg
    62.6 KB · Views: 168
  • New firmware - Subs test.jpg
    New firmware - Subs test.jpg
    85.6 KB · Views: 166
  • Other firmware - Subs test 1.jpg
    Other firmware - Subs test 1.jpg
    109.2 KB · Views: 165
Το βραδυ μολις κοιμηθουν τα μικρα θα μπορεσω να δοκιμασω το αρχειο να δω αν σταματησει στις 2 ωρες
Ταλος αν επικοινωνησεις μαζι τους να τους θυμησεις να προσθεσουν ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ στους υποτοιτλους γιατι ακομη και να τους μεγαλωσουν, παλι θα ειναι δυσκολοι στην αναγνωση ειδικα σε φωτινες σκηνες.
Χρειαζονται μαυρο περιγραμμα οπως δηποτε.

Ταλος αν επικοινωνησεις μαζι τους να τους θυμησεις να προσθεσουν ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ στους υποτοιτλους γιατι ακομη και να τους μεγαλωσουν, παλι θα ειναι δυσκολοι στην αναγνωση ειδικα σε φωτινες σκηνες.
Θα βοηθούσε αν είχαμε φωτογραφίες υποτίτλων όπως εμφανίζονται στο λογισμικό του Τ65.
Μερικές φορές αντιδρούν αρνητικά σε κάτι, ακόμη κι αν έχει υλοποιηθεί από την Mstar, επειδή δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει σε ανταγωνιστικό μοντέλο. Ως παράδειγμα δες την απάντηση της Ferguson που έλαβα σήμερα στην τελευταία πρόταση για τον Τ650.

Αύριο πρέπει να στείλω το μήνυμα, λίγο αργά το μεσημέρι μάλλον, καθώς τους είχα πει τότε ότι θα απαντούσα εντός της επόμενης εβδομάδος.
Ίσως ενοχλεί αυτό κάποιους, αλλά δεν μπορούν να με περιμένουν για πάντα έχοντας σε εκκρεμότητα την συζήτηση. Άσε που ξεχνάνε σύντομα και μετά άντε να τους ξανατραβήξεις την προσοχή!

το βιντεο του Collins κατεβασμενο ως mp4 επιβεβαιώνω πως σταματα στις 2ω08 (το κανα mkv και παιζει κανονικα) τους εξωτερικους υποτιτλους ομως οταν υπαρχουν εσωτερικοι τους παιζει -σε αντιθεση με τον terryman- οπως περιγραψα στο #2857 post

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Θα βοηθούσε αν είχαμε φωτογραφίες υποτίτλων όπως εμφανίζονται στο λογισμικό του Τ65.

Αυριο θα συνδέσω τον Τ65 πριν τον πακετάρω. Τι ακριβώς θέλεις να δω;

Φωτο απο τον ΒΟΧΗD μεγεθος γραμματοσειρας "ΜΕΓΑΛΟ"

Attachments

• Φωτογραφία0121.jpg
    Φωτογραφία0121.jpg
    125.2 KB · Views: 149
  • Φωτογραφία0123.jpg
    Φωτογραφία0123.jpg
    154.3 KB · Views: 143
  • Φωτογραφία0124.jpg
    Φωτογραφία0124.jpg
    161.6 KB · Views: 146
το βιντεο του Collins κατεβασμενο ως mp4 επιβεβαιώνω πως σταματα στις 2ω08 (το κανα mkv και παιζει κανονικα) τους εξωτερικους υποτιτλους ομως οταν υπαρχουν εσωτερικοι τους παιζει -σε αντιθεση με τον terryman- οπως περιγραψα στο #2857 post

Επιβεβαιώνω ότι σε άλλο βιντεο που δοκίμασα κάνει ακριβώς ότι περιγράφει ο georgebi στο 2857. Οπότε μπορείς να το αναφέρεις κι αυτό Άγγελε.

Επίσης μου έχασε τις ρυθμίσεις γλώσσας και την χώρα, γύρισε σε Ιταλία, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Θυμάμαι ότι το έκανε και στην προηγούμενη επίσημη αναβάθμιση και σε δικό μου δέκτη, αλλά και σε έναν ακόμα ίδιο που έχει η πεθερά μου. Με το δωράκι πάντως, ποτέ δεν έχει γίνει αυτή η αλλαγή.

Highlander άψογες οι φωτογραφίες!

Φωτο απο T65 μεγεθος γραμματοσειρας "ΜΕΓΑΛΟ"

Attachments

• Φωτογραφία0122.jpg
    Φωτογραφία0122.jpg
    131.7 KB · Views: 141
  • Φωτογραφία0125.jpg
    Φωτογραφία0125.jpg
    150.8 KB · Views: 140
  • Φωτογραφία0126.jpg
    Φωτογραφία0126.jpg
    174.8 KB · Views: 141
κανενας απο τους 2 δεκτες δεν εχει περιγραμμα στους υποτοιτλους.
Οπως βλεπετε σε φωτεινα πλανα ειναι σχεδον αδυνατη η αναγνωση υποτοιτλων
sorry για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι τραβηγμενες απο κινητο

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά, σας στέλνω φωτογραφίες της CRT 32'' tv μου (ελπίζω να ανέβουν σωστά, δεν έχω ανεβάσει ξανά εικόνες στο forum...) με ένα πρόχειρο test pattern και υπότιτλους, με την ελπίδα να καταλάβουν οι αρμόδιοι το θέμα με το μέγεθος και τη θέση τους.

Μπορείς να ανεβάσεις κάπου το pattern σε πλήρη ανάλυση;

Οπως βλεπετε σε φωτεινα πλανα ειναι σχεδον αδυνατη η αναγνωση υποτοιτλων
sorry για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι τραβηγμενες απο κινητο

Πολύ σημαντικό πρόβλημα κι αυτό. Νομίζω ότι μετά και τις τελευταίες φωτογραφίες, θα μπορέσουν να καταλάβουν τι ζητάμε για τους υπότιτλους.

ετσι θα πρεπει να ειναι κανονικα η μορφη τους.
Φανταζομαι να ειναι εντελώς απλο να το διορθωσουν

Attachments

• dvdms.jpg
    dvdms.jpg
    28.8 KB · Views: 131