LifeView LV6TBOXHD

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Ευχαριστώ Talos για τις πληροφορίες. Ωστόσο τι είναι αυτό το OAD; και επίσης τι ακριβώς είναι αυτό το: μέγεθος time 1.0 GB, και πώς συσχετίζεται με τα GB; και στα πόσα GB πρέπει να ρυθμιστεί;

To OAD (On-Air Download) είναι μέθοδος αναβάθμισης, άχρηστη όμως στην Ελλάδα.
Στέλνει τις αναβαθμίσεις μέσω τηλεοπτικού σήματος.

Το "μέγεθος time 1.0 GB" είναι ακόμα ένα μαργαριτάρι απο τη μετάφραση στα ελληνικά. Αφορά το μέγιστο μέγεθος αρχείου timeshift. Με 1GB θα κρατήσει τα τελευταία 35 περίπου λεπτά, με 4GB πάνω απο δύο ώρες.

Ελπιζω με το νεο firmware που περιμενουμε να λυσουν αρκετα απο τα προβληματα του δεκτη γιατι δεν το βλεπω να ξανα ασχοληθουν με αυτον.

Παιδια χτες εφαγα THN ητα με το μηχανακι αυτο.. κατεβασα ωραια ωραια μια ταινιουλα 'Ip.Man.The.Final.Fight' και παω ο δικος σου να την πεσω και να την δω ξαπλα και αραχτος ως συνηθίζω.. αμ δε!

Την πρωτη φορα ανοιγε κινεζικους τους υποτιτλους βαζω notepad > UTF-8 ολα καλα. Ξεκιναει η ταινια, παιζει μια ωρα, ξαφνικα, χανονται οι υποτιτλοι.. ανοιγω το στικακι παω στο χρονο που εχασε τους υποτιτλους μηπως ειχε γινει κανενα λαθος στη δομη , τιποτα.

Κατεβαζω αλλους υποτιτλους, τα ιδια. Κατεβαζω το aviaddxsubs μου εδιχνε τους μισους υποτιτλους.. αλλαζω vertical position δεν σωζει τις αλλαγες και εχει παει 02:30 εχω δει το μισο εργο, και προσπαθω να φτιαξω τους υποτιτλους.. τα παιρνω και το παραταω για να μην το πεταξω απ το παραθυρο..

(FW εχω βαλει το τελευταιο : αναβάθμιση 13-6-13 του BOX )

Γιατί τους έκανες UTF; Ο Μάστορας λέει:

Ένα πρόβλημα με τους υπότίτλους είναι ότι αν έχουν κωδικοποίηση UTF-8 σταματούν να εμφανίζονται κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ταινίας, αλλά λύνεται εύκολα αλλάζοντας την κωδικοποίηση σε Unicode ή ANSI.

BINGO! Ευγε ρε κωσταρα! παλι μ'εσωσες αδερφε. να σαι καλα βρε φιλε! Με Unicode παιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD

με ANSI τα εδειχνε κινεζικα.
Συνέβη επειδή δεν είναι στα ελληνικά το μενού του δέκτη.

Κάθε γλώσσα έχει το δικό της ANSI, το οποίο περιλαμβάνει (πέραν των συμβόλων και των ειδικών χαρακτήρων) το αγγλικό αλφάβητο και το δικό της. Όταν ο δέκτης πρέπει να διαλέξει ποιό ANSI πρέπει να χρησιμοποιηθεί, επιλέγει βάσει της γλώσσας που έχει επιλεγεί ως γλώσσα μενού -την γλώσσα επικοινωνίας με τον χρήστη-.

Αν και των δεκτη των εχω πανω απο 1 χρονο τοσο καιρο δεν προσεξα μια λεπτομερεια οπως σημερα, δεν παιζει MP3 αρχεια, δοκιμασα και την τελευταια εκδοση που κυκλοφορισε αλλα τιποτα δεν εγινε. Μηπως θελει σε αλλη μορφη το αρχειο;

Των δεκτης των χρησιμοποιουν η δικη μου δεν των εχω εγω.

Καλημέρα παιδιά.
Μήπως ξέρει κανείς αν ο ΒΟΧ παίρνει το λογισμικό του Premium ή κάποιο άλλο πιο ενημερωμένο λογισμικό της Crystal Audio;
Αν διάβασα καλά η CA έχει λύσει τα προβλήματα των υποτίτλων και των mp4 και τον δέκτη τον χρησιμοποιώ πλέον μόνο σαν media player.
Τα λογισμικά των Premium - Prime - Micro έχουν τις ίδιες δυνατότητες; Αν είναι έτσι ίσως μπορώ να βάλω κάποιο από τα άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξει κανείς το ιστορικό αλλαγών. Εκεί φαίνεται ότι κάνουν τις ίδιες βελτιώσεις σε όλα τα μοντέλα, παλιά και καινούρια.

Αν χρησιμοποιείς έξοδο scart, έχε υπ'όψιν ότι δεν θα έχεις ήχο με το λογισμικό του Micro-HD.

Αν χρησιμοποιείς έξοδο scart, έχε υπ'όψιν ότι δεν θα έχεις ήχο με το λογισμικό του Micro-HD.
Εννοείς οτι δεν κάνει downmix; Όταν το είχα δοκιμάσει πριν ένα χρόνο περίπου, έκανε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξει κανείς το ιστορικό αλλαγών. Εκεί φαίνεται ότι κάνουν τις ίδιες βελτιώσεις σε όλα τα μοντέλα, παλιά και καινούρια.

Χρησιμοποιώ HDMI για την τηλεόραση και coax για τον ψηφιακό ήχο. Θα κάνω δοκιμή το απόγευμα αλλά το θέμα είναι ότι έχω το TELE USB 300 και δεν έχω το αρχείο για να το προγραμματίσω.
Μήπως το έχει κανείς πρόχειρο για να το δοκιμάσω;