Δεν παίζει ε; Τι να πω, έτσι μου έρχεται να ξαναβάλω την 1.0.4 μόνο για να το δοκιμάσω. Έχω αρχίσει να αμφιβάλω ακόμα και για την δοκιμή που είχα κάνει. Δεν την θυμάμαι τώρα πια, αλλά βλέπω ότι είχα γράψει. Για να το γράφω τόσο σίγουρα, κάτι θα είχα δει. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος.
Πάντως έχω σύνδεση HDMI, χωρίς ενισχυτή, με επιλογή ήχου PCM. Έχω να αλλάξω την επιλογή αυτή σε δέκτη μου από την εποχή που είχα τον F&U 2205, που αν άλλαζες το PCM σε RAW χανόταν ο ήχος.
Ελήφθη η αναβάθμιση. Δεν την έβαλα ακόμα, προσεχώς. Το 1 που άλλαξε με το info με ψιλοχαλάει, αλλά δεν πειράζει. Γιατί τώρα ο κάθε ένας ALI 3801 που έχω έχει άλλο κουμπί για να αλλάζει την καρτέλα των μέσων, και θα με μπερδεύουν.
Η αναλογία κάδρου στην 1.0.7 πρωτομπήκε σε κουμπί, στο κόκκινο πλήκτρο. Τώρα βλέπω πήγε στο κίτρινο; Τουλάχιστον τώρα λες δουλεύει και με τα βίντεο, γιατί στην 1.0.7 ήταν μόνο για τα κανάλια.
Αλλά επιτέλους, μετά από ενάμιση χρόνο που παράτησα τους M-Star, θα ξαναέχω δέκτη που κρατάει το τελευταίο σημείο αναπαραγωγής; Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και στον Ferguson T650i; Οι μόνοι ALI 3801 που έχουν αναβάθμιση λογισμικού. Οι 3801 αρχίζουν να ωριμάζουν.
Μου φαίνεται δεν ξαναπαίρνω φρέσκο δέκτη, μόλις κυκλοφορήσει. Θα περιμένω πρώτα μερικούς μήνες να δω αν βγει λογισμικό. Αρκετά με τις εταιρίες που μου δίνουν ένα δέκτη που αν έχει ένα προβληματάκι, θα πρέπει να αγοράσω το επόμενο μοντέλο για να το λύσω.