Προστέθηκε ραδιόφωνο (deutero).Πάντως νέο κανάλι δεν βρήκε, και δεν είδα και καμία αλλαγή στα υπάρχοντα κανάλια.
Δεν το ξέρουμε αυτό με τον θόρυβο. Όσοι είχαν πρόβλημα το είπαν για να βρουν λύση. Πόσοι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά δεν έχουν ασχοληθεί για να το γράψουν; Συνήθως αυτός που έχει πρόβλημα ασχολείται. Επίσης πόσοι έχουν τον δέκτη και δεν είναι καν μέλη του forum, και δεν έχουν πρόβλημα, οπότε δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου; Δηλαδή μπορεί αντίθετα, να είναι μικρός ο αριθμός αυτών που έχουν πρόβλημα, αλλά να κάνουν περισσότερη "φασαρία" από αυτούς που έχουν, και δικαιολογημένα βέβαια αφού ψάχνουν λύση για το πρόβλημα. Ο δέκτης κάποτε πουλιόνταν σαν τρελός, οπότε μπορεί απλά να πρόκειται για μία ελαττωματική παρτίδα από όσες έχουν έρθει.Το πρόβλημα με το τσίριγμα το έχει η πλειοψηφία των κατόχων του δέκτη, οπότε είσαι από τους λίγους τυχερούς.
Προστέθηκε ραδιόφωνο (deutero).
Δεν ξέρω αν είναι τόσο μικρό το κακό. Σήμερα το απόγευμα μου ξαναέβγαλε το παράθυρο. Πάτησα απλά ακύρωση, αλλά μετά από λίγο μου το ξαναέβγαλε! Έτσι και αλλιώς ξαναέκανα σάρωση όπως την έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα, γιατί πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις έχω περιέργεια τι έχει αλλάξει. Αλλά ελπίζω να μην συνεχιστεί για πολύ αυτό το βιολί.Δεν είχε εμφανισθεί σε εμένα με την 1.0.8 αλλά εχθές είχα κλήση βοήθειας από την μητέρα μου και το είδα.
Όπως είπε και ο tolias, μικρό το κακό -ή μάλλον καθόλου κακό-, είναι ουσιαστικά ένα ενημερωτικό μήνυμα.
Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι ο Crystal Audio Crystal-HD είναι καλύτερος δέκτης. Το λογισμικό του Α2 είναι πολύ πιο βελτιωμένο, ενώ του Crystal-HD φαίνεται ότι είναι ακόμα το βασικό, και από ότι φαίνεται έχει μερικά θέματα ακόμα. Βέβαια υπάρχει το θέμα του βουητού στον Α2, αλλά δεν είναι γενικό φαινόμενο, και δεν είναι σίγουρο ότι το έχουν όλοι οι Α2. Ο Crystal-HD ίσως γίνει καλός στο μέλλον, αν έρθει καμία αναβάθμιση, που μάλλον θα έρθει από την Crystal Audio που έχει καλή υποστήριξη σε λογισμικά.Μπα, κάποιο λάθος στο σύστημά τους θα ήταν. "Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο" λέει τώρα.
Και καλύτερα, ο Crystal-HD είναι ελαφρώς ακριβότερος αλλά πολύ καλύτερος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.