Οκ, πλησιάζει η ώρα... αποφάσισα τα εξής.
Κουτί, Silverstone Grandia GD01MX Silver.
Motherboard, Asus P5W DH Deluxe
CPU, Intel Core 2 Duo 6750
CPU Cooler, Zalman LED 9500
VGA, MSI RX2600XT, silent passive cooling, 256MB, όχι 512.
PSU Be Quiet BQT P6 PRO-530W. Αυτό με προβληματίζει λίγο, κάπου διάβασα ότι τροφοδοτικά modular (με αποσπώμενα καλώδια), λόγω μεγέθους βυσμάτων, ίσως προκαλέσουν πρόβλημα στην τοποθέτηση σκληρών δίσκων στο Silverstone.
Κάπου εδώ, χρειάζομαι λίγες συμβουλές...
RAM, 1GB, δεν έχω ιδέα, τι μάρκα/τύπο προτείνετε;
Σκληρός: Ξεχωρίζει τελικά κάποια μάρκα/μοντέλο για ησυχία-αξιοπιστία;
Πληκτρολόγιο-mouse: Τί παίζει εδώ; Δε μ' ενδιαφέρει τίποτα εξωτικό, απλά να λειτουργούν σωστά και αξιόπιστα. Δε θα' θελα remote, προτιμώ το mouse αφού πρόκειται για pc (αν και θέλω να κάνω pause σαν άνθρωπος...). To Logitech MX Air φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά μάλλον υποστηρίζει λίγες, συγκεκριμένες εφαρμογές οπότε και πιθανόν απορρίπτεται..;
Επίσης δε γνωρίζω, αν και τι είδους επιπλέον fan θα χρειαστώ.
Thanks
Κουτί, Silverstone Grandia GD01MX Silver.
Motherboard, Asus P5W DH Deluxe
CPU, Intel Core 2 Duo 6750
CPU Cooler, Zalman LED 9500
VGA, MSI RX2600XT, silent passive cooling, 256MB, όχι 512.
PSU Be Quiet BQT P6 PRO-530W. Αυτό με προβληματίζει λίγο, κάπου διάβασα ότι τροφοδοτικά modular (με αποσπώμενα καλώδια), λόγω μεγέθους βυσμάτων, ίσως προκαλέσουν πρόβλημα στην τοποθέτηση σκληρών δίσκων στο Silverstone.
Κάπου εδώ, χρειάζομαι λίγες συμβουλές...
RAM, 1GB, δεν έχω ιδέα, τι μάρκα/τύπο προτείνετε;
Σκληρός: Ξεχωρίζει τελικά κάποια μάρκα/μοντέλο για ησυχία-αξιοπιστία;
Πληκτρολόγιο-mouse: Τί παίζει εδώ; Δε μ' ενδιαφέρει τίποτα εξωτικό, απλά να λειτουργούν σωστά και αξιόπιστα. Δε θα' θελα remote, προτιμώ το mouse αφού πρόκειται για pc (αν και θέλω να κάνω pause σαν άνθρωπος...). To Logitech MX Air φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά μάλλον υποστηρίζει λίγες, συγκεκριμένες εφαρμογές οπότε και πιθανόν απορρίπτεται..;
Επίσης δε γνωρίζω, αν και τι είδους επιπλέον fan θα χρειαστώ.
Thanks