Stergito
Μέλος Σωματείου
Εγώ έχω για mat το harmo-nicer της Clearaudio, που είναι σαν δίσκος βινυλίου και είναι σχεδιασμένο για ακρυλικά πλατώ. Άμα είναι ανακοίνωσε αποτελέσματα όταν δοκιμάσεις.
Εγώ έχω για mat το harmo-nicer της Clearaudio, που είναι σαν δίσκος βινυλίου και είναι σχεδιασμένο για ακρυλικά πλατώ. Άμα είναι ανακοίνωσε αποτελέσματα όταν δοκιμάσεις.
Παναγιώτη, το έχω σκεφτεί, αλλά το κόστος του αλουμινίου σαν υλικό είναι στα λεφτά που λες... από κει και πέρα θέλει να βγάλει ο τόρνος το κατιτίς του, να βγάλει ο σχεδιαστής και ενδεχομένος και ο μεταπωλητής... (το φινίρισμα που το πας?) αν προσθέσουμε φπα... αστα να πάνε φτάνουμε στο χιλιάρικο...
Επίσης αν έχεις διαβάσει στο Linn forum οι ηχητικές διαφορές είναι μεγάλες ανάλογα με τον σχεδιασμό του κάθε υποσασί...εκεί βγάζουν χειρότερο το Greenstreet και το Cetech.
Απότι λενε το Rubikon είναι το πλησιέστερο στο Keel... αν παρατηρήσει προσεκτικά ο σχεδιασμός του δεν είναι απλά φτιάξαμε ένα κοματι αλουμίνιο...
Το υποσασί δεν έχει νόημα αν δεν έχει ενσωματωμένο armboard είτε μονοκόμματο είτε με βίδες που μπορούν να σφίξουν καλά, οπότε το φινίρισμα έχει να κάνει με το armboard και κατά την άποψη μου πρέπει να είναι καλό.
Αν μπορείς να κατασκευάσεις σασί/armboard με καλό φινίρισμα απο αλουμίνιο στα λεφτά που λες... να με υπολογίζεις τον πρώτο σου πελάτη...:award:
CNC βρίσκουμε, εσύ είσαι σίγουρος για τον σχεδιασμό ώστε να λειτουργεί σε συνέργεια?
Απ ότι διαβάζω το κάθε ένα παίζει αλλιώς... το δικό σου θα το σχεδιάσεις άπαξ ή θα κάνεις δοκιμαστικές βερσιόν... και για το R&D σου δεν θα θες να πληρωθείς? ή έχεις ήδη το design?
Απλά εκφράζω κάποιες απορίες, γιατί σε βλέπω πολύ σίγουρο.
Προδότη!!!
Εγώ πάντως εδώ και μερικές μέρες που έβαλα έναν Ekos επάνω δεν το δίνω με τίποτα...![]()
Εχθές που ξεμοντάρισα το Sondek μου και το έφερα στην "μαμά" κατάσταση 100% όπως το είχα αγοράσει, για να το πουλήσω...
Λέω,... δεν δεν κοιτάω να δω αν οι τρύπες του Inspire subchassis έχουν κάποια διαφορά ως προς το αυθεντικό υποσασί όπως αναφέρθηκε από ένα μέλος εδώ...
Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι οι τρύπες ταιριάζουν (συμπίπτουν) ακριβώς 1000%...δυστυχώς είναι απολύτως αδύνατη η φωτογράφηση ώστε να είναι όλες οι τρύπες ακριβώς από επάνω.
Σας το αναφέρω όχι διότι έχω τα πράγματα αυτά προς πώληση (ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πουλήσω εδώ και αν θέλετε αποσύρω και την αγγελία...)...αλλά για να μην πλανάται η εντύπωση που δημιουργήθηκε σε προηγούμενα ποστ.
Και για να ενημερωθούν ορισμένα μέλη που "κατάλαβαν" και ζήτησαν "ενημέρωση"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.