Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να εγκαταστήσω τα yellow dog.Κατέβασα την 5.0.2 απ'το επίσημο mirror και πάλι τα ίδια μου γράφει .Μήπως στο KBOOT πρέπει να γράψω κάτι για να γίνει η εγκατάσταση?

Όχι,αν σου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.
Κατέβασε την 5.0.1 και ξανά προσπάθησε ή άλλαξε το πληκτρολόγιο μήπως και δεν το υποστηρίζει.

Yellow dog Linux 5.0.1 διότι με το Ubuntu θα πάθεις πολύ χειρότερα.

θα δοκιμάσω και την 5.0.1. Το πληκτρολόγιο εφόσον κινεί τα μενού το υποστηρίζει έτσι δεν είναι?(microsoft είναι) Το otheros είναι κοινό για όλα έτσι? δεν υπάρχει για 5.0.1 ή 5.0.2 διαφορετικό,τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν έχω το πρόβλημα απ'αυτό.

Γεια σας παιδια.

Ειναι το πρωτο μου μηνυμα.
Με τις χρησημες οδηγιες του forum καταφερα και εγκατεστησα το YDL 5.01. Tο μονο μου προβλημα ειναι το wireless. Aκολουθησα τις οδηγιες του επισημου site για την ρυθμηση του network, δειχνει να ειναι ολα Ok, αλλα οταν τρεχω το firefox μου βγαζει το γνωστο "SERVER NOT FOUND"
Το router μου ειναι το USR 9108.
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την ασφαλεια δικτυου(WPA-WEP).
Υπάρχει λυση?

Ευχαριστω
Γιωργος

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. βρισκει το ethernet adaptor αλλα wireless δεν πιανει και βγαζει το server not found.. κατι διαβασα σε ενα forum για update . ισχυει ?

Epitelous egatesthsa to YDL 5.0.2 me sindesh wireless :BDGBGDB55:
An kai pantelos asxetos me linux, akolouthontas EPAKRIVOS tis odigies apo to site tis terrasoftsolutions, ta katafera kai sas grafo meso PS3 wirelessly.
To mono provlima opos katalavenete einai oti den exo vrei akoma pos na grafo ellinika giafto zito sygnvmi gia ta greeklish( pou tha paei, tha to vro kai ayto , ektos kai an mporei kapios na me voithisi).
PROSOXI !!!!! An exete encryption WEP otan vazete to hex key na valete mprosta 0x kai meta to hex key diladi 0xXXXXXXXXXXXXXXXX ( prosoxi sta kefalea kai mikra giati px o dikos mou router LEVEL ONE thelei to key epakrivos)

Kali epitixia
koukoulis

καλησπερα σε ολους.Κανω εγκατασταση το ubuntu 7.10 kai sto 82% μου λεει μη εγκυρος καθρεπτης αρχειοθηκης και η εγκατασταση δεν συνεχιζει.μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.

καλησπερα σε ολους.Κανω εγκατασταση το ubuntu 7.10 kai sto 82% μου λεει μη εγκυρος καθρεπτης αρχειοθηκης και η εγκατασταση δεν συνεχιζει.μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.

Καλωσόρισες... :ernaehrung004:

Λες στο σημείο όπου επιλέγεις πυρήνα,για να συνεχίσει η εγκατάσταση πρέπει να επιλέξεις την εικονική εγκατάσταση στον πυρήνα linux-image-2.6.22-14-cell.

εγινε η εγκατασταση του ubuntu 7.10 με το desktop cd με το alternate δεν τα καταφερα.τωρα στο network manager δεν εχει wireless conection παρα μονο wired k modem.εκανα upgrade με το linux-kernel-2.6.23-rc7_tools package http://www.psubuntu.com/forum/viewtopic.php?t=965 αλλα οταν κανω restart κολαει στο kboot.μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!

παιδιά , ΠΟΙΟ linux στο PS3 για να παίζουμε καμια ταινια / μουσική? Ποιο είναι πιο δυνατό δηλαδή σε media?

αλλα οταν κανω restart κολαει στο kboot.μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!

Τι εννοείς, σε βγάζει στο kboot πατάς enter και παγώνει...?
Για πες μου, που ακριβώς κολλάει να σε βοηθήσω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ Η ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ?

aytos o tropos me to linux-kernel-2.6.23-rc7_tools package poy prospatho na energopiso wireless conection einai sostos;;;;

ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ BLUE-RAY KAI ME ENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΘ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.