Aυτό κάνω john όπως το κατεβάζω το περνάω, δείχνει ότι ξεκινάει καλά αλλά στη συνέχεια βγάζει το ppc64 not found και το δέχνει συνεχόμενα kboot και επαναλαμβάνεται.βγάζει συνεχόμενα αυτό δε δείχνει να υπάρχει πρόοδος.(σε ζάλισα λίγο)πατάω boot-game-os και βγαίνω δεν το αφήνω.Μάλλον θα με τρελάνεις εσύ...:BDBDG54:
Λοιπών, όταν κατεβάσεις το YDL, είναι σε αρχείο ISO.
Αυτό το ISO το βάζεις να το γράψει μέσω Nero (δεν το κάνεις extract).
ok θα το ξανακοιτάξω σ'ευχαριστώ πολύ.Θα σου δώσω μια συμβουλή ακόμα.
Κάνεις ένα format το PS3,ξανά γράφεις το ISO(YDL) όπως λέει εδώ και ξανά κάνεις όλα τα βήματα ένα,ένα με την σειρά(ακολούθησε τον οδηγό μου,για να ξέρω και εγώ που μπορεί να στραβώσει).
Καλή τύχη.
(Πριν κάνεις τα παραπάνω,δανείσου από έναν φίλο σου ένα διαφορετικό USB πληκτρολόγιο,mouse και testare)
Θα σου δώσω μια συμβουλή ακόμα.
Κάνεις ένα format το PS3,ξανά γράφεις το ISO(YDL) όπως λέει εδώ και ξανά κάνεις όλα τα βήματα ένα,ένα με την σειρά(ακολούθησε τον οδηγό μου,για να ξέρω και εγώ που μπορεί να στραβώσει).
Καλή τύχη.
(Πριν κάνεις τα παραπάνω,δανείσου από έναν φίλο σου ένα διαφορετικό USB πληκτρολόγιο,mouse και testare)
ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ BLUE-RAY KAI ME ENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΘ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Επιτέλους τα εγκατέστησα!!! Στο ίντερνετ δεν μπορώ να μπώ όμως,το προσπαθώ.
Βρε παιδια εφαγα κι εγω αρκετες ωρες με αυτη την ιστορια.
Εβαλα ολες τις διανομες και ολες τις εκδοσεις και τι καταλαβα;
Υπαρχει καποιος λογος;;;;;;
Έχεις ένα νόμιμο,σταθερό λογισμικό.
Απολύτως κανένας λόγος δηλαδή!!!![]()
Tο pc με usb και φυσικά το ps3 στο Εthernet(στο ίδιο router τα έχω και τα δύο)Μπράβο αγόρι μου!:Banane0:
Πες μου πως έχεις σύνδεση το router με το PC,USB ή Ethernet...?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.