Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα YDL ούτε 5.0.1 ούτε 5.0.2 κάνω κάτι λάθος.Έβαλα και το otheros.Κατέβασα απο επίσημο mirror.Πρέπει να κάνω "extract here"το winrar? Αν "ναι"εμφανίζονται πολλοί φάκελοι.Πρέπει κάποιους συγκεκριμένους να '"κάψω" ή όλους μαζί.Προσπαθώ εδώ και μέρες.Αν μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μάλλον θα με τρελάνεις εσύ...:BDBDG54:

Λοιπών, όταν κατεβάσεις το YDL, είναι σε αρχείο ISO.
Αυτό το ISO το βάζεις να το γράψει μέσω Nero (δεν το κάνεις extract).

Μάλλον θα με τρελάνεις εσύ...:BDBDG54:

Λοιπών, όταν κατεβάσεις το YDL, είναι σε αρχείο ISO.
Αυτό το ISO το βάζεις να το γράψει μέσω Nero (δεν το κάνεις extract).
Aυτό κάνω john όπως το κατεβάζω το περνάω, δείχνει ότι ξεκινάει καλά αλλά στη συνέχεια βγάζει το ppc64 not found και το δέχνει συνεχόμενα kboot και επαναλαμβάνεται.βγάζει συνεχόμενα αυτό δε δείχνει να υπάρχει πρόοδος.(σε ζάλισα λίγο)πατάω boot-game-os και βγαίνω δεν το αφήνω.

Θα σου δώσω μια συμβουλή ακόμα.

Κάνεις ένα format το PS3,ξανά γράφεις το ISO(YDL) όπως λέει εδώ και ξανά κάνεις όλα τα βήματα ένα,ένα με την σειρά(ακολούθησε τον οδηγό μου,για να ξέρω και εγώ που μπορεί να στραβώσει).

Καλή τύχη.

(Πριν κάνεις τα παραπάνω,δανείσου από έναν φίλο σου ένα διαφορετικό USB πληκτρολόγιο,mouse και testare)

Last edited:

Κάνεις ένα format το PS3,ξανά γράφεις το ISO(YDL) όπως λέει εδώ και ξανά κάνεις όλα τα βήματα ένα,ένα με την σειρά(ακολούθησε τον οδηγό μου,για να ξέρω και εγώ που μπορεί να στραβώσει).

Καλή τύχη.

(Πριν κάνεις τα παραπάνω,δανείσου από έναν φίλο σου ένα διαφορετικό USB πληκτρολόγιο,mouse και testare)
ok θα το ξανακοιτάξω σ'ευχαριστώ πολύ.

Καλή τύχη.

Επιτέλους τα εγκατέστησα!!! δεν άνοιγα το rar αυτό ήταν το λάθος.Στο ίντερνετ δεν μπορώ να μπώ όμως,το προσπαθώ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ BLUE-RAY KAI ME ENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΘ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Μπορεις να μου στειλεις pm πως το εκανες; Αν δεν θες να το πεις εδω στο post βεβαια

Terra Soft Releases YDL v6.0 for Apple PowerPC, Sony PS3, IBM System P

H απάντηση του Yellow Dog Linux με την έκδοση v6.0 . :SFGSFGSF:

Yellow Dog Linux v6.0 supports:
- Sony PS3.
- Apple PowerPC G4, G5.
- IBM System p (JS2x, 510, 520, 540).
- 802.11b Airport auto-configuration; Extreme with configuration.
- Audio on all tested machines.
- Sony PS3 Sixaxis game controller.
- Cell phone internet connections with configuration.

Yellow Dog Linux v6.0 key features:
- E17 & Gnome installed by default, KDE included.
- Gnash, the Flash work-alike.
- Ekiga VoIP, Pidgin IM/IRC, and Fluendo codec installer.
- kernel v2.6.23, gcc v4.1.1, gblic v2.5, and Eclipse v3.2.2
- The only Linux distribution to include by default Cell SDK v3.0.
- IBM iRT (interactive raytrace) demo available via YDL.net Enhanced.

For more information, visit www.terrasoftsolutions.com

Βρε παιδια εφαγα κι εγω αρκετες ωρες με αυτη την ιστορια.
Εβαλα ολες τις διανομες και ολες τις εκδοσεις και τι καταλαβα;
Υπαρχει καποιος λογος;;;;;;

Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Βρε παιδια εφαγα κι εγω αρκετες ωρες με αυτη την ιστορια.
Εβαλα ολες τις διανομες και ολες τις εκδοσεις και τι καταλαβα;
Υπαρχει καποιος λογος;;;;;;

Έχεις ένα νόμιμο,σταθερό λογισμικό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Απολύτως κανένας λόγος δηλαδή!!! :flipout:

Στην ουσια μεσα απο τα linux μπορεις να παιξεις πολλες μορφες διαφορετικων media αρχειων οποτε εχεις ενα ωραιο media center για το σαλονι σου που παιζει mkv h264 και αλλα format που δεν υποστηριζονται ακομα απο καμια "feta" για το σαλονι σου. :music-smiley-005:

Ρε παιδιά τελικά παίζει ή δεν παίζει mkv; άλλοι λένε παίζει κι άλλοι όχι.Κι αν παίζει με ποιο player που να εμφανίζει υπότιτλους πχ KMplayer στα windows και με codec τι γίνεται; και απ'ότι ξέρω δεν παίζει αρχεία πάνω από 4g.Για πείτε μου κάτι που ισχύει σίγουρα.Ευχαριστώ