Aφού τώρα έχεις Ubuntu,λογικά θα μπορείς να κάνεις upgrade αλλά θα συνιστούσα μια νέα εγκατάσταση.
Aφού τώρα έχεις Ubuntu,λογικά θα μπορείς να κάνεις upgrade αλλά θα συνιστούσα μια νέα εγκατάσταση.
Καλωσόρισες...:ernaehrung004:
Το Ubuntu υποστηρίζει HDMI σύνδεση,για δοκίμασε από το Kboot promt screen και δώσε την εντολή...μετά κάνεις restart.Code:install video=ps3fb:mode:133
Τώρα για το ποιο λειτουργικό θα ξεκινάει πρώτο, είναι καθαρά η εντολή που δίνεις (boot-game-os) or (Other OS) την τελευταία φορά μετά το restart.
Tελικά προτείνεις να βαλουμε το YDL v6.0?
Θα αποφυγουμε τα προβλήματα με το ubuntu όπως για πχ οτι στο network settings δεν ύπαρχει η δυνατοτητα wireless?
Σε ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου, αλλά οσο αφορά την ανάλυση της οθόνης εκανα αυτό πουμου είπες αλλά μου έβγαλε : missing destination file operand
TΙ Κανουμε τώρα?
Να δούμε τα mkv θα τα τρέχει; κανονικά τουλάχιστον
To YDL v6.0 θα είναι πιο σταθερό και αξιόπιστο. Δεν θα αντιμετωπίσεις τόσα προβλήματα όπου έχει το Ubuntu στο PS3 και υποστηρίζει wifi αλλά είναι μια άλλη ιστορία μέχρι να το βάλεις.
Βασικά, δεν είναι για αρχάριους και θέλει δουλειά για να το setάρης.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αλλά αν θέλεις την αλήθεια απογοητεύτηκα λίγο από το ubuntu.
Σε ευχαριστώ ούτως η άλλως.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Δες στο αντίστοιχο thread.To πρόγραμμα PS3Portal τελικά πως γίνεται να λειτουργήσει γιατι μου φαίνεται πολύ χρήσιμο,διάβασα τις οδηγίες που έχεις γράψει αλλά, τίποτα.Εχω router,και εχω επιτρέψει απο το firewall την επικοινωνία.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PS3 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ SUPER ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο INTERNET EXPLORER ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ .(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ CODEPAGES).
ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ LINUX ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ EXPLORER Ή ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PS3 ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ INTERNET EXPLORER .
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.
THANX.
από εδω αρκετά γρήγορα (100-150kb/sec)
apo pou to katevases file mou;
kai pou to apothikeuses?
YLD 6.0 dvd βρίσκεται ήδη μέσα στο PS3 και περιμένει εγκατάσταση το βραδάκι. :Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.