Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Aφού τώρα έχεις Ubuntu,λογικά θα μπορείς να κάνεις upgrade αλλά θα συνιστούσα μια νέα εγκατάσταση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Καλωσόρισες...:ernaehrung004:

Το Ubuntu υποστηρίζει HDMI σύνδεση,για δοκίμασε από το Kboot promt screen και δώσε την εντολή
Code:
install video=ps3fb:mode:133
...μετά κάνεις restart.

Τώρα για το ποιο λειτουργικό θα ξεκινάει πρώτο, είναι καθαρά η εντολή που δίνεις (boot-game-os) or (Other OS) την τελευταία φορά μετά το restart.

Σε ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου, αλλά οσο αφορά την ανάλυση της οθόνης εκανα αυτό πουμου είπες αλλά μου έβγαλε : missing destination file operand
TΙ Κανουμε τώρα?

Tελικά προτείνεις να βαλουμε το YDL v6.0?
Θα αποφυγουμε τα προβλήματα με το ubuntu όπως για πχ οτι στο network settings δεν ύπαρχει η δυνατοτητα wireless?

Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Tελικά προτείνεις να βαλουμε το YDL v6.0?
Θα αποφυγουμε τα προβλήματα με το ubuntu όπως για πχ οτι στο network settings δεν ύπαρχει η δυνατοτητα wireless?

To YDL v6.0 θα είναι πιο σταθερό και αξιόπιστο. Δεν θα αντιμετωπίσεις τόσα προβλήματα όπου έχει το Ubuntu στο PS3 και υποστηρίζει wifi αλλά είναι μια άλλη ιστορία μέχρι να το βάλεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Σε ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου, αλλά οσο αφορά την ανάλυση της οθόνης εκανα αυτό πουμου είπες αλλά μου έβγαλε : missing destination file operand
TΙ Κανουμε τώρα?

Αν θες να το ψάξεις δες εδώ: HowTo: Fullscreen on a 1080p HDTV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

To YDL v6.0 θα είναι πιο σταθερό και αξιόπιστο. Δεν θα αντιμετωπίσεις τόσα προβλήματα όπου έχει το Ubuntu στο PS3 και υποστηρίζει wifi αλλά είναι μια άλλη ιστορία μέχρι να το βάλεις.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αλλά αν θέλεις την αληθεια απογοητευτηκα λίγο απο το ubuntu.
To προγραμμα [FONT='Times New Roman','serif']PS3Portal τελικά πως γίνεται να λειτουργήσει γιατι μου φαίνεται πολύ χρήσιμο,διάβασα τις οδηγίες που έχεις γράψει αλλά, τίποτα.[/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']Εχω router ,και εχω επιτρέψει απο το firewall την επικοινωνία.[/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']Σε ευχαριστώ ουτως η αλλως.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:[/FONT]

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αλλά αν θέλεις την αλήθεια απογοητεύτηκα λίγο από το ubuntu.
Σε ευχαριστώ ούτως η άλλως.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Βασικά, δεν είναι για αρχάριους και θέλει δουλειά για να το setάρης.

To πρόγραμμα PS3Portal τελικά πως γίνεται να λειτουργήσει γιατι μου φαίνεται πολύ χρήσιμο,διάβασα τις οδηγίες που έχεις γράψει αλλά, τίποτα.Εχω router,και εχω επιτρέψει απο το firewall την επικοινωνία.
Δες στο αντίστοιχο thread.

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PS3 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ SUPER ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο INTERNET EXPLORER ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ .(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ CODEPAGES).
ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ LINUX ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ EXPLORER Ή ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PS3 ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ INTERNET EXPLORER .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.

THANX.

YLD 6.0 dvd βρίσκεται ήδη μέσα στο PS3 και περιμένει εγκατάσταση το βραδάκι. :Banane0:

sfortis μήπως το κατέβασες από εδώ...?
Διότι το δίνουν λίγοι και δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες, έχω δει έως 25kb/sec.

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PS3 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ SUPER ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο INTERNET EXPLORER ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ .(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ CODEPAGES).
ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ LINUX ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ EXPLORER Ή ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PS3 ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ INTERNET EXPLORER .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.

THANX.

Καλορίζικο,το "θηρίο" σου από America:ernaehrung004:

Αναβάθμιση στον browser δεν γίνετε να κάνεις,δεν έχεις πρόβλημα γιατί είναι αμερικάνικο,είναι κοινό πρόβλημα. Μονό αν βάλεις Linux θα έχεις έναν περιποιημένο browser με την υποστηρίξει ελληνικών.

(Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις) Φιλικά!

από το pc μου με μtorrent!

Στα free torrents, πάντα δίνω σχεδόν όλο το upload (1mbit) ,οπότε παίρνω και γρήγορα pieces από τους άλλους.