Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Θα το εγκαταστήσεις όπως και τις προηγούμενες εκδόσεις του Yellow Dog. Χρειάζεσαι το DVD(YDLv6.0),το "otheros.bld",για την εγκατάσταση χρειάζεσαι USB πληκτρολόγιό και mouse, μετά όχι.

Καλή τύχη!

Ελληνικά υποστηρίζει το YDL 6.0 ? απο το DVD ή χρειαζεται καποιο πακέτο ?
Επίσης υπάρχει κάποιο repository που μπορούμε να καταβάσουμε πακέτα για το ydl ?

Υποστηρίζει Ελληνικά,η εγκατάσταση γίνετε από το DVD, ότι άλλο θες υπάρχει στο Yellow Dog Linux Mirrors.

Οποιο και να κατεβασω κανει για το ps3? Μπορεις να δοσεις συγκεκριμενη διευθυνση ποιο να κατεβασω?

Ξερει καποιος να βοηθησει ? το εχω κατεβασει 3 φορες και το εκανα copy se dvd
εκανα φορματ το ps3 εβαλα το otheros.bld μετα κανω επανεκινηση εβαλα το ποντικι και πληκτρολογιο βαζω και το dvd ξεκιναει με τους 2 πιγκουινους κανειι ελεγχους και μετα δεν προχοραει παεισ το kboot και μαλλον δειχνει σαν κατι να λειπει .... μηπως δεν κατεβαζω το σωστο αρχειο? κοντα στα 3800μβ ηταν....

Περίμενε, τι κάνεις? θα μας τρελάνεις?

Θα κατεβάσεις από εδώ το yellowdog-6.0-DVD_20080207.iso στα 3.7G.
Για την υπόλοιπη διαδικασία ρίξε μια ματιά στον οδηγό εγκατάστασης,στην πρώτη σελίδα.

Φιλε το εχω κατεβασει το αρχειο εκανα αυτα που λεει το αρχειο ΑΛΛΑ μου βγαζεισ την οθονη αυτο στην φωτο...

Attachments

• P1010088.jpg
    P1010088.jpg
    103.8 KB · Views: 29
Τον οδηγό δεν ξέρω κατά πόσο τον έχεις διαβάσει,ας υποθέσουμε ότι το έκανες.

Το ISO αρχείο όπου κατέβασες πρέπει να το κάνεις Burn image σε χαμηλή ταχύτητα,σου προτείνω x4. Το error είναι διότι δεν έχει "κάψει" σωστά το αρχείο.

Αν δεν μπορείς μέσω nero να κάψεις σωστά το αρχείο ακολούθησε αυτήν την διαδικασία από εδώ: BurningIsoHowto

Καλή τύχη!

Ελα φιλε δεν ειναι δυνατον εχω καψει 5 dvd τπτ τα ιδια και τα ιδια..... Μηπως εχει προβλημα το αρχειο?

Ελα φιλε δεν ειναι δυνατον εχω καψει 5 dvd τπτ τα ιδια και τα ιδια..... Μηπως εχει προβλημα το αρχειο?

Είχα παρόμοιο πρόβλημα.Αυτό που κατέβασες κάντο extract και αυτά που θα βγουν(ΦΆΚΕΛΟΙ) γράψτα σε dvd.Εσύ όπως το κατέβασες προσπαθείς να το γράψεις.Ανοίγεις το rar πρώτα.

εχω εγκαταστασει τα Y.D.L. 6.0 και εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο.τον βλεπει αλλα οταν παω να ανοιξω τον φακελο μου λεει The volume uses the ntfs file system which is not supported by your system.καμια ιδεα;;;

εχω εγκαταστασει τα Y.D.L. 6.0 και εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο.τον βλεπει αλλα οταν παω να ανοιξω τον φακελο μου λεει The volume uses the ntfs file system which is not supported by your system.καμια ιδεα;;;

Δώσε μας μερικές πληροφορίες,ποίος είναι ο "σκληρός" και πως είναι formaρισμένος(Fat32 ή NTSC)...?

Αυτο που κατεβαζεις δεν ειναι rar ειναι iso αρχειο και το κανεις burn κατευθειαν.

Αυτο που κατεβαζεις δεν ειναι rar ειναι iso αρχειο και το κανεις burn κατευθειαν.

Τελικά έβγαλες άκρη με την εγκατάσταση...?

Αν ακόμα έχεις προβλήματα πες μου την διαδικασία οπου ακολουθείς για να "καψεις" το ISO,για να σε βοηθήσω,κατά 90% αυτό είναι το πρόβλημα.

Εμένα κατευθείαν(iso) μου έβγαζε ό,τι και σ'εσένα(το ίδιο μήνυμα).Το άνοιξα και το ''έκαψα'' και όλα ok.Για περισσότερα ξέρει ο john είναι αρχηγός σ'αυτά.