Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα σε τηλεόραση που αγόρασα πριν μια εβδομάδα περίπου. Καθυστερεί η εικόνα σε σχέση με τον ήχο στα κανάλια της digea. Aπό εξωτερική πηγή που δοκίμασα χτες δεν παρατήρησα πρόβλημα. Το firmware είναι ενημερωμένο. Ψάχνω τις ρυθμίσεις αλλά δε βλέπω κάτι σχετικό. Το πρόβλημα δεν είναι συγκεκριμένο, άλλες φορές είναι πιο έντονο, άλλες φορές λιγότερο, σπανιότερα είναι σωστό, ενώ φαίνεται σε κάποια κανάλια να παρουσιάζεται πιο συχνά και πιο έντονα από άλλα. Είναι απαράδεκτο για καινούργια τηλεόραση να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Έστειλα email στη samsung αλλά με αγνοήσαν. Φοβάμαι οτι έχω πέσει σε προβληματική τηλεόραση και άντε να δω πως θα ξεμπλέξω τώρα με το media markt. Δε ξέρω και ποιοι είναι οι όροι και οι κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις. Κρίμα γιατί κατά τ' άλλα είναι εξαιρετική τηλεόραση. Μακάρι να υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί γιατί δεν μπορώ να νοιώθω οτι βλέπω μεταγλωττισμένο πρόγραμμα όποτε ανοίγω την τηλεόραση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
Έχω αγοράσει και μια samsung 50H6400 και φοβάμαι τι θα μου τύχει και εκεί με τη samsung!!!
Έχω αγοράσει και μια samsung 50H6400 και φοβάμαι τι θα μου τύχει και εκεί με τη samsung!!!