ναι δοκίμασα αλλά πάει χειρότερα. σα βάση έχω το κανάλι Sky Atlantic + 1 αλλά η δέσμη μου κάνει πολλά κόλπα
δηλαδή ακόμα και αν εχω μέγιστο σε αυτό ή σε κάποιο από τα sky atlantic HD & sky news HD αυτό δε σημαίνει ότι πχ θα βλέπω το channel 5 HD & Sky movies premiere HD !! (ενώ σύμφωνα με το kingofsat είναι στην ίδια δέσμη του 2Ε)
το ψάχνω συνέχεια όμως!
Μπα, δεν παίζει αυτό.Παίζει να τρώει παρεμβολή απο γειτονικό δορυφόρο, δε το χω τσεκάρει.
Σήμερα τοποθέτησα μπράτσο - επέκταση ώστε να βγει ακόμα πιο έξω το πιάτο και η βελτίωση στο σήμα ήταν θεαματική τόσο στο κεντρικό όσο και στους παρακεντρους δορυφόρους !!τελικά το βρήκα το πρόβλημα!!
ύστερα από μέρες σκέψης μου ήρθε η ιδέα να κατεβάσω λίγο το πιάτο και πραγματικά το σήμα ανέβηκε!!
μου έκοβε τη "θέα" η πάνω βεράντα με αποτέλεσμα να κόβεται αρκετό σήμα !!!!!!!!!!!!
το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να βιδώσω τις βίδες το ξανάχασα!! ακόμα και η παραμικρή απόκλιση μου χαλά τη στόχευση!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.