Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Για αρχή βεβαιώσου ότι μπορείς να κάνεις login εδώ: http://www.mysqueezebox.com/user/login

Στη συνέχεια δες ότι έχεις κάνει αυτά που λέει στις οδηγίες..

εδώ ποιά θέλει?
αυτά που έχω δηλώσει στον πάροχο?
γιατί αυτά υπάρχουν στο sb.
Όταν κάνω reset μου λέει ότι αυτό το sb είναι registered σε μένα κανονικά, δηλαδή αυτά που πρέπει να βάλω και εδώ.

Αρα, τα θέλει και εδώ ή τα έχω ήδη δώσει και κάτι άλλο παίζει...

στο ρεσετ μου βγάζει το account του σπιτιού, δηλαδή της συζύγου.
Αλλο λογαριασμό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχω δηλώσει (δικό μου).

Τα στοιχεια του παροχου δεν εχουν να κανουν σε κατι.
Στο login του squeezebox, βαζεις τα στοιχεια του λογαριασμου που εφτιαξες στο http://www.mysqueezebox.com
Και 2 και 3 να εχεις, μπορουν να μπουν στο ιδιο account.
αν καταλαβα καλα, αυτο ρωταγες??

Τα στοιχεια του παροχου δεν εχουν να κανουν σε κατι.
Στο login του squeezebox, βαζεις τα στοιχεια του λογαριασμου που εφτιαξες στο http://www.mysqueezebox.com
Και 2 και 3 να εχεις, μπορουν να μπουν στο ιδιο account.
αν καταλαβα καλα, αυτο ρωταγες??

αυτό ρωτάω....
αν πχ έχω σπίτι α_κολοκυθόπουλος@μαπα_διαδίκτυο.γρ
και αυτό έχω και στο σκουιζ

μπορω στο μαισκουιζμποξ.κομ να βάλω πχ ομορφο_νικ@τάδε ?

αυτό ρωτάω....
αν πχ έχω σπίτι α_κολοκυθόπουλος@μαπα_διαδίκτυο.γρ
και αυτό έχω και στο σκουιζ

μπορω στο μαισκουιζμποξ.κομ να βάλω πχ ομορφο_νικ@τάδε ?

Οτι εχεις βαλει στο σαιτ τους, πρεπει να βαλεις και στη συσκευη.
Μονο ετσι εχεις τα πλεονεκτηματα της ρυθμισης του μεσω web (favorites κλπ)
Και φυσικα δεν τα χανεις αν του κανεις reset to factory defaults.

Ακριβώς έτσι έχω κάνει και στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά ο χειρισμός μέσω web.

Πάντως μ' αυτά και μ' αυτά μας τσεκάρουν μέχρι και πότε ακούμε μουσική μέχρι και τι σταθμό ακούμε.

Υ.Γ. Με έχει επηρεάσει ο Λιακόπουλος ε; :flipout:

ο χειρισμός μέσω web δουλεύει.
Δεν δουλεύει όμως το ράδιο χωρίς ΗΥ...

Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Πάντως μ' αυτά και μ' αυτά μας τσεκάρουν μέχρι και πότε ακούμε μουσική μέχρι και τι σταθμό ακούμε.

Υ.Γ. Με έχει επηρεάσει ο Λιακόπουλος ε; :flipout:

Δεν το είχα σκεφτεί αλλά έχεις δίκιο, μέχρι και τι έχουμε στην προσωπική μας συλλογή μπορούν να ξέρουν!

Το κυριως προβλημα του ,σε μενα,εντοπιζεται στην εναλλαγη πηγων,αν δηλ θα ειναι το p.c η το mysqueezebox.com.Εκει οταν επιλεξω p.c δεν αλλαζει σε mysqueezbox .com.Πρεπει να κανω επανεκκινηση,και να κλεισω το p.c για να βρει το αλλο.
Ναι, όντως όταν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο pc δεν έχω δει να εμφανίζεται σαν επιλογή το mysqueezebox.com. Γιατί έχω την εντύπωση ότι γίνεται αλλά μας διαφεύγει το πώς; Δεν είναι πολύ λογικό να εξαφανίζεται αυτή η επιλογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Ναι, όντως όταν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο pc δεν έχω δει να εμφανίζεται σαν επιλογή το mysqueezebox.com. Γιατί έχω την εντύπωση ότι γίνεται αλλά μας διαφεύγει το πώς; Δεν είναι πολύ λογικό να εξαφανίζεται αυτή η επιλογή.

Μόλις επιλέξετε έναν ιντερνετικό σταθμό βγάζει επιλογή και ρωτάει Switch Library και με επιβεβαίωση κάνει login στο mysqueezebox.com και παίζει τον σταθμό.

Ετσι τουλάχιστον δουλεύει το squeezebox radio.

To ζητημα Τασο ειναι τι κανει το duet.Σε μενα μια φορα λειτουργησε σωστα η επιλογη αυτη και ξανα οχι.Εχει επισης και μια αλλη ιδιαιτεροτητα.Αν εισαι συνδεδεμενος στο mysquezebox και επιλεξεις στα favorites 10 σταθμους π.χ,οταν το γυρνας στο p.c χανονται αυτα τα favorites,η μαλλον δεν επιλεγονται απο το χειριστηριο που δεν εχει τιποτε σ αυτες τις επιλογες.Πρεπει να ξαναρχισεις απο την αρχη.
Το παροδοξο ειναι οτι οταν το εστειλα ολο το πακετο πισω στην Αγγλια,για αλλαγη,και μου ηρθε καινουργιο σφραγισμενο,μετα την αρχικη εγκατασταση,μου εμφανισε ολα τα παλια favorites που ειχα απο το προηγουμενο

Αν εισαι συνδεδεμενος στο mysquezebox και επιλεξεις στα favorites 10 σταθμους π.χ,οταν το γυρνας στο p.c χανονται αυτα τα favorites,
Πολύ απλά αποθηκεύει άλλα favorites στο mysqueezebox.com και άλλα favorites σε κάθε pc που είναι συνδεδεμένο κατά καιρούς. Αν αποθηκεύσεις ένα favorite στο mysqueezebox.com και μετά το γυρίσεις στο pc, δεν θα τα δεις. Αν το ξαναγυρίσεις στο mysqueezebox.com θα τα δεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Μόλις επιλέξετε έναν ιντερνετικό σταθμό βγάζει επιλογή και ρωτάει Switch Library
Όχι. Αυτό το κάνει μόνο όταν έχεις κλείσει τo pc όπου ήταν συνδεδεμένο. Γενικά δεν το κάνει. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, αν τώρα πάω στο ιντερνετοράδιο, όπως είναι και παίζει, δεν με ρωτάει τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Πολύ απλά αποθηκεύει άλλα favorites στο mysqueezebox.com και άλλα favorites σε κάθε pc που είναι συνδεδεμένο κατά καιρούς. Αν αποθηκεύσεις ένα favorite στο mysqueezebox.com και μετά το γυρίσεις στο pc, δεν θα τα δεις. Αν το ξαναγυρίσεις στο mysqueezebox.com θα τα δεις.

Αυτο το εχω καταλαβει,εκ πειρας,το ζητημα ειναι οτι οταν εισαι μεσω p.c εμφανιζει τα favorites στο p.c αλλα ειναι ανενεργα και απο εκει

Πάντως όλη αυτή η συζήτηση που κάνουμε πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αν το προιον αυτό ήταν ώριμο. Για να υπάρχουν τόσες απορίες και διαφορετικές γνώμες κατά την γνώμη μου πάσχει από παιδικές ασθένειες. Τι στο καλό όλοι ανεγκέφαλοι είμαστε και ταλαιπωρούμαστε; Αυτό βέβαια δεν το κάνει λιγότερο πρωτοποριακό, αλλά καμμιά φορα και τα πρωτοποριακά δεν είναι και εύχρηστα. Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και... λέει μια παροιμία.