Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ώπα, ώπα! Πείτε τα αυτά ρε παιδιά! :)
Τα interconnect είναι οι συνδέσεις, κοινώς τα καλώδια? Πόσο μεγάλα δηλαδή?
Ευχαριστώ!
Εξαρταται απο το ποσο μακρυα θα εχεις τα ηχεια σου απο το touch.Τα Interconect ειναι τα καλωδια με το ασπρο και κοκκινο rca βυσμα. Τα συνδεεις απο το touch στο ενα σου ηχειο αν παρεις τα m-audio στις αντοστοιχες υποδοχες, Και το δευτερο ηχειο συνδεεται πανω στο πρωτο με καλωδιο που θα εχουν τα ηχεια. Οποτε χρειαζεσαι μονο δυο.

Αυτά τα ηχεία http://www.teufelaudio.com/audio-st...ml?PHPSESSID=745c6ae5c279aa059d21abb9347810c7 μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με το Squeezebox ή είναι Μόνο για το Raumfeld

Όταν κάνουμε stream αρχεία Flac απο το pc/laptop εμφανίζει και το εξώφυλλο;
Απο όσα ξέρω τα Flac δεν υποστηρίζουν εξώφυλλα. Απο τα mp3 τα οποία δεν έχουμε βάλει εξώφυλλα τα βρίσκει και τα εμφανίζει στην οθόνη του απο κάποια database;

βρε μανία με τα ράουμφελντ...
βρε κάνουν ένα σκασμό λεφτά...
:violent-smiley-030:

τα εξώφυλα ΟΚ με τα φλακ.
Βάζεις όποιο θες.
Τα μπ3 ανάλογα με το πιό πρόγραμμα ριπάρεις.

βρε μανία με τα ράουμφελντ...
βρε κάνουν ένα σκασμό λεφτά...
:violent-smiley-030:

τα εξώφυλα ΟΚ με τα φλακ.
Βάζεις όποιο θες.
Τα μπ3 ανάλογα με το πιό πρόγραμμα ριπάρεις.
Ναι όντως είναι ακριβά αλλα τι επιλογές υπάρχουν για ενεργά ηχεία και ασύρματα;

Άρα στα μπ3 τα βάζουμε εμείς τα εξώφυλλα πχ με το αιτιουνς
Για τα φλακ υπάρχει το plug in fluke για το iTunes που Παίζει και Flac αλλα απο όσο θυμάμαι δεν περνει εξωφυλλα

αν το κάνεις μανιουαλυ μπορείς απλά στο folder του δίσκου να βάλεις την εικόνα με το όνομα folder.jpg

Ναι όντως είναι ακριβά αλλα τι επιλογές υπάρχουν για ενεργά ηχεία και ασύρματα;

για την ώρα ελάχιστες.
Σε δυό χρόνια θα παίρνεις τέτοια με 150 ευρώ το πολύ.

φιλοι συμφορουμιτες επειδη παρακολουθω το νημα απο την αρχη και επειδη ειμαι ηδη κατοχος και χρηστης λαπ-τοπ +foobar2000+m2tech hiface+v-dac αναρωτιεμαι ποσο καλυτερη μπορει να ειναι η χρηση του squeezebox touch σε σχεση με αυτα που σας ανεφερα ??

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

φιλοι συμφορουμιτες επειδη παρακολουθω το νημα απο την αρχη και επειδη ειμαι ηδη κατοχος και χρηστης λαπ-τοπ +foobar2000+m2tech hiface+v-dac αναρωτιεμαι ποσο καλυτερη μπορει να ειναι η χρηση του squeezebox touch σε σχεση με αυτα που σας ανεφερα ??

πιο εύχρηστη ναι, αλλά καλύτερη????

Αν είναι εφάμιλλη σε ποιότητα τότε μιλάμε για την κορυφή!

Μόνο το m2tech να γλυτώσεις είναι μισό touch!

δεν ξέρω γιά το hiface, αλλά από usb ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω αξιόλογα και απροβλημάτιστα 100%.
Φυσικά δεν συζητάμε γιά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευελιξία του λογισμικού και του interface.

Haralas, εφόσον τελικά αποκτήσεις το Touch, πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον μια σύγκριση :twoguns: μεταξύ των ακόλουθων συνδεσμολογιών:

• Setup #1: laptop >> [USB] >> M2Tech >> [coaxial] >> V-DAC
  • Setup #2: laptop >> [ethernet] >> Touch >> [coaxial] >> V-DAC
  • Setup #3: laptop >> [ethernet] >> Touch >> [USB*] >> M2Tech >> [coaxial] >> V-DAC
* Όπως θα έχεις διαβάσει, η θύρα USB του Touch είναι input. Μπορεί, ωστόσο, να μετατραπεί σε out, με μια σχετικά απλή τροποποίηση του software, η οποία είναι εύκολα αναιρέσιμη και περιγράφεται αναλυτικά εδώ.
Το ερώτημά μου είναι: θα αναγνωρισθεί το M2Tech από το Touch, ώστε να λειτουργήσει το setup 3?
:chinscratch:Πιθανολογώ πως ναι, βασιζόμενος στην απάντηση που πήρα σε σχετικό ερώτημα για το αντίστοιχο (USB-to-SPDIF) Halide Design Bridge (δες εδώ, comments 5 & 6).

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

πιο εύχρηστη ναι, αλλά καλύτερη????

Αν είναι εφάμιλλη σε ποιότητα τότε μιλάμε για την κορυφή!

Μόνο το m2tech να γλυτώσεις είναι μισό touch!

ομως προσεξτε τι μου συμβαινει ενω το συγκεκριμενο μου πακετο οσον αφορα την χρηση του με το κυριως συστημα μου -ενισχ .yamaha as2000-yamaha soavo1 ηχεια, αποδιδει απο αρκετα καλα εως εξαιρετικα ,σαν πηγη ιντερνετικου ραδιοφωνου εχω προβλημα -τοσον ο ενισχ. οσον και τα ηχεια σαν συστημα ειναι απο αρκετα εως πολυ αποκαλυπτικα με λιγα λογια δεν συγχωρουν κακες εγγραφες και πηγες ,με αποτελεσμα οταν θελω να ακουσω ιντερνετικο ραδ. να χρησιμοποιω ενα πακετο της logitech 2+1 τοποθετημενο στο σαλονι συμπληρωματικο του υπολοιπου συστηματος !!!
ο λογος λοιπον που ρωταω για το squeez. προφανης !!

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ομως προσεξτε τι μου συμβαινει ενω το συγκεκριμενο μου πακετο οσον αφορα την χρηση του με το κυριως συστημα μου -ενισχ .yamaha as2000-yamaha soavo1 ηχεια, αποδιδει απο αρκετα καλα εως εξαιρετικα ,σαν πηγη ιντερνετικου ραδιοφωνου εχω προβλημα -τοσον ο ενισχ. οσον και τα ηχεια σαν συστημα ειναι απο αρκετα εως πολυ αποκαλυπτικα με λιγα λογια δεν συγχωρουν κακες εγγραφες και πηγες ,με αποτελεσμα οταν θελω να ακουσω ιντερνετικο ραδ. να χρησιμοποιω ενα πακετο της logitech 2+1 τοποθετημενο στο σαλονι συμπληρωματικο του υπολοιπου συστηματος !!!
ο λογος λοιπον που ρωταω για το squeez. προφανης !!

δεν είναι δυνατόν να μιλάμε γιά τέτοια σύγκριση με πηγή ιντερνετικό ράδιο.

Πάντως ο Νάσος δοκίμασε το touch κόντρα σε hiface και macbook.

δεν είναι δυνατόν να μιλάμε γιά τέτοια σύγκριση με πηγή ιντερνετικό ράδιο.

Πάντως ο Νάσος δοκίμασε το touch κόντρα σε hiface και macbook.
ναι σαφως !απλα η παρατηρηση μου ηταν μονο οσον αφορα το ιντερνετικο ραδ.!!

και επίσης ιντερνετικό ράδιο από ιντερνετικό ράδιο είναι απόσταση χαώδης.

Υπάρχουν σταθμοί στα 128 που παίζουν πολύ καλύτερα από άλλους στα 256...

και άλλοι που παίζουν σαν 64

Καλημέρα..

αφού δοκίμασα τη σύγκριση...έχω και τα δύο setup και μπορώ να παίζω ανά πάσα στιγμή είτε με το ένα σενάριο είτε με το άλλο...το ότι το Touch είναι για μένα πλέον μονόδρομος τα λέει όλα νομίζω...

Καλημέρα..

αφού δοκίμασα τη σύγκριση...έχω και τα δύο setup και μπορώ να παίζω ανά πάσα στιγμή είτε με το ένα σενάριο είτε με το άλλο...το ότι το Touch είναι για μένα πλέον μονόδρομος τα λέει όλα νομίζω...

ανέφερε λίγο πληζ το σετάπ σου και τη σύγκριση που έκανες.

Δώσε πληροφορία στο λαόοοοοοοοοοοο!

μάλιστα...

1)Sony Vaio+foobar2000+hiface+benchmark DAC1
2)Logitech Squeezebox Touch+Benchmark DAC1

η σύνδεση με το benchmark και στις δύο περιπτώσεις είναι coaxial..

ενισχυτής ATC SIA2-150
ηχεία ATC SCM-40

έπαιξα από usb stick και στις δύο περιπτώσεις αρχεία flac...ακουστές διαφορές ασήμαντες..αλλά η διαφορά σε ευχρηστία και ευελιξία υπέρ του Touch ήταν τεράστια!!