Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

αν με σετάκι atc άκουσες ασήμαντες διαφορές, φαντάσου τι γίνεται απο εκεί και...κάτω!

βρε συ...γιατί τι περίμενες???...ν´ακούσω σε διαφορές "τον ουρανό με τ´άστρα"??? :D

στην ευχρηστία παίζεται όλο το παιχνίδι!!! :grandpa:

Στεργιο,σε καλα ριπαρισμενα flac και καλους ιντερνετικους σταθμους ειναι εξαιρετικο[για το duet μιλαω ο Μητσος και εγω].
Σε λιγες μερες θα αναβαθμισθει και εσωτερικα

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Στεργιο,σε καλα ριπαρισμενα flac και καλους ιντερνετικους σταθμους ειναι εξαιρετικο[για το duet μιλαω ο Μητσος και εγω].

κρύβε λόγια...:flipout:

Το εγραψα για τον Στεργιο ,που ειναι συνηθισμενος στις <βαριες> αναβαθμισεις,αυτη ειναι παιχνιδακι για το Στεργιο

βρε εξαιρετικά παίζουν!!!...οι διαφορές με το hiface-τουλάχιστον σε μένα δεν ήταν εντυπωσιακές...

και κανονίστε να τα ρημάξετε!!! :violent-smiley-030:

Nασο οι αλλαγες σε μενα,οταν γινουν ,θα αφορουν την τροφοδοσια εσωτερικα και το ψηφιακο τμημα.Θα γινουν οι σχετικα ευκολες και ανωδυνες αλλαγες και προφανως με μικρο κοστολογιο.Καποιοι πυκνωτες κυριως και βλεπουμε.Εξ αλλου θα ακολουθηθει η πεπατημενη οδος των αλλων ,που τις εχουν κανει

να σας πω κάτι?

όχι ότι δε με νοιάζει το θέμα της ποιότητας αναπαραγωγής, αλλά όταν έχεις συνηθίσει να βλέπεις εξώφυλλο δίσκου α-λα itunes, δύσκολα ξεσυνηθίζεις.

Και για να μη το περιορίσω στο itunes, εννοώ και άλλα σχετικά προγράμματα, όπως το jriver πχ.

Κατά τη γνώμη μου το interface του itunes είναι ό,τι πιο κοντά στο ξεφύλλισμα βινυλίων στο ράφι.
Για το λόγο αυτό κάποιοι πουλάνε το amarra στα 600 ντάλαρς και (πάρα) πολλοί το αγοράζουνε σαν φρέσκο κουλουράκι...

Δε θα μπορούσα να διαλέξω μουσική από μια λίστα τραγουδιών ή από μια συστάδα κίτρινων folders....

Έτσι αφήνουμε το οπτικό του θέματος απόξω κάτι που δεν είναι σωστό IMHO.

Δε θα μπορούσα να διαλέξω μουσική από μια λίστα τραγουδιών ή από μια συστάδα κίτρινων folders....

Έτσι αφήνουμε το οπτικό του θέματος απόξω κάτι που δεν είναι σωστό IMHO.

άμα δεν πιάσεις λότζι στο χέρι....:flipout:

Στεργιο δεν ξερω πως παιζουν τα mac ,αλλα οταν προσπαθησα να ριπαρω cd σε Αpple loss και το ιδιο σε wav,λυπαμαι αλλα ειχε μεγαλη διαφορα.

Στεργιο δεν ξερω πως παιζουν τα mac ,αλλα οταν προσπαθησα να ριπαρω cd σε Αpple loss και το ιδιο σε wav,λυπαμαι αλλα ειχε μεγαλη διαφορα.

ALAC με FLAC είναι το ζητούμενο...

μη λυπάσαι! χεχε

εξαρτάται πως ρίπαρες...

Το καθυστερούσα, το καθυστερούσα, αλλά ήταν θέμα χρόνου να μεταφερθεί το Touch στο σαλόνι. Και φυσικά τώρα δεν πρόκεται να το κουνήσει ρούπι από εκεί. Και ειδικά με τη συμβία να δηλώνει: "Αυτό δεν θέλω να φύγει" :flipout:

Μινιμαλιστικό setup, με Touch για πηγή, το Weiss Dac202 ως dac/προενισχυτής και ηχεία τα ενεργά Martin Logan Purity.

Πού φτάσαμε, η "πηγή" να κοστίζει το 1/25 του υπόλοιπου συστήματος!

touch01.jpg

Mήπως θα ήταν καλό μιας και φτάσαμε αισίως της 104 σελίδες να γίνει ενας οδηγός σύνδεσης-προβλημάτων και επίλυσης;

Ένας μικρός μπούσουλας για αρχή.

Γιατί φαντάζομαι κάποιος καινούργιος δεν θα κάτσει να διαβάσει 104 σελίδες, είναι λίγο μαζοχιστικό.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Το καθυστερούσα, το καθυστερούσα, αλλά ήταν θέμα χρόνου να μεταφερθεί το Touch στο σαλόνι. Και φυσικά τώρα δεν πρόκεται να το κουνήσει ρούπι από εκεί. Και ειδικά με τη συμβία να δηλώνει: "Αυτό δεν θέλω να φύγει" :flipout:

Μινιμαλιστικό setup, με Touch για πηγή, το Weiss Dac202 ως dac/προενισχυτής και ηχεία τα ενεργά Martin Logan Purity.

Πού φτάσαμε, η "πηγή" να κοστίζει το 1/25 του υπόλοιπου συστήματος!

Και εγώ το ίδιο "έπαθα"! Αρχικά είχα το Touch στο δεύτερο σύστημα που ακούω μουσική, κάποια στιγμή το ανέβασα να το δοκιμάσω στο σαλόνι, εκεί το Touch αποδείχθηκε πολύ εύχρηστο, άρεσε και στη γυναίκα μου οπότε έμεινε στο σαλόνι.
Και έτσι, 2 μήνες μετά "αναγκάστηκα" να πάρω δεύτερο Touch για να το έχω στο σύστημα που ακούω μουσική.

Αλήθεια, με το Weiss Dac 202 πως ακούγεται το Touch σε σχέση με άλλες πηγές; Εγώ προς το παρόν το έχω με ένα DacMagic και θα ήταν ενδιαφέρον να ξέρουμε πως ακούγεται με ένα εξαιρετικό dac όπως το Weiss.

Mήπως θα ήταν καλό μιας και φτάσαμε αισίως της 104 σελίδες να γίνει ενας οδηγός σύνδεσης-προβλημάτων και επίλυσης;

Ένας μικρός μπούσουλας για αρχή.

Γιατί φαντάζομαι κάποιος καινούργιος δεν θα κάτσει να διαβάσει 104 σελίδες, είναι λίγο μαζοχιστικό.

Καλημέρα...

δεν έχεις άδικο...θα το κοιτάξω......