αν με σετάκι atc άκουσες ασήμαντες διαφορές, φαντάσου τι γίνεται απο εκεί και...κάτω!
Στεργιο,σε καλα ριπαρισμενα flac και καλους ιντερνετικους σταθμους ειναι εξαιρετικο[για το duet μιλαω ο Μητσος και εγω].
Σε λιγες μερες θα αναβαθμισθει και εσωτερικα
Στεργιο,σε καλα ριπαρισμενα flac και καλους ιντερνετικους σταθμους ειναι εξαιρετικο[για το duet μιλαω ο Μητσος και εγω].
Σε λιγες μερες θα αναβαθμισθει και εσωτερικα
Δε θα μπορούσα να διαλέξω μουσική από μια λίστα τραγουδιών ή από μια συστάδα κίτρινων folders....
Έτσι αφήνουμε το οπτικό του θέματος απόξω κάτι που δεν είναι σωστό IMHO.
Στεργιο δεν ξερω πως παιζουν τα mac ,αλλα οταν προσπαθησα να ριπαρω cd σε Αpple loss και το ιδιο σε wav,λυπαμαι αλλα ειχε μεγαλη διαφορα.
Στεργιο δεν ξερω πως παιζουν τα mac ,αλλα οταν προσπαθησα να ριπαρω cd σε Αpple loss και το ιδιο σε wav,λυπαμαι αλλα ειχε μεγαλη διαφορα.
Το καθυστερούσα, το καθυστερούσα, αλλά ήταν θέμα χρόνου να μεταφερθεί το Touch στο σαλόνι. Και φυσικά τώρα δεν πρόκεται να το κουνήσει ρούπι από εκεί. Και ειδικά με τη συμβία να δηλώνει: "Αυτό δεν θέλω να φύγει"
Μινιμαλιστικό setup, με Touch για πηγή, το Weiss Dac202 ως dac/προενισχυτής και ηχεία τα ενεργά Martin Logan Purity.
Πού φτάσαμε, η "πηγή" να κοστίζει το 1/25 του υπόλοιπου συστήματος!
Mήπως θα ήταν καλό μιας και φτάσαμε αισίως της 104 σελίδες να γίνει ενας οδηγός σύνδεσης-προβλημάτων και επίλυσης;
Ένας μικρός μπούσουλας για αρχή.
Γιατί φαντάζομαι κάποιος καινούργιος δεν θα κάτσει να διαβάσει 104 σελίδες, είναι λίγο μαζοχιστικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.