Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αναβάθμιση της ποιότητας αναπαραγωγής των μουσικών αρχείων, μέσω τροποποιήσεων του λογισμικού (κώδικα) του Squeezebox Touch, από τον \Klaus, γνωστό και ως soundcheck. Περισσότερο feedback εδώ, με συζήτηση και εντυπώσεις όσων το έχουν δοκιμάσει. Μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη έκδοση του πακέτου των τροποποιήσεων (Squeezebox Touch Toolbox 2.0), συνοδευόμενο από αναλυτικές οδηγίες. :a0210:

Νομιζω οτι η πρωτη αναβαθμιση ,μετα την αγορα,ειναι η τροφοδοσια και στη συνεχεια ενα καλο εξωτερικο dac.Οτι βεβαια βοηθαει στη βελτιωση του ειναι ευπροσδεκτο,αλλα αφου πρωτα εχουμε εντυπωσεις απο <πρωτο χερι>.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Και εγώ το ίδιο "έπαθα"! Αρχικά είχα το Touch στο δεύτερο σύστημα που ακούω μουσική, κάποια στιγμή το ανέβασα να το δοκιμάσω στο σαλόνι, εκεί το Touch αποδείχθηκε πολύ εύχρηστο, άρεσε και στη γυναίκα μου οπότε έμεινε στο σαλόνι.
Και έτσι, 2 μήνες μετά "αναγκάστηκα" να πάρω δεύτερο Touch για να το έχω στο σύστημα που ακούω μουσική.

Αλήθεια, με το Weiss Dac 202 πως ακούγεται το Touch σε σχέση με άλλες πηγές; Εγώ προς το παρόν το έχω με ένα DacMagic και θα ήταν ενδιαφέρον να ξέρουμε πως ακούγεται με ένα εξαιρετικό dac όπως το Weiss.

Κι εμένα με βλέπω σύντομα με περισσότερα κομμάτια Touch...

Με τo Weiss, το Weiss ξεχωρίζεις ότι ακούς. Όσο πιο καλό dac βάζεις, τόσο καλύτερο ήχο θα ακούσεις. Η διαφορά με την εναλλαγή πηγών είναι "ψιλά γράμματα" σε σύγκριση με την εναλλαγή dac.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Είναι σωστό το λίνκ; Εγώ βλέπω κάτι παιχνιδάκια για ηχεία, με αστεία μεγάφωνα μπρος και πίσω..
Σωστότατο και σε πληροφορώ οτι έχει και αλλα εδώ !http://www.logitech.com/en-gb/speakers-audio/home-pc-speakers?WT.ac=bc|47|5861

Φυσικά και πουλάει ηχεία η Logitech, εδώ και πολλά χρόνια..

Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ενδιαφέρον σας. Όλα τα ηχεία της είναι επιεικώς αστεία με Hi Fi κριτήρια.

Επίσης, τα "ηχεία" του link δεν είναι ασύρματα.

Παιδια αυτα ειναι αστεια ηχειακια,κανον μονο για τα μπλινκ μπλονκ των windows και για κανενα μουγκρητο απο τα παιχνιδια.
Το πιο σοβαρο ενεργο ηχειο σε λογικη τιμη ειναι το roister iq,φιλος τα εχει με το προηγουμενο squeezebox (classic) και ειναι ουσιαστικα το πιο απλο hi-fi συστημα που εχω δει ποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Γύρω στο 500άρικο έχουν τα 2.1...!

ναι???

το 5.1 σετάκι έκανε πολύ πάνω από το χιλιάρικο!

στο 500ρικο είναι καλή φάση πιστεύω! :a0210:

Απο What Hi-Fi.com :

Logitech Squeezebox, now with Spotify

Logitech has joined forces with Spotify to bring the streaming music service to its Squeezebox network music players.
Using an existing wi-fi home network and a Squeezebox Touch or Squeezebox Radio, owners can access Spotify's comprehensive catalogue of more than ten milion songs, plus playlists, anywhere in the home.
You'll need a Spotify Premium subscription, which gives you the added benefit of higher-quality 320Kbps sound, online and mobile access and some exclusive music content.
"Whatever music you like, from wherever in the world, Spotify and Squeezebox make it even easier for you to sit back, listen and relax in any room in your home," says Romain Du Gardier, senior product manager for Logitech EMEA.
A fully featured test version of the Spotify app for Squeezebox is available now from MySqueezebox.com, prior to a full rollout expected in the near future. Spotify is currently available in Finland, France, the Netherlands, Norway, Spain, Sweden and the UK.
For more details about the Beta version and how to install it, go to: www.mysqueezebox.com/spotify.

Με το καλο την αλλη εβδομαδα θα μου ερθει και εμενα απο το amazon.co.uk οπου θα μπορω να πω και τις πρωτες εντυπωσεις.

κατι αλλο ομως που με απασχολεί ειναι οτι τα Flac/mp3 μου μεχρι τωρα ηταν σκόρπια σε διαφορους εξωτερικους σκληρους και λεω να τα μαζεψω ολα σε μια συσκευη.

Τι επιλογες υπαρχουν; ιδανικο θα ηταν αν αυτη η συσκευη διαθετει και προστασια απο απωλεια δεδομενων (RAID ή κατι αλλο)

Μερικες αποριες που προκυπτουν ειναι οτι για να μπορει το Touch να κανει stream τα αρχεια, πρεπει να εγκαταστησουμε τον server του Touch..αρα πρεπει ή να ειναι συνεχεια ανοιχτό το pc ή αυτη η συσκευει να μπορει να κανει εγκατασταση τον server του Touch..

για δωστε τα φωτα σας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

...ιδανικο θα ηταν αν αυτη η συσκευη διαθετει και προστασια απο απωλεια δεδομενων (RAID ή κατι αλλο)...

...Μερικες αποριες που προκυπτουν ειναι οτι για να μπορει το Touch να κανει stream τα αρχεια, πρεπει να εγκαταστησουμε τον server του Touch..αρα πρεπει ή να ειναι συνεχεια ανοιχτό το pc ή αυτη η συσκευει να μπορει να κανει εγκατασταση τον server του Touch..
για δωστε τα φωτα σας.

Σε έναν NAS server, που μπορεί να είναι και συνέχεια ανοιχτός, συγκεντρώνεις όλη σου τη μουσική (αλλά και φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες, όλο το ψηφιακό σου αρχείο). Στο NAS δημιουργείς συνδεσμολογία RAID (δια παν ενδεχόμενο...), εγκαθιστάς τον Squeezebox server και το συνδέεις δικτυακά με το Touch. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...:music-smiley-004: