Αν δεν θελει κάποιος να βάλει NAS SERVER ποιες ειναι οι επιλογες ?
Thanks. Mάλλον θα παω στη λύση wifi και θα στην την οπτική στον Yamaha να ακουω απο εκει
- Θύρα ethernet / Wi-Fi interface: δικτυακή σύνδεση (ενσύρματη ή ασύρματη) με υπολογιστή (desktop, laptop, netbook) ή NAS server
- Θύρα USB: σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο ή flash drive
- Θύρα κάρτας SD: μουσική αποθηκευμένη σε κάρτα SD χωρητικότητας μέχρι 32 GB
Αν συνδέσεις αποθηκευτικό μέσο μέσω USB και κάρτα SD ταυτόχρονα, τότε θα αναγνωρίσει τα μουσικά αρχεία μόνο στο μέσο που συνέδεσες πρώτο, ενώ στο άλλο δε θα τα 'δει' καθόλου, ακόμα κι αν υπάρχουν. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
Προς κατόχους Squeezebox: εσείς απο που το σερβιρετε μουσικά αρχεία; Έχετε κάποιο Nas, file server ή σε pc/Mac/laptop;
Στα Nas μπορείς να εγκαταστεισεις τοn Squeezebox server και μάλλον είναι η προτιμότερη λύση αλλα δεν λειτουργεί με όλα τα nas. Έχουμε κάποια δοκιμασμένη και καλη λύση;
Αν είναι κλειστό το pc, το Nas μπορεί να σερβίρει αρχεία στο Squeezebox σωστά;
Λύσεις σαν τη σειρα ex της Lian li (που δεν νομιΖω ότι είναι nas αλλα επέκταση σκληρών δίσκων) μπορεί να Έχει πρόσβαση το Touch μέσω δικτύου και ενώ είναι κλειστό το pc ή πρέπει να είναι απευθείας συνδεμενο πάνω στο touch;
Όπως καταλαβαίνεται Ψάχνω μια λύση για να μπορώ να Έχω όλη μου την μουσική ανα πάσα στιγμή προσβάσιμη και να μην συνδεω συνέχεια εξωτερικούς όπως κάνω Μέχρι τώρα..
Συγνώμη για το διπλό μήνυμα. Ας διαγραφή το πρώτο
Βάλτε και εμένα στην παρέα σας βρε παιδιά.
Μόλις παραγγέλθηκε και περιμένω με αγωνία να σπάσουν τα νεύρα μου γιατί δεν θα μπορώ να το συνδέσω.
Αρχίζω να διαβάζω ξανά απο την αρχή.
Εγώ όπως έχω γράψει και σε άλλο post χρησιμοποιώ 2 NAS για να κάνω stream αρχεία στο Touch. Ο ένας NAS είναι ο Synology 409 ο οποίος υποστηρίζει επίσημα τον Squeezebox Server, μπορείς να τον κατεβάσεις από το επίσημο site της Synology...
Για Nas Server επέλεξα τον Synology DS211j.
To test του PC Magazine Δεκ. 2010 εδώ.
Ακριβούτσικο όμως
είχε κάποιο συγκριτικό nas; Έχω διαβάσει πάντως ότι Qnap k sinology είναι απο τα καλυτερα αλλα είναι ακριβά τα άτιμα. Τι διάφορες Έχει απο το φτηνό Etrayz; Πάντα μιλώντας για να σέρβιρει μουσική στο touch k τίποτα άλλο.Καλώς ήρθες VISION.
Κι εγώ παρήγγειλα ακόμη δύο Touch για το δεύτερο και τρίτο σύστημα!
Για Nas Server επέλεξα τον Synology DS211j.
To test του PC Magazine Δεκ. 2010 εδώ.
είχε κάποιο συγκριτικό nas; Έχω διαβάσει πάντως ότι Qnap k sinology είναι απο τα καλυτερα αλλα είναι ακριβά τα άτιμα. Τι διάφορες Έχει απο το φτηνό Etrayz; Πάντα μιλώντας για να σέρβιρει μουσική στο touch k τίποτα άλλο.
Για NAS όχι αυτό, όχι το άλλο, τελικά σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να συμμαζέψω τους δίσκους μου και παρήγγειλα το Synology DiskStation DS1511+ με 3GB RAM και ενσωματωμένους 5x2ΤΒ δίσκους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.