Μα εδώ είμαστε για να δημιουργούμε ανάγκες, όχι για να τις καλύπτουμε! Χαχα!
Θα έχεις και το original και το αναβαθμισμένο Touch στο ίδιο ρακ; Το αναβαθμισμένο από τις αναλογικές θα στέλνει στον παθητικό προ σου για τις πιο σοβαρές ακροάσεις και το original πάλι από τις αναλογικές προς το Zone2 του av receiver;
Ποιο dac έχεις; Αν είναι κάτω του 500ρικου μπορεί και να μην το χρειαστείς πλέον για το αναβαθμισμένο, και να το χρησιμοποιείς για το original και να στέλνεις μέσω dac προς το Zone2. Υπερβολή βέβαια αλλά και τι έγινε.
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Στο ρακ μένει μόνο το αναβαθμισμένο και το άλλο πάει γραφείο (2ο σύστημα).
Έχω το dac benchmark hdr που πλέον εκτελεί χρέη παθητικού προ με άριστα αποτελέσματα, σε σύγκριση με τον προ Τandberg 4038, (που έχω στείλει στο γραφείο).
Το επετειακό cd player της denon dcd a-100, που έχει και digital inputs, κατατρόπωσε το benchmark και το χρησιμοποιώ σαν dac.
Ελπίζω το αναβαθμισμένο squeez... να παίξει καλύτερα από τη coaxial γιατί αν χρειαστεί analog έχω μόνο μία στο ΒΕΝ και τη χρειάζομαι για το cd!!!
Στον AV έλεγα να στείλω αναλογικά και για τη χρήση zone 1,2.
Αυτά είναι σχετικά προσωρινά γιατί είμαι στη σκέψη ή για το pro parasound jc2 bp που είναι φυσικό τέρι του halo a21 που έχω, ή για ένα κτηνάκι ολοκληρωμένο, (με bypass για home theater), και λέω κτηνάκι για να ταρακουνήσει τους Ερμήδες για τα καλά.
Aυτά για τέλος έτους και να δούμε!!!