Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μαζί σου, αρκεί να έχεις μόνο ένα μπαλκόνι!

Μπα εδώ δε προλαβαίνουμε να κάτσουμε στο ένα...
Ωστόσο σαν καλά ψώνια που είμαστε διαθέτω κι ένα denon S-52, δικτυακό player, internet radio, iphone dock, radio, cd & usb external.
Αυτό είναι super για μπαλκονάδα αλλά δε γίνεται να είναι έξω συνέχεια και το κουβάλημά του είναι κουραστικό.
Το θέμα είναι να έχεις το κάθε πράγμα έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή.

looking forward for the upgraded sb!!!

Μα εδώ είμαστε για να δημιουργούμε ανάγκες, όχι για να τις καλύπτουμε! Χαχα!

Θα έχεις και το original και το αναβαθμισμένο Touch στο ίδιο ρακ; Το αναβαθμισμένο από τις αναλογικές θα στέλνει στον παθητικό προ σου για τις πιο σοβαρές ακροάσεις και το original πάλι από τις αναλογικές προς το Zone2 του av receiver;

Ποιο dac έχεις; Αν είναι κάτω του 500ρικου μπορεί και να μην το χρειαστείς πλέον για το αναβαθμισμένο, και να το χρησιμοποιείς για το original και να στέλνεις μέσω dac προς το Zone2. Υπερβολή βέβαια αλλά και τι έγινε.

Μα εδώ είμαστε για να δημιουργούμε ανάγκες, όχι για να τις καλύπτουμε! Χαχα!

Θα έχεις και το original και το αναβαθμισμένο Touch στο ίδιο ρακ; Το αναβαθμισμένο από τις αναλογικές θα στέλνει στον παθητικό προ σου για τις πιο σοβαρές ακροάσεις και το original πάλι από τις αναλογικές προς το Zone2 του av receiver;

Ποιο dac έχεις; Αν είναι κάτω του 500ρικου μπορεί και να μην το χρειαστείς πλέον για το αναβαθμισμένο, και να το χρησιμοποιείς για το original και να στέλνεις μέσω dac προς το Zone2. Υπερβολή βέβαια αλλά και τι έγινε.

Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Στο ρακ μένει μόνο το αναβαθμισμένο και το άλλο πάει γραφείο (2ο σύστημα).
Έχω το dac benchmark hdr που πλέον εκτελεί χρέη παθητικού προ με άριστα αποτελέσματα, σε σύγκριση με τον προ Τandberg 4038, (που έχω στείλει στο γραφείο).
Το επετειακό cd player της denon dcd a-100, που έχει και digital inputs, κατατρόπωσε το benchmark και το χρησιμοποιώ σαν dac.
Ελπίζω το αναβαθμισμένο squeez... να παίξει καλύτερα από τη coaxial γιατί αν χρειαστεί analog έχω μόνο μία στο ΒΕΝ και τη χρειάζομαι για το cd!!!
Στον AV έλεγα να στείλω αναλογικά και για τη χρήση zone 1,2.

Αυτά είναι σχετικά προσωρινά γιατί είμαι στη σκέψη ή για το pro parasound jc2 bp που είναι φυσικό τέρι του halo a21 που έχω, ή για ένα κτηνάκι ολοκληρωμένο, (με bypass για home theater), και λέω κτηνάκι για να ταρακουνήσει τους Ερμήδες για τα καλά.
Aυτά για τέλος έτους και να δούμε!!!

Προβλέπω να διώχνεις το bench και να πηγαίνεις σε κανονικό προ.

Σκέτο το αναβαθμισμένο Touch θα σταθεί αξιοπρεπώς χωρίς dac. Αλλά στην ανάγκη το περνάς και στο digital in του Denon και είσαι αρχηγός.

Γιαννη με μια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ B.Sky και touch .To Β.Sky ηταν πιο <εγκυκλοπαιδικο> απο το touch ,ηθελε 3-4 τομους Παπυρος-Λαρους για να παιξει

Μια ερωτηση, στον σερβερ (Synology DS211+)τωρα εχω δυo σκληρους των δυο τερα ο καθενας γεματους με μουσικη, την ερχομενη βδομαθα θα αντικατασταθουν με 3 τερα. Ομως, ο διαχειρισμος των μουσικων επιλογων μου γινεται κυριως απο το λαπτοπ και λιγοτερο απο το touch. Το προβλημα ειναι οτι μετακινησεις μου εντος των σκληρων γινεται εκνευριστικα αργα και φοβαμαι οτι θα χειροτερεψει η κατασταση οταν βαλω μεγαλυτερους σκληρους. Το προβλημα αυτο ειναι μονο σε μενα η το αντιμετωπιζει κι αλλος?

για τι ταχυτητες μιλαμε; ποσα mb/sec;
εχεις gigabit (router/modem/switch) συνδεση μεταξυ pc-nas;

Πριν λιγες μερες εβαλα ενα swich πανω στο ρουτερ. Το Swich ειναι στο γιγαμπιτ. Ομως αλλαγη δεν διαπιστωσα.

εχεις βαλει και τα καταλληλα καλωδια UTP CAT6 ή τουλαχιστον UTP CAT 5e.
Τα απλα UTP CAT 5 ειναι για 100 δικτυα, και ειναι λογικο να μην δεις καμια διαφορα με οπως τα ειχες προηγουμενα. ριξε μια ματια και εδω μιας και ειμαστε offtopic.

Εννοεις το καλωδιο ethernet που παει απο τον ρουτερ στο swich η αυτο που φευγει απο το swich προς Synology? (η μηπως και τα 2?). Παντως δεν εδωσα σημασια, ειχα μπολικα κι εβαλα αυτα που ειχαν τα πιο παραξενα χρωματα!

αυτο που παει απο το switch προς Synology και απο το switch προς το pc..
για το ρουτερ στο switch οτι και να εχεις ειναι μια χαρα.

Το λαπτοπ συνδεεται ασυρματα με το δικτυο, η συνηθης αποσταση ειναι πολυ μικρη (περιπου 2 μετρα). Το touch επισης συνδεεται ασυρματα με το δικτυο (περιπου 5 μετρα αποσταση). Αυριο θα κανω ελεγχο στα καλωδια κι αν χρειαστει αλλαγες αυτων. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αν συνδέεται το laptop ασύρματα με το δίκτυο, είναι λογικό να έχεις χάλια ταχύτητες, καθότι τα δεδομένα όπως τα αντιγράφεις αναγκαστικά περνάνε μέσα από το laptop.

Σύνδεσε το laptop με καλώδιο και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά..

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

... ο διαχειρισμος των μουσικων επιλογων μου γινεται κυριως απο το λαπτοπ και λιγοτερο απο το touch. Το προβλημα ειναι οτι μετακινησεις μου εντος των σκληρων γινεται εκνευριστικα αργα και φοβαμαι οτι θα χειροτερεψει η κατασταση οταν βαλω μεγαλυτερους σκληρους.

Τον Squeezebox Server τον τρέχεις στον Nas, ή ακόμη?