Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

τελικα το εβγαλα τελειως απο το ρευμα,γιατι τα'χει παιξει το εργαλειο.
Εχει φαει φρικη με την κωλοαναβαθμιση :damnyou:

Λακη,εγω ησυχασα.Το εχω βαλει σε συνδεση με το p.c και ειναι ενταξει.

μέχρι προχτές δεν είχα κάνει τίποτα.
Μου έλεγε αυτό κάνε αναβάθμιση τίποτα εγώ.

Τελικά προχτές είπα να το παίξω μινιμαλ και να ακούω μονο ράδιο, χωρίς υπολογιστή (και χωρίς dac)....
Με το που συνδέομαι στο mysqueezeboxcom παπ αναβάθμιση ο δέκτης....
Χωρίς ερώτηση τίποτα. Μπαμ....
Ευτυχώς χωρίς κανένα παρατράγουδο.
Εξακολουθεί να με ρωτάει μόνο ο σέρβερ στο πισί, αλλά εκεί τουλάχιστον έχω το νού μου.

Μητσε το remote ,οταν ειναι κλειστο,δεν ανοιγει απο μονο του?εμενα μου εβγαζε την εικονα του τελευταιου σταθμο που ειχα επιλεξει απο τα αγαπημενα και εσβηνε...ανοιγε..εσβηνε ..ανοιγε

Λακη,εγω ησυχασα.Το εχω βαλει σε συνδεση με το p.c και ειναι ενταξει.

εμενα εχει φαει τρελη φρικη,θα το ξαναβαλω στο ρευμα σε κανα μηνα,μεχρι τοτε ελπιζω να εχει βγαλει καινουρια αναβαθμιση,αλλιως θα τους το φερω κολαρο!

Τα προβλήματα φαίνεται να συνεχίζονται πάντως γενικότερα γιά τους χρήστες ...

Προσωπικά έχω φροντίσει να μην εγκαταστήσω την 7.6 η οποία λένε ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα με το χτίσιμο και τη διατήρηση της βάσης, εξωφύλλων κλπ. Δυστυχώς εάν θέλεις να συνδέεσαι μιά στο mysqueezeboxcom και μιά στη δική σου βιβλιοθήκη κάθε φορά ο δέκτης κάνει αναβάθμιση διότι το msbcom από όσο λένε λειτουργεί μόνο σε 7.6

Θα πρότεινα σε όσους δεν έχουν κάνει κάτι να μην τολμήσουν να πειράξουν κάτι στον υπολογιστή τους ή να κατέβουν πίσω στην έκδοση 7.5.κάτι...

Διαβάστε αυτό έδώ το νήμα όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι πληροφορίες και φυσικά κάντε αναφορά στην logitech του όποιου προβήματος συναντάτε...

http://wiki.slimdevices.com/index.php/Troubleshooting76

Φυσικά παρ όλα τα προβλήματα....παραμένει εξαιρετικό προϊόν

Ένα πολυ ενδιαφέρον plug in/add on είναι το find cover όπου βρίσκει και σώζει τα εξώφυλλα απο τα άλμπουμ που δεν έχουν. Είναι λίγο ζόρι στην αρχή να το εγκαταστήσης αλλα μετα δεν θέλει κάτι. Δουλεύει με όλα τα amazon.. κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ήδη αυτή η λειτουργία και να μην ήταν add on.

Last edited:
Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τα προβλήματα φαίνεται να συνεχίζονται πάντως γενικότερα γιά τους χρήστες ...

Προσωπικά έχω φροντίσει να μην εγκαταστήσω την 7.6 η οποία λένε ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα με το χτίσιμο και τη διατήρηση της βάσης, εξωφύλλων κλπ. Δυστυχώς εάν θέλεις να συνδέεσαι μιά στο mysqueezeboxcom και μιά στη δική σου βιβλιοθήκη κάθε φορά ο δέκτης κάνει αναβάθμιση διότι το msbcom από όσο λένε λειτουργεί μόνο σε 7.6

Θα πρότεινα σε όσους δεν έχουν κάνει κάτι να μην τολμήσουν να πειράξουν κάτι στον υπολογιστή τους ή να κατέβουν πίσω στην έκδοση 7.5.κάτι...

Διαβάστε αυτό έδώ το νήμα όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι πληροφορίες και φυσικά κάντε αναφορά στην logitech του όποιου προβήματος συναντάτε...

http://wiki.slimdevices.com/index.php/Troubleshooting76

Φυσικά παρ όλα τα προβλήματα....παραμένει εξαιρετικό προϊόν

Καλημέρα σε όλους!!!

χωρίς-φυσικά-να αμφισβητώ τα προβλήματα που πρόκυψαν από την έκδοση 7.6 έχω να πω ότι η δική μου εμπειρία από την χρήση του Touch-με την 7.6 είναι διαφορετική...

συγκεκριμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα,μα κανένα,..και όλα δουλεύουν όπως και πριν την 7.6...κανένα πρόβλημα στις βιβλιοθήκες μου,ούτε στα εξώφυλλα...ούτε στα my favorites...όλα έχουν καλώς!!!

...δεν ξέρω γιατί σε μένα δεν έχει προκύψει κάτι....

στην αναβαθμιση που μου ζητα το sb στο pc (ειμαι τωρα στην 7.5), οι οδηγιες για το download ηταν σε καποια αγνωστη (ανατολικη ισως) γλωσσα και γι αυτο δεν την εκανα. Σας συμβαίνει κι εσας αυτο;

Βασιλης

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

στην αναβαθμιση που μου ζητα το sb στο pc (ειμαι τωρα στην 7.5), οι οδηγιες για το download ηταν σε καποια αγνωστη (ανατολικη ισως) γλωσσα και γι αυτο δεν την εκανα. Σας συμβαίνει κι εσας αυτο;

Βασιλης

Ναι οι βιτζιοζοι του λογισμικου εχουν σαν πρωτη επιλογη την παγκοσμιως διαδεμομενη και ομιλουμενη τσεχικη γλωσσα η την δανεζικη.Ψαξε λιγο παρακατω και θα βρεις Αγγλικα,κλπ

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ναι οι βιτζιοζοι του λογισμικου εχουν σαν πρωτη επιλογη την παγκοσμιως διαδεμομενη και ομιλουμενη τσεχικη γλωσσα η την δανεζικη.Ψαξε λιγο παρακατω και θα βρεις Αγγλικα,κλπ

δεν εννοεί αυτό...
δεν έχεις επιλογή.
Ξεκινάει και κάνει σε Πολωνέζικα, κάτι τέτοιο...

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καλημέρα σε όλους!!!

χωρίς-φυσικά-να αμφισβητώ τα προβλήματα που πρόκυψαν από την έκδοση 7.6 έχω να πω ότι η δική μου εμπειρία από την χρήση του Touch-με την 7.6 είναι διαφορετική...

συγκεκριμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα,μα κανένα,..και όλα δουλεύουν όπως και πριν την 7.6...κανένα πρόβλημα στις βιβλιοθήκες μου,ούτε στα εξώφυλλα...ούτε στα my favorites...όλα έχουν καλώς!!!

...δεν ξέρω γιατί σε μένα δεν έχει προκύψει κάτι....

Νάσο δεν μετέφερα μόνο την δική μου εμπειρία (που σημειωτέον) ΔΕΝ ΕΧΩ κάνει αναβάθμιση στο λογισμικό στον υπολογιστή.
Μόνο στο δέκτη και remote που τα κάνει θες δε θες.
Μετέφερα ότι διαβάζω στο slimdevices forum όπου όλος ο κόσμος είναι απογοητευμένος, ιδίως αν θελήσει να κάνει αλλαγές στη βάση του.

Τα νεώτερα σε μένα είναι ότι εκτός του ότι κάθε φορά που κάνει αλλαγή από sbcom σε my library κάνει σώνει και καλά αναβάθμιση στο δέκτη - τώρα κάνει συνέχεια αναβάθμιση που σου λέει (μετά την πρώτη φορά) ότι απέτυχε και πέφτει σε λούπα.
Φαινομενικά όμως, πάς στο help, μετά στο root και συνεχίζεις.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Νάσο δεν μετέφερα μόνο την δική μου εμπειρία (που σημειωτέον) ΔΕΝ ΕΧΩ κάνει αναβάθμιση στο λογισμικό στον υπολογιστή.
Μόνο στο δέκτη και remote που τα κάνει θες δε θες.
Μετέφερα ότι διαβάζω στο slimdevices forum όπου όλος ο κόσμος είναι απογοητευμένος, ιδίως αν θελήσει να κάνει αλλαγές στη βάση του.

Τα νεώτερα σε μένα είναι ότι εκτός του ότι κάθε φορά που κάνει αλλαγή από sbcom σε my library κάνει σώνει και καλά αναβάθμιση στο δέκτη - τώρα κάνει συνέχεια αναβάθμιση που σου λέει (μετά την πρώτη φορά) ότι απέτυχε και πέφτει σε λούπα.
Φαινομενικά όμως, πάς στο help, μετά στο root και συνεχίζεις.....

συμφωνώ απολύτως μαζί σου Δημήτρη!!..έτσι είναι!!!..τα διαβάζω!!!...απλά-μάλλον-για την χρήση που κάνω στο Touch δεν μου βγάζει πρόβλημα....τι άλλο να υποθέσω??? :nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις το

συμφωνώ απολύτως μαζί σου Δημήτρη!!..έτσι είναι!!!..τα διαβάζω!!!...απλά-μάλλον-για την χρήση που κάνω στο Touch δεν μου βγάζει πρόβλημα....τι άλλο να υποθέσω??? :nounder:

ότι είσαι κ@λόφαρδος....:firstprize:

ή έχεις το ίδιο σετάπ με τον Χανς (που λέει ο Νικολαίδης) που κάνει τα upgrades στην λότζιτεκ....:furious3:

Προχθες γιατι με ετρωγε ο κ... ,εβαλα σαν πηγη το mysqueezebox .com,περιπου μιση ωρα και ολα ηταν ηρεμα,αλλα μετα αναψε η οθονη του remote και αρχισε να δειχνει τις εικονες απο τα αλμπουμ που επαιζαν σε ιντερνετικο σταθμο.Ξαναεπελεξα σαν πηγη το p.c και ολα πανε καλα,εκτος απο το οτι το φως του δεκτη ειναι μπλε συνεχεια,εκτος απο την στιγμη που το ανοιγω,οποτε λειτουργει κανονικα.
Επισης επελεξα το clear and rescan της βιβλιοθηκης ,για να ξεκαθαρισω καποιες διαγραφες της βιβλιοθηκης,ολα λειτουργουν σωστα.
Τωρα επειδη παλι τρωγομαι,θα το γυρισω απο τα XP σε WIN 7 Ultimate,για να δω τι συμβαινει .
Νεοτερα σε λιγο

εξώφυλλα από ιντερνετικό σταθμό?
πού γίνονται αυτά?
μάλλον μιλάμε για πρωτοποριακό σταθμό....