Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Έχει κανένας να προτείνει τίποτα καλούς σταθμούς? Έχει εκατοντάδες και προφανώς δεν παίζει να αρχίσω να τους δοκιμάζω όλους εναν έναν...

Να προτείνω τα κλασικά DR DK (Denmark) και BBC (UK) :-)

Παλι μου εκανε αναβαθμιση.Επισης παρατηρησα οτι πλεον δεν μπορει να παιξει το <classic and Jazz>,και καποιους αλλους σταθμους.Ειχε πριν μιση ωρα παλι πεσιματα το mysqueezebox.com

Έχει κανένας να προτείνει τίποτα καλούς σταθμούς? Έχει εκατοντάδες και προφανώς δεν παίζει να αρχίσω να τους δοκιμάζω όλους εναν έναν...

Πέραν όσων πολύ καλών έχουν προταθεί, υπάρχουν ακόμα μερικοί, τους οποίους ακούω αρκετά συχνά:

• Contemporary Vocals on jazzradio.com
  • Piano Jazz on jazzradio.com
  • Fusion Lounge on jazzradio.com
  • GotRadio Piano Perfect
  • Bossa Nova on SKY.FM
  • Secret Agent on SomaFM
[προτάσεις βασισμένες περισσότερο στο περιεχόμενο του προγράμματος, παρά στην ποιότητα του ψηφιακού σήματος (bitrate κλπ.)]

Προχθές εγκατέστησα στο νέο Samsung (Android) την εφαρμογή της Logitech για το touch. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Καλό σε απόδοση (scrollinh κλπ) και μεγάλη άνεση του να αλλάζεις-επιλέγεις μουσική από οπουδήποτε (εντός wi-fi βέβαια). Highly Recommended!!!

να κανω και γω βρε παιδια μια ερωτηση μιας και το Logitech Squeezebox touch
με ενδιαφερει αμεσα.
εχει μεσα στο μενου του δυνατοτητα ρυθμισης για τα πριμα και τα μπασα?
η κατι για εκουαλαιζερ?
συγνωμη αν σας φαινεται κουλη η ερωτηση μου αλλα ειναι κατι που θα ηθελα
να το εχει!!

σας ευχαριστω

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

να κανω και γω βρε παιδια μια ερωτηση μιας και το Logitech Squeezebox touch
με ενδιαφερει αμεσα.
εχει μεσα στο μενου του δυνατοτητα ρυθμισης για τα πριμα και τα μπασα?
η κατι για εκουαλαιζερ?
συγνωμη αν σας φαινεται κουλη η ερωτηση μου αλλα ειναι κατι που θα ηθελα
να το εχει!!

σας ευχαριστω

Κατι παιζει με αυτο. αλλα μαλλον ρυθμιζεται απο τον server

http://inguzaudio.com/

δεν θα το συνδεσω σε σερβερ, δεν θα του δοσω ποτε ιντερνετ, δεν θα
δουλεψω το ιντερνετικο του ραδιο.
θελω να του κουμπωσω ενα usb 64gb με την μουσικη που μου αρεσει και
μονο και θα στειλω την εξοδο του ηχου στον ολοκληρ. μετα στον προ και
απο εκει στον τελικο.
το μονο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν εχει στο μενου του ρυθμηση για τα πριμα και τα μπασα η εκουαλαιζερ. (στο μενου του το τονιζω)

Τελικά μετά απο πολύ προσπάθεια (που είχε περισσότερο να κάνει με το γενικότερο στήσιμο του σέρβερ) έστησα το σύστημα με το Touch και έναν κεντρικό σερβερ απο όπου αυτό θα τραβάει μουσική.

Επρόκυτω για τον HP Microserver που τρέχει τα Windows Home Server 2011. Τρέχει μόνιμα και το Squeezebox Server το οποίο μπορώ να χειρίζομαι απο το λαπτοπ και απο το iPhone με το μαμίσιο app.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος απο το όλο σεταπ.

Τελικά μετά απο πολύ προσπάθεια (που είχε περισσότερο να κάνει με το γενικότερο στήσιμο του σέρβερ) έστησα το σύστημα με το Touch και έναν κεντρικό σερβερ απο όπου αυτό θα τραβάει μουσική.

Επρόκυτω για τον HP Microserver που τρέχει τα Windows Home Server 2011. Τρέχει μόνιμα και το Squeezebox Server το οποίο μπορώ να χειρίζομαι απο το λαπτοπ και απο το iPhone με το μαμίσιο app.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος απο το όλο σεταπ.

:award:

(BTW, και εγώ αυτή τη στιγμή ακούω από το δικό μου SB το οποίο επίσης παίζει από τον HP Microserver με WHS 2011.. :D)