ultimatum
Established Member
- 21 February 2011
- 276
Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει οπότε μου είναι άγνωστο τόσο το πρακτικό όσο και το ηχητικό.
Πρέπει όμως να πω, ότι πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν απο την επιδιωκόμενη χρήση, αλλά και με τι συναδά θα συνδεθεί η κάθε συσκευή.
Δηλαδή το κατα πόσο θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητές της και θα αναδειχθούν τα πλεονεκτήματά της.
Έχεις ανοίξει κάποιο νήμα με αναζήτηση, να τα πούμε? Γιατί εδώ βγαίνουμε off topic μάλλον.
Αν όχι, κάντο. Δώσε κάποια στοιχεία για τα υπόλοιπα μηχανήματά σου, καθώς και τι θέλεις να αναπαράγεις απο media files.
Λύσεις υπάρχουν πολλές και για όλα τα βαλάντια ή απαιτήσεις. Το κάθε squeez ή pioneer δεν είναι λύση για κάθε αναζήτηση.
:ernaehrung004:
Αντιλαμβάνομαι πως κάθε συνδυασμός εξοπλισμού καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες και προορίζεται για συγκεκριμένες συνθήκες.
Απλά και εγώ βρίσκομαι στα πρώτα στάδια και προσπαθώ να μάθω, οπότε αναπόφευκτα κάποιες στιγμές θα βγω άθελά μου offtopic...

Πολύ σωστά προτείνεις να κοιτάξω παράλληλα και την αναβάθμιση σε AVR και ηχεία :a0210:
...ίσως ξεκίνησα ανορθόδοξα στήνοντας πρώτα το htpc και τώρα ψάχνοντας για squeeze...