Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Επειδη δεν φημίζομαι για την ακαριαια αντιδραση μου( :flipout: ) στα του ηχου, μολις χθες εκανα τα πειραματα μου (ατσα!!)

Προσομοιωσα το Nas με το λαπτοπ και.....ευτυχως!!!!!
Παλικάρια μου πως τα καταφερνετε και χειριζόσαστε τετοιους ογκους μουσικης, απο την "κουβαριστρα" οθονη του stb????

Ευτυχως που δεν εκταμιευσα!!
Μια χαρα ειναι η ιστορια με το λαπτοπ.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Επειδη δεν φημίζομαι για την ακαριαια αντιδραση μου( :flipout: ) στα του ηχου, μολις χθες εκανα τα πειραματα μου (ατσα!!)

Παλικάρια μου πως τα καταφερνετε και χειριζόσαστε τετοιους ογκους μουσικης, απο την "κουβαριστρα" οθονη του stb????

Μα Μιχαλη ,πολλοι δεν το χειριζονται απο εκει.Και εγω που εχω το squeezebox duet που το τηλεχειριστηριο του εχει οθονη,το χειριζομαι ασυρματα απο το λαπτοπ η απο το iphone .Δεν υπαρχει λογος να εχεις <στενες επαφες> με το squeezebox,η ευκολια του ειναι η ασυρματη μεταδοση

Με πλοηγηση απο το app του σε smartphone/tablet ειναι σκετη απολαυση!

p.s. Αν υπαρχει καποιος που δεν χρειαζεται πλεον το touch του ας μου στειλει ενα pm.. το αγοραζω.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μα Μιχαλη ,πολλοι δεν το χειριζονται απο εκει.Και εγω που εχω το squeezebox duet που το τηλεχειριστηριο του εχει οθονη,το χειριζομαι ασυρματα απο το λαπτοπ η απο το iphone .Δεν υπαρχει λογος να εχεις <στενες επαφες> με το squeezebox,η ευκολια του ειναι η ασυρματη μεταδοση

Ωπα Πετρε...μαλλον δεν τα εγραψα καλα.
Ηθελα να δω αν ειναι ευκολος ή οχι ο χειρισμος εχοντας μονο naς.
Eβαλα λοιπον σε μια ακρη το λαπτοπ με κλειστη οθονη και ειπα οτι αυτος ειναι ο nas.
Απο το ιδιο το sbt η μεσω τηλεκοντρολ θεωρησα εξαιρετικα δυσκολο το χειρισμο των αρχειων.
Αν ειναι να εχω και τηλεφωνο ανοιχτο.....εδω λεμε να κλεισουμε το κομπιουτερ.

Να μην σας κουραζω....εμενα δεν με βολεψε καθολου το κολπο ......γλυτωσα και την τρακοσαρα!!

Μιχαλη προφανως οπως βολευει τον καθενα.Εγω βολευομαι πολυ εχοντας στο λαπτοπ γραμμενη τη μουσικη στο δευτερο σκληρο που εχει και το χειριζομαι ειτε απο το λαπτοπ ,ειτε απο το iphone.Το δουλευω με ασυρματη συνδεση μεσω του ρουτερ και απο κει φευγει μεσω ethernet,λιγο καιρο πριν το ειχα τελειως ασυρματα.
Οπως και να εχει κατανοω απολυτα την επιφυλαξη σου,αυτα ειναι ζητημα χωρου,μηχανηματων και επιλογων.Εγω προσωπικα εχω το <προβληματακι> μου με τα καλωδια usb και δεν μπορω να τα ανεχθω,γι αυτο βρηκα τη λυση στο squeezebox

και σε μένα συμβαίνει μερικές φορές. Δεν εχω καταλάβει αν προκύπτει από κάποια κλήση που του κάνει η εφαρμογή στο iPhone ή αν το "χτυπάνε" από το mysqueezbox.com

εμενα τις προαλλες ειχε μουλαρωσει και δεν επαιζε μονο του ιντερνετικο ραδιοφωνο με τιποτα!
Ηθελε σωνει και καλα πι σι ή λαπτοπ ανοιχτο.
Και μου εμφανιζε και τρεις γραμμες μενου και τιποτα αλλο.
Τωρα ολα καλα,αν εξαιρεσουμε οτι τον δισκο που εχω τη μουσικη,δεν θελει να τον δει ολοκληρο,αλλα μερος αυτου,ετσι,γιατι γουσταρει.

Μεγαλης χωρητικότητας δισκους δεν τους βλεπει / ζοριζεται ή ειναι η ιδεα μου ?

Αν έχει κάποιος εκπτωτικο κουπόνι (και δεν το χρειαζεται) για το online VIP store της Logitech ας μου στείλει ένα pm ευχαριστω.

Μετά από διακοπή ρεύματος ή επανεκκίνηση του server ανοίγει μόνο του.
Όταν λείπουν μενού και συμπεριφέρεται περίεργα αρκεί μιά επανεκκίνηση. Το βγάζεις από την πρίζα ένα λεπτό το ξαναβάζεις στο ρεύμα και επανέρχεται.

ελα ομως που δεν επανερχοταν,μεχρι και ρισετ ειχα σκεφτει να του κανω,αλλα αφου επαιξε δικτυακα το αφησα και τελικα συνηλθε μονο του.

Eχω παρατηρησει,ενω ειναι κλειστο στην λειτουργεια του ρολογιου,το βρισκω συχνα ανοιχτο.
Αυτο εχει συμβει σε κανεναν απο εσας?

Αν το κουνησεις λιγο κλπ,τοτε συνηθως εμφανιζεαι η προηγουμενη λειτουργια π.χ σταθμος η το κομματι που ακουγες