Και μαλλον το Squeezebox Touch ειναι EOL. Μυστηριο καλυπτει ακομη τη συνεχεια....
Και τι εστι EOL???
Επειδη δεν φημίζομαι για την ακαριαια αντιδραση μου() στα του ηχου, μολις χθες εκανα τα πειραματα μου (ατσα!!)
Προσομοιωσα το Nas με το λαπτοπ και.....ευτυχως!!!!!
Παλικάρια μου πως τα καταφερνετε και χειριζόσαστε τετοιους ογκους μουσικης, απο την "κουβαριστρα" οθονη του stb????
Ευτυχως που δεν εκταμιευσα!!
Μια χαρα ειναι η ιστορια με το λαπτοπ.
Με πλοηγηση απο το app του σε smartphone/tablet ειναι σκετη απολαυση!Επειδη δεν φημίζομαι για την ακαριαια αντιδραση μου() στα του ηχου, μολις χθες εκανα τα πειραματα μου (ατσα!!)
Προσομοιωσα το Nas με το λαπτοπ και.....ευτυχως!!!!!
Παλικάρια μου πως τα καταφερνετε και χειριζόσαστε τετοιους ογκους μουσικης, απο την "κουβαριστρα" οθονη του stb????
Ευτυχως που δεν εκταμιευσα!!
Μια χαρα ειναι η ιστορια με το λαπτοπ.
Μα Μιχαλη ,πολλοι δεν το χειριζονται απο εκει.Και εγω που εχω το squeezebox duet που το τηλεχειριστηριο του εχει οθονη,το χειριζομαι ασυρματα απο το λαπτοπ η απο το iphone .Δεν υπαρχει λογος να εχεις <στενες επαφες> με το squeezebox,η ευκολια του ειναι η ασυρματη μεταδοση
Eχω παρατηρησει,ενω ειναι κλειστο στην λειτουργεια του ρολογιου,το βρισκω συχνα ανοιχτο.
Αυτο εχει συμβει σε κανεναν απο εσας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.