Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

περιεργο αυτο που λες,σε μενα απ'τις αναλογικες ακουγεται σαν τενεκες,απ'την ομοαξονικη ακουγεται σκληρο και χωρις πολυ λεπτομερεια κι απ'την usb απογειωνεται το μηχανακι.

Μπορει ακομα να μην εχω βρει το σωστο dac.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορει ακομα να μην εχω βρει το σωστο dac.

ή να εχω και θεμα με τα interconnect...

δε ξερω τι προβλημα μπορει να εχεις,αλλα ειναι πολυ εμφανεις οι διαφορες.
Δε χρειαζεται,να εχεις συστημα εκατομμυριων για να τις καταλαβεις.

1) γινεται να μην χρησιμοποιειται το dac του touch και να χρησιμοποιηθει το dac ενος ενισχυτη av (burr brown) ή το dac του zeppelin air; που λογικα θα ειναι καλυτερα..
2) σε συνδεση με ενισχυτη av ποια ειναι η καλυτερη συνδεση; optical, coaxial, αναλογικες
3) εχω το touch συνδεμενο με ενα zeppelin air στο aux με optical, το zeppelin ομως οπως φαινεται και στην φωτογραφια, εχει και usb.. μπορω να το συνδεσω μεσω usb;
http://www1.pcmag.com/media/images/252859-bowers-wilkins-zeppelin-air-back.jpg

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

1) γινεται να μην χρησιμοποιειται το dac του touch και να χρησιμοποιηθει το dac ενος ενισχυτη av (burr brown) ή το dac του zeppelin air; που λογικα θα ειναι καλυτερα..
2) σε συνδεση με ενισχυτη av ποια ειναι η καλυτερη συνδεση; optical, coaxial, αναλογικες
3) εχω το touch συνδεμενο με ενα zeppelin air στο aux με optical, το zeppelin ομως οπως φαινεται και στην φωτογραφια, εχει και usb.. μπορω να το συνδεσω μεσω usb;
http://www1.pcmag.com/media/images/252859-bowers-wilkins-zeppelin-air-back.jpg

οπως το εχεις συνδεσει,παρακαμπτεις το ντακ του σκουιζ,τωρα ποια απ'τις δυο ψηφιακες παιζει καλυτερα,θα το βρεις μονος σου με δοκιμες.
Για την usb που εχει το ζεπελιν,δεν ξερω να σου πω,αλλα αν συνδεεται κανονικα,θα πρεπει πρωτα να περασεις στο σκουιζ το προγραμματακι που αναφερθηκε πιο πανω.

Για την ομοαξονική αυτό το επιβεβαιώνω συν την οπτική που ακούγετε καθαρά κρυστάλλινος αλλά αρκετά ψηφιακός δισδιάστατος.

Μπορείς να το συνδέσεις από coaxial ή toslink χωρίς κόπο - απλά το συνδέεις και παίζει.

Για να βγάλει έξοδο από τη USB πρέπει να βάλεις ανεπίσημο firmware (το Enhanced Digital Output) το οποίο κατεβάζεις από εδώ: http://forums.slimdevices.com/showt...tal-Output-app-USB-Dac-and-192k-Digital-Ouput

Κατά γενική ομολογία η έξοδος της USB είναι αρκετά καλύτερη ηχητικά.

Συγνώμη αλλά επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με αυτά έχω κάποιες ερωτήσεις.
1. Αν εγκαταστήσω το παραπάνω λογισμικό θα αλλάξει και το μενού ?? θα μπορώ να το χειρίζομαι από app σε κινητό και tablet.
2. υποθέτω ότι κατεβάζω το πρόγραμμα από πι σι και μετά με στικακι το περνάω στο sbt ή το κατεβάζω απευθείας στο sbt.

1. Αν εγκαταστήσω το παραπάνω λογισμικό θα αλλάξει και το μενού ?? θα μπορώ να το χειρίζομαι από app σε κινητό και tablet.
2. υποθέτω ότι κατεβάζω το πρόγραμμα από πι σι και μετά με στικακι το περνάω στο sbt ή το κατεβάζω απευθείας στο sbt.

Δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Απλά θα απενεργοποιηθούν οι αναλογικές έξοδοι. Coaxial, Optical Και φυσικά usb κανονικά.

Καμια σχέση με τα μενου. Don't worry....

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

η εγκατασταση γινεται και μεσω του σκουιζ χωρις πι σι.
Απ'το μενου του σκουιζ βρισκεις το EDO και του λες να το εγκαταστησει.

Μπορεις και με το official app (καποια στιγμη ειχε εξαφανιςτει) αλλιως με Εγκατέστησε το plugin του tripod. Μονο με premium spotify.

δοκιμασε κανεις το tidal;

φαινεται πολυ καλυτερο απο spotify, qobuz, napster..
πολυ καλυτερο γραφιστκα UI, 25.000.000 τραγουδια, και 75.000 video clip σε HD (no ads) + οτι μπορεις να ακους σε παραπανω συσκευες ταυτοχρονα πχ καποιος on the go στο κινητο και παραλληλα ενα αλλος στο σπιτι..

ψαχνω αν γινεται να φτιαξω ενα δοκιμαστικο account με proxy γιατι αυτη την στιγμη ειναι διαθεσιμο μονο σε US & UK..
αν καποιος εχει δοκιμασει ας ενημερωσει..

το plug in
http://wiki.ickstream.com/index.php/Open_Beta_Squeezebox

Last edited:

πολυ καλυτερο γραφιστκα UI, 25.000.000 τραγουδια, και 75.000 video clip σε HD (no ads) + οτι μπορεις να ακους σε παραπανω συσκευες ταυτοχρονα πχ καποιος on the go στο κινητο και παραλληλα ενα αλλος στο σπιτι..

ψαχνω αν γινεται να φτιαξω ενα δοκιμαστικο account με proxy γιατι αυτη την στιγμη ειναι διαθεσιμο μονο σε US & UK..

το plug in

Το ιδιο ηθελα να ρωτησω και εγω. Παιζει για Ελλαδα η μονο us, uk προς το παρον?

Το ιδιο ηθελα να ρωτησω και εγω. Παιζει για Ελλαδα η μονο us, uk προς το παρον?
..

το plug in

Με κλειστό το pc (οπου τρεχει ο Logitech server για το touch) επιλέγοντας στο touch να αναπαράγει κατι, δινει εντολή wake on LAN στο pc και αυτο κανει start up...

Εχω αρκετούς χρηςτες στα windows 7, ενας ομως δεν εχει password. Πως γίνεται να μπαίνει μονο του το pc σε αυτον τον χρηςτη ώστε να ξεκινάει και ο logitech server;

Το pc μένει στην οθονη για την επιλογή χρηςτη, αχρηστεύοντας ουσιαστικά το wake on LAN που κανει το touch..