Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Από το pc γίνεται.. Στο bios > enable WOL (κατι τέτοιο, σε καθε μητρική γράφεται διαφορετικά)

Από το pc γίνεται.. Στο bios > enable WOL (κατι τέτοιο, σε καθε μητρική γράφεται διαφορετικά)
Ευχαριστώ.
Και μετά ενεργοποιειται απο οποιαδηποτε εφαρμογη?

Λογικά ναι..

Παντως με το λίνκ του φίλου tio471 πλεον το pc ανοίγει με ενα άγγιγμα στο touch, μπαίνει σε user των win7 και τρεχει τον logitech server χωρις να εχω απομακρυνθεί απο το touch. (Το pc ειναι σε αλλο χώρο)

Η ολη διαδικαςια παιρνει 1-2 λεπτα βεβαια και αυτο λογο του boot time που κανει το pc, το οποιο ειναι με μηχανικό διςκο και οχι SSD.

Σε καθε περιπτωςη ομως ενα nas που τρεχει 24/7 ειναι πιο βολικό, και δεν εχω βρει πως μπορω να κλείνω το pc απο το touch ή το smartphone (χωρις χρηςη teamviewer που δεν ειναι οτι πιο ευχρηςτο)

Αλήθεια υπαρχει καποιο app για το touch ή smartphone που να βρίσκει το pc και να στέλνει εντολή shut down;

Το λινκ βλέπω είναι για βιστα....
Σε μενα μπουταρει σε λιγα δλ.
Θα δοκιμασω αρχικα το wake on lan.
Βέβαια εχω duet...

Εξαρτάται πως εννοεί κανείς το "απροβλημάτιστα".

Αν εννοείς να υποστηρίξει συλλογή από πολλές χιλιάδες τραγούδια και να πηγαίνει σφαίρα, όχι.

Αν εννοείς να υποστηρίξει συλλογή μετρίου μεγέθους και να πηγαίνει σχετικά καλά, κατά πάσα πιθανότητα, ναι.

Εξάλλου τρέχει κανονικά Windows.

Εννοω , αναπαραγωγη απο βιβλιοθηκη περιπου 45,000 mp3 και flac μεσω περιηγησης φακελων κυριως απο δισκο usb.

Κοίταξε, ότι θα δουλέψει, θα δουλέψει. Αλλά θα είναι της υπομονής.

Σε μενα η ιδια βιβλιοθηκη ετρεχε ανετα στα nas Zyxel NSA310 πολυ χαμηλοτερων προδιαγραφων (256 MB μνημη και 1 gz επεξαργαστης) , υπαρχει περιπτωση να κολαει σ'αυτο το μηχανακι? Η μηπως γινεται πιο βαρια η εφαρμογη με τα Windows?

:Offtopic: εχω μια παλιά tv χωρις ψηφιακό δεκτή, με αυτο το pipo x7 θα μπορω με καποιο τροπο να παρακολουθώ ψηφιακά κανάλια, να κανω pair την εφαρμογή youtube με αυτη στο κινητο (οπως στις smart tv) για να βλεπω καποια βίντεο στην tv ή και stream απο αλλα app (Vimeo κτλ) στην tv;

:Offtopic: εχω μια παλιά tv χωρις ψηφιακό δεκτή, με αυτο το pipo x7 θα μπορω με καποιο τροπο να παρακολουθώ ψηφιακά κανάλια, να κανω pair την εφαρμογή youtube με αυτη στο κινητο (οπως στις smart tv) για να βλεπω καποια βίντεο στην tv ή και stream απο αλλα app (Vimeo κτλ) στην tv;
Δεν βλεπω κατι για ψηφιακο δεκτη, ισως με ενα USB DVB-T οπως βλεπω τωρα εγω απο το pc, θα γινοταν η δουλεια. Για pair youtube δεν ξερω. Αλλα youtube σιγουσα θα βλεπεις.

Το θεμα με το youtube ειναι πως θα πληκτρολογείς αυτο που θελεις να παρακολουθήσεις.. Αν ειναι με τυπικό πληκτρολόγιο ή ακομα χειρότερα το πληκτρολόγιο του χειριστηριου του pipo.. Και τα 2 ειναι δύσχρηστα..

Με smartphone και σύζευξη με smart tv ειναι αρκετα πιο ευχρηςτο..

Αυτά τα κοντρόλ που άλλα έχουν από μπροστά και άλλα από πίσω ποτέ δεν με βόλεψαν. Πάντα ένιωθα ότι πατούσα κάτι που δεν έπρεπε όπως τα κράταγα. Το συγκεκριμένο βέβαια δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το Pipo είναι ένα PC με Windows 8.1, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ότι μπορεί να κάνει ένα κανονικό PC μπορεί να το κάνει και το Pipo. Λογικά θα μπορείς να βάλεις πάνω και κάποιο Linux, ίσως και openelec.

Αλλά έχουμε και επίσημο νήμα για το Pipo. Δεν το συνεχίζουμε εκεί; http://avclub.gr/forum/showthread.php/122015-Pipo-X7