Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

647cc147_SBTouchPSU.jpeg

και στο headfi έχουν θέμα, με δυό διαφορετικά τροφοδοτικά για το touch

μόνο που είναι στα 5V.

γιατί συζητάμε για 12?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετράει το τροφοδοτικό του Squeez και βλέπει ότι ειναι 12V /0,5 A το οποίο δουλεύει κανονικά και μου λέει ότι η συσκευή στον πάτο γράφει 5V/3A πως γίνεται αυτό ...?

κάτι δεν πάει καλά εδώ.
δεν γίνεται να βγάζει 12....
αν έβγαλε (για κάποιο λόγο).......

Η μέτρηση ήταν για την ακρίβεια 12,128 επιτόπου . Και μέτρησε και το 5βολτο το δικό του που άνοιξε από κουτί το οποίο έδειχνε 5,123. Για την ακρίβεια είχε και κάτι φωτιζόμενους φακούς και το κοίταζε προσεκτικά όπως και τις πολικότητες πριν επιχειρήσει οτιδήποτε

http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-squeezebox-touch-/191636091201

δείτε αυτόν εδώ....!!

I am sadly auctioning my broken squeezebox touch. While moving my hifi in my room I accidentally plugged in the 12v dc plug from my arcam irdac into it which has blown something inside :-( it will no longer power up, I can see the red optical light still has power but that is it.
I don't have original logitech dc plug but will include another 10v one that had been powering it. Includes remote. No original packaging. Unit is in very good condition cosmetically.
Just in case any kind soul is reading this that might know if my squeezebox can be fixed fairly easily and cheaply then please message me, I'd be ever so grateful!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η μέτρηση ήταν για την ακρίβεια 12,128 επιτόπου . Και μέτρησε και το 5βολτο το δικό του που άνοιξε από κουτί το οποίο έδειχνε 5,123. Για την ακρίβεια είχε και κάτι φωτιζόμενους φακούς και το κοίταζε προσεκτικά όπως και τις πολικότητες πριν επιχειρήσει οτιδήποτε

αν το δικό σου που μετρήσατε εκεί έβγαλε κάποτε 12 (για οποιονδήποτε λόγο) φοβάμαι ότι είσαι άτυχος.

εκτός αν τα έπαιξε, έφυγε από την τάση (δηλ βγάζει 12) με καθόλου ως ελάχιστο ρεύμα έτσι ώστε να χάλασε μόνο το τροφοδοτικό χωρίς να κάνει ζημιά στο μηχάνημα.

ΓΕΝΙΚΑ τα μικρά πακάκια τα διακοπτικά ΚΑΛΟ είναι να μην είναι μόνιμα στο ρεύμα.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτό με την οπτική θα το κοιτάξω μετά να δω αν αναβει.

Πάντως όσες φορές το έκανε πάλι 12, 128 έδειξε οπότε μάλλον γιοκ . Το θέμα είναι να βρω έναν καλό ηλεκτρονικό μπας και το καταφέρει αν δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά.

Ο ΔΔ αναζητείτε μάταια...:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτό με την οπτική θα το κοιτάξω μετά να δω αν αναβει.

Πάντως όσες φορές το έκανε πάλι 12, 128 έδειξε οπότε μάλλον γιοκ . Το θέμα είναι να βρω έναν καλό ηλεκτρονικό μπας και το καταφέρει αν δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά.

Ο ΔΔ αναζητείτε μάταια...:bigcry:

βάλε το θέμα στην diy. Θα σε βοηθήσει κάποιος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

βάλε το θέμα στην diy. Θα σε βοηθήσει κάποιος

Μπορεί να ζητήσει εδώ βοήθεια βάζοντας παράλληλα το λινκ του εδώ θέματος για όποιον θέλει να βοηθήσει.
Αν τελικά βρεθεί λύση θα είναι χρήσιμο για το νήμα.

Για να πω κάτι ανάλογο,κι εγώ κεραυνοβόλησα το αμανέρο μου με 15V.
Μου άλλαξε ο Μανόλο το onboard smd dc-to-dc τροφοδοτικάκι κι όλα καλά.1.5 ευρώ ζημιά.
Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο αν άρπαξε από το χαλασμένο (προφανώς) εξωτερικό τροφοδοτικό.

χμμμ
δεν ξέρω
το sb έχει ένα reg μπροστά μπροστά....
αν την έφαγε....

Πάντως πολλοί μπορούν να βοηθήσουν.
και έχουν και smd δυνατότητες

Ο ΔΔ είναι σε άδεια αλλά παράλληλα δεν είναι οπότε είναι λίγο χάος το πρόγραμμά του..
(οκ, σταματάω με το τρίτο πρόσωπο μεγαλοπρεπείας)

Μερικά δεδομένα:

1) To SBT δουλεύει με 5V και όχι 12.
2) Το δικό μου (μαμά) τροφοδοτικό είναι 5V/1A.
3) Αν το μαμά τροφοδοτικό δίνει πλέον (για κάποιο λόγο) 12V, κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα έχει αρπάξει μέσα στο SBT.
4) Αν στον Φανό του έβαλαν πάνω σωστό τροφοδοτικό αλλά δεν δούλεψε, βλέπε 3).

Τώρα, για επισκευή, εγώ προτείνω έναν συγκεκριμένο τεχνικό. Θα στείλω PM στον Δημήτρη με τα στοιχεία.

Ο ΔΔ είναι σε άδεια αλλά παράλληλα δεν είναι οπότε είναι λίγο χάος το πρόγραμμά του..
(οκ, σταματάω με το τρίτο πρόσωπο μεγαλοπρεπείας)

Μερικά δεδομένα:

1) To SBT δουλεύει με 5V και όχι 12.
2) Το δικό μου (μαμά) τροφοδοτικό είναι 5V/1A.
3) Αν το μαμά τροφοδοτικό δίνει πλέον (για κάποιο λόγο) 12V, κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα έχει αρπάξει μέσα στο SBT.
4) Αν στον Φανό του έβαλαν πάνω σωστό τροφοδοτικό αλλά δεν δούλεψε, βλέπε 3).

Τώρα, για επισκευή, εγώ προτείνω έναν συγκεκριμένο τεχνικό. Θα στείλω PM στον Δημήτρη με τα στοιχεία.
Merci και έφυγα σήμεραααα

αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης στο κινητό, όταν αυτό έχει android 5? από τότε που αναβάθμισα το Samsung δεν παίζει το πρόγραμμα..

Δεν το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά δε βλέπω να έχει προβλήματα με android 5. Τουλάχιστον, όχι περισσότερα από ότι με προήγουμενη έκδοση android.
Επειδή τρέχω τον server σε ένα ταπεινό zyxel 310 nas αργεί πολύ το mobile app, αλλά δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά.

Oh Yes...
Πρίν τη <κηδεία> δε τό κάνεις μία βόλτα στη diy στήν Αθήνα ,η δε τό στέλνεις εδώ ,μήπως καί ο Savvas X πού χειρούργησε τό δικό μου βρεί άκρη .
Προσωπικά δε νομίζω ότι θά έχει τόσο μεγάλη βλάβη ,ώστε νά <κηδευθεί>

Πρίν τη <κηδεία> δε τό κάνεις μία βόλτα στη diy στήν Αθήνα ,η δε τό στέλνεις εδώ ,μήπως καί ο Savvas X πού χειρούργησε τό δικό μου βρεί άκρη .
Προσωπικά δε νομίζω ότι θά έχει τόσο μεγάλη βλάβη ,ώστε νά <κηδευθεί>

+1

Σωκράτη ,σου είπε ο Νίκος τί τράβηξα μέ τούς δύο πόντιους ,τον Νίκο καί τον Σάββα ; Δε γράφονται.....

:flipout:
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου!
Εδώ έναν είχα και μόνο το ζάχαρο δεν μου μέτρησε :flipout:

Τα ποστ περί ριπαρίσματος μεταφέρθηκαν εδώ ώστε να βοηθήσουν κι άλλους φίλους που ίσως ψάχνουν.